Pittsburgh Steelers - Jacksonville Jaguars
több mint 6 éve
tessék velem együtt énekelni és a jövő heti meccsnézésre megtanulnia fullback poszt még sem hal ki
gyáááva néépnek nincs hazája,
felültem újra a Jax bandwagonra,
Bortles az én MVP-m,
dollármilliomos lesz a hétvégén
baggio 🏈
több mint 6 éve
Tudjátok mi van ma? PÁRATLAN HÉT!Nem akarok itt károgni, mint a Holló (Höhö), de akkor jövőhéten meg páros hét. 😕
iktriad
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Mára spóroltunk a pontokkal a múlt héten.
több mint 6 éve
még néhány perc és iktriad egy hatalmasat ejakulálhatNem feltűnő, de volt ott egy 4 perces szünet a két hsz-e között, ami nála szokatlanul hosszú...
Ventura
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
seqita
7
Steelers védelem szépen megköszönte a részvételt a végére ... :/
több mint 6 éve
tessék velem együtt énekelni és a jövő heti meccsnézésre megtanulnigyáááva néépnek nincs hazája,
felültem újra a Jax bandwagonra,
Bortles az én MVP-m,
dollármilliomos lesz a hétvégén
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
gabor25
5 144
grat a jags nek. De ez lehet keves lesz jovo heten. : ( Bar jo lenne ha nem. : ) De mint korabban irtam, mind a kettonknek a rokalyuk lenne a vegallomas. Szoval ugy latszik mi most szallunk ki nem jovoheten. Sok szerencset jovo hetre. A def nelkul kb most egal lenne. De a ti def etek eldontotte a meccset. Vagy a mienk. Mert az meg olyan gyenge volt. Mindegy.
több mint 6 éve
Tudjátok mi van ma? PÁRATLAN HÉT!Ezt mióta tartogathatod.
iktriad
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 896
nagyon faszra húzza Tomlint a jax.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Innentől én is Bortles/JAX bandwagon vagyok.Lesz még egy Jax def TD 😊
Bejön a 42-35-ös tippem a végén... 😀
Igor
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
fcancellara
1 559
Hány meccsünk volt, hogy megoldjuk Saci hiányát?42 pont, te jó ég
több mint 6 éve
és tényleg működött ...jöttek a futásra !és jött a passzmégiscsak értenek hozzá 😊
több mint 6 éve
Kérjük Soldit a mikrofonhoz.Meg fájörhéli iz in di er,
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Vigasztaljon minket, hogy ezen a meccsen több pont született mint a tegnapi kettőn összesen. 😀))
több mint 6 éve
meltdown elkapta a szervereket v mi?!folyamat 502
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
még néhány perc és iktriad egy hatalmasat ejakulálhat
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
35 pontot kaptak ettől a Jags O#-től,akik múlthéten 10 pontot is alig értek el.Telített betli az egész...
több mint 6 éve
Ez Jax SB.....Bortles pedig marad...
több mint 6 éve
😀 😀 tddddddd
több mint 6 éve
Klácskúbé 😮
több mint 6 éve
Mindkét csapat képes megverni a Patset, ma ez kiderült. És kurva bosszús leszek, ha elbasszák a lehetőséget
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀