NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 597
42
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Yasin te is takarodj
több mint 5 éve
xtaki
3 441
de b+ ha tudunk dobalni, akkor miert nem eddig?
több mint 5 éve
Gorcsev
500
Na jöhet a 8:43-as FG drive xD
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Barron és Haden volt amúgy akinek védekezni kellett volna, de mindkettő elment a 85-el és üresen maradt CR
több mint 5 éve
Lol, azt hittem Edmunds ütötte el a két pontosnál, erre az ismétlésnél látom, hogy drop. Nem igaz, hogy ez az ember egyetlen pozitív dolgot nem tud csinálni!Ott volt 😀
Szokol
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Ez Hadené volt vagy szokás szerint Edmundsé?elsősorban Heywardé, aki elbaszta a tiszta sacket egy játékkal korábban
Szokol
több mint 5 éve
Edmuncc csinált valami hasznosat 😊
több mint 5 éve
Lol, azt hittem Edmunds ütötte el a két pontosnál, erre az ismétlésnél látom, hogy drop. Nem igaz, hogy ez az ember egyetlen pozitív dolgot nem tud csinálni!
több mint 5 éve
Ez Hadené volt vagy szokás szerint Edmundsé?
több mint 5 éve
Reich milyen kurva nagy arc h Rogersre hivtuk ezt a playt. Ettol fuggetlenul remelem hetfon cut 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Reich tokos
több mint 5 éve
gedam
5 905
neki kellett menni, mert vini már otthon van
több mint 5 éve
xtaki
3 441
ki fedezte ezt a Rogers urget?
több mint 5 éve
Hoyer, a feher Tebow!
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Megy a futas, elsore es masodikra passz, ket yardert. Logikus
több mint 5 éve
gedam
5 905
mé nem futottak tovább?
több mint 5 éve
xtaki
3 441
ha puccsitasz, az seggit bizony!Én már tavaly elkezdtem, az számít?egyszerűen vicc, hogy ez a passz Samuels felé megy egész meccsen...legalább annyira szeretnék egy új OC-t, mint Haley idejébenkezdjuk el a fincs takarodj rigmust?
Klaci79
3 ev mes hatni fog
xtaki
Szokol
több mint 5 éve
Én már tavaly elkezdtem, az számít?egyszerűen vicc, hogy ez a passz Samuels felé megy egész meccsen...legalább annyira szeretnék egy új OC-t, mint Haley idejébenkezdjuk el a fincs takarodj rigmust?
Klaci79
3 ev mes hatni fog
xtaki
több mint 5 éve
xtaki
3 441
egyszerűen vicc, hogy ez a passz Samuels felé megy egész meccsen...legalább annyira szeretnék egy új OC-t, mint Haley idejébenkezdjuk el a fincs takarodj rigmust?
Klaci79
3 ev mes hatni fog
több mint 5 éve
gedam
5 905
erőbű
több mint 5 éve
Kár. De valami oda is kellett hogy menjen 😕
több mint 5 éve
xtaki
3 441
Ket ekkora looser bandat 😀mint ket fuldoklo a tengerben. egymasba kapaszkodnak es megnehezitik a manekulest. de a vegen csak egy maradhat. bar lehet egy dontetlen itt igazsagosabb lenne 😊
Borbinho
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
egyszerűen vicc, hogy ez a passz Samuels felé megy egész meccsen...legalább annyira szeretnék egy új OC-t, mint Haley idejében
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Fuuuu,ez nagyon kellett