Pittsburgh Steelers - Jacksonville Jaguars
több mint 6 éve
Bortles kezébe kell adni a meccs sorsát, ennyi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Fú de kellett Yeldon basszus.
több mint 6 éve
Szééééép.
több mint 6 éve
Ez a csapat meg tudja nyerni ezeket a meccseket!
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Azokból mindig jó dolgok születnek. Emlékezzünk a közel 100 pontos meccsre, vagy a 15-ös WC körre. Mindig izgulnom kell, de szerencsére örülni szoktam a végén 😊ja! ezen meg már 3x elaludtam...Arizona-GB wild card meccset juttatja az eszembeAz egy kurvajó meccs volt
Tactful Cactus
valakis
yooker
több mint 6 éve
középen kár tolni ezt az erőfutás áradatot....ez tényleg óriási hiba
manuszka86
több mint 6 éve
a nagyobb baj, hogy brown is kb csak annyira égett ki mint bradyAz is kiégett.a csatkai szűz mária tegye sírba a steelers-t 4&5-re!!!Meg a kommentmotort
Ventura
vontod
Igor
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Imádom Gurley-t, meg az idei idényét, de Brown-nak jár az MVP cím!
több mint 6 éve
A run, run, passz | punt | itt most nem lesz elég.
több mint 6 éve
A Jags nagyon nem akar megmenteni minket attól, hogy legalább még egy hétig azt olvassuk, hogy miért a Steelers a valahova volt legnagyszerűbb csapat 😕Kell???
Foldesi26
több mint 6 éve
Nem én voltam : www.12up.com/posts/5947660-someone-has-started-a-petition-to-fire-todd-haley?a_aid=42767 de lehettem volna
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
AB-t GM gameben lehet bekínálom 3db 1. körért 😀 Elvinnék...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Miért van az, hogy nem bírjuk kivédekezni a hosszú passzokat? Szét vagyunk dobva.Megnyugtatlak AB-t senki nem tudja kivédekezni,nem nálatok van a hiba.
Willis
több mint 6 éve
Az is kiégett.a csatkai szűz mária tegye sírba a steelers-t 4&5-re!!!Meg a kommentmotort
Ventura
vontod
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
ja! ezen meg már 3x elaludtam...Arizona-GB wild card meccset juttatja az eszembeAz egy kurvajó meccs volt
Tactful Cactus
valakis
több mint 6 éve
Én már több éve megjósoltam a félidei eredményt
több mint 6 éve
Foldesi26
317
A Jags nagyon nem akar megmenteni minket attól, hogy legalább még egy hétig azt olvassuk, hogy miért a Steelers a valahova volt legnagyszerűbb csapat 😕
több mint 6 éve
A mostani NFL-szabályokkal egyszerűen nem lehet egy az egyben megfogni, legyen az Bouye vagy bárki.Ezt elbaszta Bouye, amikor Brown belülre került, akkor le kellett volna fognia, def holding 5 yard...Azt ugye vágod, hogy az elsőnél pont fordítva volt az egész szitu... 😉 csak akkor meg külső vállra vette le egy kézzel. 😊
Jakehomer
Igor
több mint 6 éve
Miért van az, hogy nem bírjuk kivédekezni a hosszú passzokat? Szét vagyunk dobva.Bouye kiégett
Willis
több mint 6 éve
a csatkai szűz mária tegye sírba a steelers-t 4&5-re!!!Meg a kommentmotort
Ventura
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Miért van az, hogy nem bírjuk kivédekezni a hosszú passzokat? Szét vagyunk dobva.
több mint 6 éve
A kurvaannyát de nehéz győzelem lesz 😊