Pittsburgh Steelers - New England Patriots
több mint 2 éve
Nem gondoltam volna, de kicsit irigykedem a Detroitra, élvezetesebb nézni őket mint minket.
több mint 2 éve
Gyerünk Meki, mutass valamit!
több mint 2 éve
Dagi idén eddig jókat puntol.
több mint 2 éve
Klaci79
22 219
egy újabb bátor vállalás középen...bár ez most Muth-é volt 😕
több mint 2 éve
Bűnrossz meccs eddigNekem tetszik. Ilyenkorra már ki szoktunk kapva lenni a Pats-től 😀
kolok1972
több mint 2 éve
Csak az nem érdekel 😃😃😃Bűnrossz meccs eddigA Bucs–Saints sem jobb egy centit sem, és még ennyi pont sincs 😀
kolok1972
Wyatt
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Bűnrossz meccs eddigA Bucs–Saints sem jobb egy centit sem, és még ennyi pont sincs 😀
kolok1972
több mint 2 éve
Lehet menni megint hosszan az O-nak, hagy pihenjen a meccsnyerőbb egység 😊
több mint 2 éve
Bűnrossz meccs eddig
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Reed játékából is játszik, hogy Watt egy nulla és csak a rendszer teszi naggyá! 😉
több mint 2 éve
Annyira tudtam, hogy beszopjuk......Nem szoptuk be (csak majdnem)
Klemó
több mint 2 éve
35 yardosról mentünk hátra a 18-ig a rohadt fal miatt!!!
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Most megkapta Reed a holdingot...végre...
több mint 2 éve
Mac egy katasztrófa eddig sajnos...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Most volt egy szép ismétlés kik helyettesítik Wattot....Reed-en egy óriás holdinggal....ne reklamálj...simán megcsináljuk 4.-re 😀Hogy ebben a szellemben válaszoljak.Hol a piros zászló?Tényleg a piros zavar?
Wyatt
Az, hogy szoptunk 16,5 yardot harmadikra az nem?
zinedine5
Igen, hiszen így punt helyett 4. és centikre nekimentek volna, amit kivédekezünk, és 20-30 yarddal jobb helyről jöhetünk.
Attól, hogy balfasz a váltás, nem baj, ha a szabályokat tartjuk
Wyatt
Harris sisakját meg letépték és nincs zászló...irgum-burgum
Klaci79
több mint 2 éve
Nálunk Tavai csak blitz-re megy fel... 😛egyáltalán nem tud Trubi olvasni LB-t...de a hívások se könnyítik meg az életétMint ha meglepetés lenne neki néha, hogy az ellenfél a pályán és jön a blitz....de no, ahogy írod. Az a gond, hogy nem várjuk a blitzet, most pedig mehetett volna a screen
Klaci79
Klemó
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Klemó
5 656
egyáltalán nem tud Trubi olvasni LB-t...de a hívások se könnyítik meg az életétMint ha meglepetés lenne neki néha, hogy az ellenfél a pályán és jön a blitz....de no, ahogy írod. Az a gond, hogy nem várjuk a blitzet, most pedig mehetett volna a screen
Klaci79
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Arra nem hívnak passztElőtte nem védekeztük ki a harmadik és 10-et, a harmadik és 17-et, de a 4 és inch, biztos ment volna.Hogy ebben a szellemben válaszoljak.Hol a piros zászló?Tényleg a piros zavar?
Wyatt
zinedine5
Igen, hiszen így punt helyett 4. és centikre nekimentek volna, amit kivédekezünk, és 20-30 yarddal jobb helyről jöhetünk.
Wyatt
zinedine5
több mint 2 éve
Előtte nem védekeztük ki a harmadik és 10-et, a harmadik és 17-et, de a 4 és inch, biztos ment volna.Hogy ebben a szellemben válaszoljak.Hol a piros zászló?Tényleg a piros zavar?
Wyatt
zinedine5
Wyatt
több mint 2 éve
pont ezt akartam írni, hogy a támadókból elég nehezen nézem ki 😊Nálam lehet fogadni lesz e ma TD bármelyik oldalon is 😀Lesz!!! Valamelyik Def csak összehoz majd egyet... 😉
Nomac
Castleai01
több mint 2 éve
Nálam lehet fogadni lesz e ma TD bármelyik oldalon is 😀Lesz!!! Valamelyik Def csak összehoz majd egyet... 😉
Nomac
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Nálam lehet fogadni lesz e ma TD bármelyik oldalon is 😀40,5 under vagyok 1,90-ért
Nomac
több mint 2 éve
Klaci79
22 219
ne reklamálj...simán megcsináljuk 4.-re 😀Hogy ebben a szellemben válaszoljak.Hol a piros zászló?Tényleg a piros zavar?
Wyatt
zinedine5
Wyatt
Harris sisakját meg letépték és nincs zászló...irgum-burgum
több mint 2 éve
Nálam lehet fogadni lesz e ma TD bármelyik oldalon is 😀A D-nktől várok egyet kettőt 😀
Nomac