Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
több mint 5 éve
ha ezért sérül le Claypool fuck
több mint 5 éve
Na ez nem volt csúnya 😀Diontae Johnson hosszú elkapásánál az jutott eszembe, hogy Jackson mellett AB-nek sosem sikerült ilyen elkapást csinálni....
Na bazmeg még az kell, hogy Claypool megsérüljön....végre valami, erre nem lehet örülni 😕
több mint 5 éve
Ez az érthetetlen baszod: szenvedsz, szenvedsz, aztán 3 játék, 70 yard, TD...
több mint 5 éve
OduJani mintha csoporton beluli passrushoktol jobban meg lenne illetodve mint pl. holmi nfc-s passrushtol. 😳
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Ezért 😊Az a kurva könyök..de azért csak 20 yardos passzok egy 3&5-re...
Szokol
az idei évre az én célom az, hogy valahogy megértsem, miért erőltetjük ezeket a labdákat...még nem adtam fel
Klaci79
több mint 5 éve
Tessék, ott van
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Jajj! Mentségemre szóljon, felejthető volt az az év támadójáték szempontjából! 😀 Amúgy a Rénszarvassal is dobáltattuk ilyenre a hosszúakat.tavalyi év? igazságtalan vagy 😀És tavaly meg előtte, meg előtte, meg előtte, meg előtte mit csináltál? 😀Az a kurva könyök..de azért csak 20 yardos passzok egy 3&5-re...
Szokol
az idei évre az én célom az, hogy valahogy megértsem, miért erőltetjük ezeket a labdákat...még nem adtam fel
Klaci79
Szokol
Klaci79
több mint 5 éve
tavalyi év? igazságtalan vagy 😀És tavaly meg előtte, meg előtte, meg előtte, meg előtte mit csináltál? 😀Az a kurva könyök..de azért csak 20 yardos passzok egy 3&5-re...
Szokol
Klaci79
Szokol
ahhoz képest az előrelépés megkérdőjelezhetetlen
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Most Boswell-t gyakoroltatjuk élesben? 😊
több mint 5 éve
És tavaly meg előtte, meg előtte, meg előtte, meg előtte mit csináltál? 😀Az a kurva könyök..de azért csak 20 yardos passzok egy 3&5-re...
Szokol
Klaci79
több mint 5 éve
Az a kurva könyök..de azért csak 20 yardos passzok egy 3&5-re...
Szokol
több mint 5 éve
Az a kurva könyök..
több mint 5 éve
Libress beteteket hord a szel a Cinci katasztrofavedelem labai kozt.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
egy találó vélemény a twitter népétől:What is this...creativity?
Someone kidnapped Randy Fichtner.
több mint 5 éve
Tessék, BigBen fut... 😊Futni, futni, futni. Ha nem megy, akkor is. Mi a fasz lesz majd decemberen vagy épp' januárban?az offense csak 15-20. a védelem miatt van top csapatunk...jó tudom, az elmúlt két meccshát...nem kezdeményezünk...annyi szent 😊Jajj de nehéz elhinnem néha a 8-0 ellenére is, hogy top 5 csapatunk van. Mármint megy, csak azok a kurva meccsek ne lennének! 😀addig nem csinálunk semmit, amíg nem muszáj 😀
Szokol
Klaci79
Spy
de amúgy nem rossz az O sem, ha szar van a palacsintában....azért ebben a szélben nem könnyű ez a játék
Klaci79
Szokol
több mint 5 éve
A hideggel sosincs baj....a 40 km/h-s szél szar amikor 15-20 yardot passzolnálHidegFutni, futni, futni. Ha nem megy, akkor is. Mi a fasz lesz majd decemberen vagy épp' januárban?az offense csak 15-20. a védelem miatt van top csapatunk...jó tudom, az elmúlt két meccshát...nem kezdeményezünk...annyi szent 😊Jajj de nehéz elhinnem néha a 8-0 ellenére is, hogy top 5 csapatunk van. Mármint megy, csak azok a kurva meccsek ne lennének! 😀addig nem csinálunk semmit, amíg nem muszáj 😀
Szokol
Klaci79
Spy
de amúgy nem rossz az O sem, ha szar van a palacsintában....azért ebben a szélben nem könnyű ez a játék
Klaci79
Szokol
Jan
több mint 5 éve
Most jön a fantáziadús drive?
több mint 5 éve
HidegFutni, futni, futni. Ha nem megy, akkor is. Mi a fasz lesz majd decemberen vagy épp' januárban?az offense csak 15-20. a védelem miatt van top csapatunk...jó tudom, az elmúlt két meccshát...nem kezdeményezünk...annyi szent 😊Jajj de nehéz elhinnem néha a 8-0 ellenére is, hogy top 5 csapatunk van. Mármint megy, csak azok a kurva meccsek ne lennének! 😀addig nem csinálunk semmit, amíg nem muszáj 😀
Szokol
Klaci79
Spy
Klaci79
Szokol
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Elég jó field pozíció....ezzel már eljuthatunk oda, hogy a 10-be rakjuk majd a puntunkat 😊
több mint 5 éve
Futni, futni, futni. Ha nem megy, akkor is. Mi a fasz lesz majd decemberen vagy épp' januárban?az offense csak 15-20. a védelem miatt van top csapatunk...jó tudom, az elmúlt két meccshát...nem kezdeményezünk...annyi szent 😊Jajj de nehéz elhinnem néha a 8-0 ellenére is, hogy top 5 csapatunk van. Mármint megy, csak azok a kurva meccsek ne lennének! 😀addig nem csinálunk semmit, amíg nem muszáj 😀
Szokol
Klaci79
Spy
Klaci79
több mint 5 éve
McCloud megint egy jó visszahordás, nem az első idén 😊kovetkezo negyedben is igy megy neki akkor jo
Jan
több mint 5 éve
Na igen. Futás most gyatra, passzjátékra meg hendi a szél...az offense csak 15-20. a védelem miatt van top csapatunk...jó tudom, az elmúlt két meccshát...nem kezdeményezünk...annyi szent 😊Jajj de nehéz elhinnem néha a 8-0 ellenére is, hogy top 5 csapatunk van. Mármint megy, csak azok a kurva meccsek ne lennének! 😀addig nem csinálunk semmit, amíg nem muszáj 😀
Szokol
Klaci79
Spy
Klaci79
több mint 5 éve
az offense csak 15-20. a védelem miatt van top csapatunk...jó tudom, az elmúlt két meccshát...nem kezdeményezünk...annyi szent 😊Jajj de nehéz elhinnem néha a 8-0 ellenére is, hogy top 5 csapatunk van. Mármint megy, csak azok a kurva meccsek ne lennének! 😀addig nem csinálunk semmit, amíg nem muszáj 😀
Szokol
Klaci79
Spy
több mint 5 éve
McCloud megint egy jó visszahordás, nem az első idén 😊
P.Kirby BBC 2026.04.13.