Pittsburgh Steelers - Jacksonville Jaguars
több mint 6 éve
Smootra nincs zászló 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Erre simán dobni kellett volna egy sárgát...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
Haley playhívása kinyìrja a meccsünket. 0-21- ig ilyen fost hìvni még nem láttam. Súlyosítja, h addig a def is iszonyat puha volt. Aztán visszaküzdjük magunk, erre újabb két brainfart hívás, utàna a D meg túlpörgi. Innen csoda és labdaszerzések kellenek.
több mint 6 éve
haley ma azt az egy 4. kísérletet oldotta meg értelmesen, amelyiket nem lett volna gáz elbaszni, a másik kettőt mind benézte. sima qb sneak-kel FD lett volna mind a 2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Arról továbbra is Tomlin dönt, de mondd csak...Plusz nem rúgtunk amikor kelett volna...Ennyi.Szidjuk csak Haleyt 😊Ettől függeltenül 4. és 1-re ma már másodszorra hívott sötétet,itt a bünti érte
Szokol
LeviPoki
Cypress
vontod
több mint 6 éve
igaz, de még egy kicsit várjunk ezzel azértFournette nagyon kell majd a Pats ellen.A 2. félidőre eltűnő/elfáradó DL sokkal jobban fog kelleni.. különben simán szétpötögyi Gronkkal és Dion Lewisszal a meccset.
Vrij6
Igor
több mint 6 éve
Ez nem jinx, ez csak szimlát egy szerelmeslevél. 😊Nagyon büszke vagyok a jagsre, akármi is lesz ma itt.Szep jinx kiserlet
iktriad
ulpianus
több mint 6 éve
Plusz nem rúgtunk amikor kelett volna...Ennyi.Szidjuk csak Haleyt 😊Ettől függeltenül 4. és 1-re ma már másodszorra hívott sötétet,itt a bünti érte
Szokol
LeviPoki
Cypress
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
És azért kaptál 35 pontot lelkeském Bortlestől? Még ha leveszem az int miatti rövid pályát és a fumble utáni visszahordott TD-t, akkor is háromszor végigment Bortles az egész pályán. Ezt érted?Ők mindent kihasználnak, mi 4 eladott labdaNe csodálkozzunk, 4@inchesnél passzjátékot hívni...Be is szoptuk.
fcancellara
Cypress
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Ennyi.Szidjuk csak Haleyt 😊Ettől függeltenül 4. és 1-re ma már másodszorra hívott sötétet,itt a bünti érte
Szokol
LeviPoki
több mint 6 éve
Király, idén nem kapunk ki a Pats-től a PO-ban 😊
több mint 6 éve
Fournette nagyon kell majd a Pats ellen.A 2. félidőre eltűnő/elfáradó DL sokkal jobban fog kelleni.. különben simán szétpötyögi Gronkkal és Dion Lewisszal a meccset.
Vrij6
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Szidjuk csak Haleyt 😊Ettől függeltenül 4. és 1-re ma már másodszorra hívott sötétet,itt a bünti érte
Szokol
több mint 6 éve
Nagyon büszke vagyok a jagsre, akármi is lesz ma itt.Szep jinx kiserlet
iktriad
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Nagyon büszke vagyok a jagsre, akármi is lesz ma itt.afc döntő jövő héten
iktriad
több mint 6 éve
Nagyon büszke vagyok a jagsre, akármi is lesz ma itt.Srácok megérdemlik hogy továbbjussanak az tuti.
iktriad
több mint 6 éve
nah ez nem igazán volt benne ...de nem bánom!! 😊)
több mint 6 éve
Kampman
28 290
John Fox a pittsburghi kispadnál? 😮 😮 😮
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Ők mindent kihasználnak, mi 4 eladott labdaNe csodálkozzunk, 4@inchesnél passzjátékot hívni...Be is szoptuk.
fcancellara
több mint 6 éve
Nagyon büszke vagyok a jagsre, akármi is lesz ma itt.
több mint 6 éve
ez a Joe Flacco playbook?Adtam egy like-ot, bár azért a karerősség tekintetében van némi különbség..
Negritis
Amúgy Flacco 34 yarddal is tudott PO meccset nyerni 😛
több mint 6 éve
második félidőben talán 3. sikeres passza volt Blakenek 😀
több mint 6 éve
geleven
136
Hogy a büdös faszba lehet ezeket igy benyalni?! Abüdöspcsába is...
több mint 6 éve
Szidjuk csak Haleyt 😊