Pittsburgh Steelers - New England Patriots
több mint 5 éve
Klaci79
22 219
siralmas ez a secondary 😕
több mint 5 éve
fcancellara
1 559
Burnett de gyorsan reagált
több mint 5 éve
Megkerdeznem a vedoket, hogy lehetett ilyen uresen az elkapo
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Faszt, INT-et csinálunk rajtuk és annyi.Készüljetek a hosszabbításramegcsinálják a két pontost...
Tibi76
Klaci79
több mint 5 éve
Készüljetek a hosszabbításraVagy a Steelers most megallitja a Patset, vagy Pats-TD lesz, es Brady to Gronk ketpontossal behuzzak
Tibi76
több mint 5 éve
Készüljetek a hosszabbításra
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 5 éve
Dupree nincs a palyan, ezek sem akarnak nyerni. Szegyen es gyalazat ez a Tomlin.
több mint 5 éve
Jaja, de pl a mai meccsen a D oldalon kb ő meg Harmon aki karcol a többiek meg ehh....komolyan mondom ez a Jackson csávó idén aki pozitív meglepetés 😊Az már a nyári edzőtáborban meg a preseason meccseken látszott.
manuszka86
Burkus
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Na, most visszajöttem és lám pontokat raktunk fel. Nincs más dolgom, mint a tv előtt maradni, akkor tuti nyerünk. 😀
több mint 5 éve
Klaci79
22 219
csak jelzem az utolsó két percben mi kaptuk a legtöbb pontot az egész NFL-ben 😕
több mint 5 éve
Gronj drive Edelman TD és Ghost kihagyja az extrát...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Na vajon lesz meg idonk visszatamadni, vagy hosszabbitas?
több mint 5 éve
komolyan mondom ez a Jackson csávó idén aki pozitív meglepetés 😊Az már a nyári edzőtáborban meg a preseason meccseken látszott.
manuszka86
több mint 5 éve
Ne fosd össze magad azért😁😁😁De miért? 😀Látom ez a klotyós módszer működik, Mostantól minden kritikus drive előtt kirohanok, hátha...Lopediuomot az úrnak
Cypress
ThundersNFL
Cypress
Draft
több mint 5 éve
Boswell a liga legjobb rugoja!Most pedig Bud-time!
több mint 5 éve
pedig bíztam Boswellben...
több mint 5 éve
DE miért 30 yard?? Haleyt ezért már anyáztuk...
több mint 5 éve
komolyan mondom ez a Jackson csávó idén aki pozitív meglepetés 😊
több mint 5 éve
Picksixet a népnek
Draft
több mint 5 éve
De miért?
több mint 5 éve
Connernek is volt siralmas meccse, nem is egy... de osszessegeben nagyjabol hozzak a jo szamokat itt a futok, mert a tamadofal rendre nyitja a lyukakat, amiket kell. Ez mutat ra, hogy rohadtul nem kell ide csilliardos futo ebbe a sportagba.az a kemeny, hogy a STeelers tamadofala tenyleg bearazza Bellt es Connert, DeAngelo is repesztette a fasza meccseket anno, Bell utan Conner, most meg itt a kovetkezo X-Dmúlt héten 26 futott yard....hiányzik azért Conner, de most a Pecc rush D tényleg kiszámíthatónak tűnik...
Stez
Klaci79
több mint 5 éve
TD lesz, az extrát bebassza. Ha más nem, akkor majd Gost! 😀30 yard és innen mi nem rúgjuk be 😕innen sem
Klaci79
fcancellara