Pittsburgh Steelers - New England Patriots
több mint 2 éve
Egy pillanatra azt hittem hogy még a TD volnal előtt "lazázta" ki a labdát... 😮Én is igy láttam 😀
Castleai01
több mint 2 éve
fiatalkorában etetjük, itatjuk, taníttatjuk, erre ilyeneket csinál a patsben...Jóvan, nyertünk vele egy SBt jár neki a tejbepapi 😊
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Ugyanaz volt, csak ugye utána jött a TD.....itt megölte volna a drive-ot....Ezt a false startot....hogy lehet elnézni....komolyan mondom....pár éve ugyanezt csinálták a Chargersnek...akkor is kikaptunk
Klemó
Klaci79
több mint 2 éve
Egy pillanatra azt hittem hogy még a TD volnal előtt "lazázta" ki a labdát... 😮
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Klaci79
22 219
Ezt a false startot....hogy lehet elnézni....komolyan mondom....pár éve ugyanezt csinálták a Chargersnek...akkor is kikaptunk
Klemó
több mint 2 éve
fiatalkorában etetjük, itatjuk, taníttatjuk, erre ilyeneket csinál a patsben...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Bealudt a CB. Ez egy INT-dobás volt!
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Mi a faszt gondolt Witherspoon??? Hogy majd belesik a kezecskébe?
több mint 2 éve
Na, eldőlt
több mint 2 éve
nem sikerült elkanalazni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
hoppá offensive TD!!!
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Ezt a false startot....hogy lehet elnézni....komolyan mondom....
több mint 2 éve
Még csak a második fordulóban járunk, kellően éhes vagyok ahhoz, hogy ez is elég legyen!Ami csak kicsit szarabb ennélHát no. Nen egy szép meccs, de tegye fel a kezét, aki szép meccset várt.. 😀Van előnye: tudom követni közben a tévés meccset is! 😊
Klemó
Szokol
Wyatt
több mint 2 éve
Hoyer mit pattog? Remélem nem áll be
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Ami csak kicsit szarabb ennélHát no. Nen egy szép meccs, de tegye fel a kezét, aki szép meccset várt.. 😀Van előnye: tudom követni közben a tévés meccset is! 😊
Klemó
Szokol
több mint 2 éve
Hát no. Nen egy szép meccs, de tegye fel a kezét, aki szép meccset várt.. 😀Van előnye: tudom követni közben a tévés meccset is! 😊
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Hát no. Nen egy szép meccs, de tegye fel a kezét, aki szép meccset várt.. 😀
több mint 2 éve
ezt a balfaszt, elszórakozik 40 mp-cet!!!iylen tempóban kb este 9-re érünk fel az ellenfél célvonaláig!
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Mekkorát mentett Myles Jack....
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Dagi idén eddig jókat puntol.Igen, határozottan a hang time és a hossz is rendben. Tomlin kiadta, hogy 5msp hang time az alap.... 😀
Szokol
Mondjuk az nem tetszett, hogy 10 yardot visszasétált egyenesen az elkapó egy ilyen punt után.
több mint 2 éve
Nem gondoltam volna, de kicsit irigykedem a Detroitra, élvezetesebb nézni őket mint minket.Várj még ezzel, még csak 21:0, innen még simán kikaphatnak... 😛
Nomac
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Nem gondoltam volna, de kicsit irigykedem a Detroitra, élvezetesebb nézni őket mint minket.goff meki csere? 😀
Nomac
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!