NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 582
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
Ket ekkora looser bandat 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
xtaki
3 441
nesze b+Na, a D is összeszerencsétlenkedett egy three and out-ot. Mondom, megnyerjük 😊jah...a legjobbkor mondod meg
bcsarli
Klaci79
több mint 5 éve
Hiányzik Conner!
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Na, a D is összeszerencsétlenkedett egy three and out-ot. Mondom, megnyerjük 😊jah...a legjobbkor mondod meg
bcsarli
több mint 5 éve
xtaki
3 441
Na, a D is összeszerencsétlenkedett egy three and out-ot. Mondom, megnyerjük 😊kene meg ahhoz pont. meg vedekezes. sok van meg hatra
bcsarli
több mint 5 éve
Azt nehéz elfogadni, hogy majdnem leírtál egy összetett mondatot hibátlanul. Na puszi! 😀Tudom nehéz elfogadni, annak szurkolok minél tovább legyen nálatok kezdö, nekünk anál könnyebb dolgunk lesz.Remegsz, mi? 😀 Amúgy így fair, ha a Ravensnek nincs irányítója, nekünk se legyen!nem értem, hogy az edzői stáb fogja vajon ennyire vissza Rudit vagy itt a plafon?Ez egyértelmü ennyit tud Rudi, ez a gyerek kurvára nem kezdö irányító szint, remelém minél tovább lesz nálatok kezdö.
Klaci79
Norbi180
Szokol
Norbi180
több mint 5 éve
Na, a D is összeszerencsétlenkedett egy three and out-ot. Mondom, megnyerjük 😊
több mint 5 éve
Norbi180
676
Tudom nehéz elfogadni, annak szurkolok minél tovább legyen nálatok kezdö, nekünk anál könnyebb dolgunk lesz.Remegsz, mi? 😀 Amúgy így fair, ha a Ravensnek nincs irányítója, nekünk se legyen!nem értem, hogy az edzői stáb fogja vajon ennyire vissza Rudit vagy itt a plafon?Ez egyértelmü ennyit tud Rudi, ez a gyerek kurvára nem kezdö irányító szint, remelém minél tovább lesz nálatok kezdö.
Klaci79
Norbi180
Szokol
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Egyebkent az a legnagyobb vicc az egeszben,hogy a Steelers van olyan kedves es meccsben tart minket
több mint 5 éve
xtaki
3 441
meg ugye most is kivedekeztuk. szoval most mar csak 1x kene vegigmenni.szanom , banom, tevedtem 😊az a gond, hogy meg mindig 1 TD-n belul az eredmeny, mikozben a D-n atjonnek, eddig 1 punt volt.És egyszer kivédekezték a 4. kísérletet, plusz volt egy egész pályás pick six. Nem kell túlozni 😀
xtaki
Baba Yaga
xtaki
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Gyotrelem..
több mint 5 éve
xtaki
3 441
szanom , banom, tevedtem 😊az a gond, hogy meg mindig 1 TD-n belul az eredmeny, mikozben a D-n atjonnek, eddig 1 punt volt.És egyszer kivédekezték a 4. kísérletet, plusz volt egy egész pályás pick six. Nem kell túlozni 😀
xtaki
Baba Yaga
több mint 5 éve
Baba Yaga
829
az a gond, hogy meg mindig 1 TD-n belul az eredmeny, mikozben a D-n atjonnek, eddig 1 punt volt.És egyszer kivédekezték a 4. kísérletet, plusz volt egy egész pályás pick six. Nem kell túlozni 😀
xtaki
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Na gyerunk,Hoyer!
több mint 5 éve
Remegsz, mi? 😀 Amúgy így fair, ha a Ravensnek nincs irányítója, nekünk se legyen!nem értem, hogy az edzői stáb fogja vajon ennyire vissza Rudit vagy itt a plafon?Ez egyértelmü ennyit tud Rudi, ez a gyerek kurvára nem kezdö irányító szint, remelém minél tovább lesz nálatok kezdö.
Klaci79
Norbi180
több mint 5 éve
Köszönjük Emese! 😀nem értem, hogy az edzői stáb fogja vajon ennyire vissza Rudit vagy itt a plafon?Ez egyértelmü ennyit tud Rudi, ez a gyerek kurvára nem kezdö irányító szint, remelém minél tovább lesz nálatok kezdö.
Klaci79
Norbi180
több mint 5 éve
xtaki
3 441
az a gond, hogy meg mindig 1 TD-n belul az eredmeny, mikozben a D-n atjonnek, eddig 1 punt volt.
több mint 5 éve
Norbi180
676
nem értem, hogy az edzői stáb fogja vajon ennyire vissza Rudit vagy itt a plafon?Ez egyértelmü ennyit tud Rudi, ez a gyerek kurvára nem kezdö irányító szint, remelém minél tovább lesz nálatok kezdö.
Klaci79
több mint 5 éve
Petila
686
Tényleg hol van? Megb*sz mindenkit, a nőket 2x is? 😀Jo akkor most bassza meg magat mindenkiNekem is hiányzik Stez 😀
Borbinho
Brotesz
több mint 5 éve
Gorcsev
500
3rd downra ezt megint hogy gondoltuk? Miben bíztunk? Itt kellett volna a TD...
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 5 éve
Brotesz
123
Jo akkor most bassza meg magat mindenkiNekem is hiányzik Stez 😀
Borbinho
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Jó napja van az Edmunds családnak:Tremaine Edmunds currently leads Bills with 9 tackles.
Terrell Edmunds leads Steelers with 6 tackles.
Trey Edmunds leads Steelers with 66 rushing yards.
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
nem értem, hogy az edzői stáb fogja vajon ennyire vissza Rudit vagy itt a plafon?
több mint 5 éve
Rudi zseni: enged kettőt, hogy szerezzünk hármat! 😀
több mint 5 éve
Bence94
1 949
A Colts ma megmutatja,hogy jobb adni,mint kapni