Pittsburgh Steelers - Jacksonville Jaguars
több mint 6 éve
Kenji
642
Juju csinált vmit? Csak fél szemmel néztem eddig a meccset.Olyat nem, amiért a játékát említhetnénk...
peach
több mint 6 éve
Azért TC-nek jól megy BB ellen, komoly tényező lesz a meccsen.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Juju csinált vmit? Csak fél szemmel néztem eddig a meccset.egy "szabálytalanságot"
peach
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
The Bus 2.0még a visszapillantót is figyelte
steelwolf
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Kapjatok el geci!Sztem azt nézte, fut-e mögötte valaki, akinek hátra lehet tosz-ni a labdát
fcancellara
több mint 6 éve
Juju csinált vmit? Csak fél szemmel néztem eddig a meccset.Szerzett 15 yard kamubüntit.
peach
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
bakker én is a GB védelemre gondoltam...Első hozzászólása voltÓ, mi egy nagyon más klubban vagyunk sajnos 😀Steelers védelem szépen megköszönte a részvételt a végére ... :/Üdv a klubban!
seqita
James007
Kampman
James007
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Big Ben egyfolytában Bortlest másolja
több mint 6 éve
wilson elküldte sóscukorért a toszjáték mutatásávaltalán jön a momentum?! 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Juju csinált vmit? Csak fél szemmel néztem eddig a meccset.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Big Ben kemény, mint mindig 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
The Bus 2.0
több mint 6 éve
Cypress
3 228
BB fut, amikor egy tanker csatahajónak képzeli magát. 😱
több mint 6 éve
fcancellara
1 559
Kapjatok el geci!
több mint 6 éve
Megindult a zetor
több mint 6 éve
Ez nagy skubi volt... de ezek után a két 4th&short pláne érthetetlen...Vagy most döntött úgy, hogy innentől leszarja mit mond Hélibácsi a sisakjába, és rögtönöz majd ő maga?
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Big Ben nyomott egy Bortlest.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
az öreg mit szopatott? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Lehet meg voltak szeppenve, hogy PO van. Illetve a Bills védelem azért elég jól helytállt. Sokkal jobbak voltak, mint most a Steelers DNagyon kétarcú az offense. Ha megy nekik akkor egész jól csinálják, ha nem megy katasztrófa.Nah, a Patset megint hozzásegítjük egy SB-hoz 😊Mondjuk ezután a meccs után lehet visszaszívom,hogy melyik csapatnak van nagyobb esélye megverni a Peccet.Ez a Jags ma brutális,csak akkor nem értem mi volt a Bills ellen.
De legalább ma a fórum nagy százalékánál no1 orgazmus lesz 😀
kishaszi
LeviPoki
Ha ez a Jax lép pályára jövő héten is, akkor bőven van esélyük a Pats ellen. Ha a múlt heti, akkor csúnya lesz.
tenorx
több mint 6 éve
Altatás 😊Nah, a Patset megint hozzásegítjük egy SB-hoz 😊Mondjuk ezután a meccs után lehet visszaszívom,hogy melyik csapatnak van nagyobb esélye megverni a Peccet.Ez a Jags ma brutális,csak akkor nem értem mi volt a Bills ellen.
De legalább ma a fórum nagy százalékánál no1 orgazmus lesz 😀
kishaszi
LeviPoki
több mint 6 éve
ár érték arányban church se szar playa azért
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
a fullback poszt mégsem hal kitessék velem együtt énekelni és a jövő heti meccsnézésre megtanulnia fullback poszt még sem hal ki
gyáááva néépnek nincs hazája,
felültem újra a Jax bandwagonra,
Bortles az én MVP-m,
dollármilliomos lesz a hétvégén
baggio 🏈
gamerkr
elég hozzá csak a Wake Forestre járni
college offense-t az nfl-be
steel curtaint az olvasztó... ba
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
James007
1 854
Első hozzászólása voltÓ, mi egy nagyon más klubban vagyunk sajnos 😀Steelers védelem szépen megköszönte a részvételt a végére ... :/Üdv a klubban!
seqita
James007
Kampman