San Francisco 49ers - Atlanta Falcons
több mint 9 éve
ASR10
135
kap-et de nehezen találta meg a rendező a td-nél.. 😀
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Azért az kemény, hogy 9 negyed után szereztünk TD-t
több mint 9 éve
kell egy QB es megy a játék! 😊
több mint 9 éve
Sima Szöszi TD passz. Befagyott a pokol. Öreg. és sokat fumblizik idén. 😀hagjyuk már Crabtreet meg Ginnt. előbbi rookie-ként holdoutolt, utána meg átment hisztis picsába, egy TC-t nem nyomott végig.remélem Gore-ra is beböfögsz valamit
Ginn meg sose volt az a WR aki lehetett volna.
petey
Josszi
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
hagjyuk már Crabtreet meg Ginnt. előbbi rookie-ként holdoutolt, utána meg átment hisztis picsába, egy TC-t nem nyomott végig.egyrészt persze, lépjünk ezen már túl. elmentek, hagyjuk. ugyanakkor ma, amikor az edzői gárdát ekézzük (joggal!), bennem felvetődik, hogy lehet az, hogy máshol kihoznak játékosokból teljesítményt, mi meg nem voltunk rá képesek.
petey
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Hoppá
több mint 9 éve
gabbert clutch
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Josszi
3 365
hagjyuk már Crabtreet meg Ginnt. előbbi rookie-ként holdoutolt, utána meg átment hisztis picsába, egy TC-t nem nyomott végig.remélem Gore-ra is beböfögsz valamit
petey
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
ez nagyon közel vanGabbert nem szarozik, befut vele a következő playnél.
SFGaben
több mint 9 éve
hagjyuk már Crabtreet meg Ginnt. előbbi rookie-ként holdoutolt, utána meg átment hisztis picsába, egy TC-t nem nyomott végig. Ginn meg sose volt az a WR aki lehetett volna.
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
ez nagyon közel van
több mint 9 éve
EZ HÜLYE? BAZMEG!!!!!
több mint 9 éve
gabber td run 😀 tudtam h pokol lesz a mai...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
ASR10
135
hoppábazmeg 😀 😀
több mint 9 éve
LOL, majdnem futott TD Szöszitől.
több mint 9 éve
na!
több mint 9 éve
Josszi
3 365
Crabtree most kapta el az OT jelentő TD-t mai 2. TD je
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Ginn szerintem szépeket hordott visza, Crab TD elkapás... a felének is örülnék itthonazt számolgattam ma, hány olyan játékosunk volt, aki tőlünk elment, és a mai napon erős játékot mutatott... Ginn Jr, Crabtree... miért van, hogy ezek a játékosok nálunk nem tudtak érvényesülni, máshol meg jól teljesítenek?Tudják őket használni? Nem tudom egyébként, ezen én is gondolkodtam már
szaszia
SFGaben
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
azt számolgattam ma, hány olyan játékosunk volt, aki tőlünk elment, és a mai napon erős játékot mutatott... Ginn Jr, Crabtree... miért van, hogy ezek a játékosok nálunk nem tudtak érvényesülni, máshol meg jól teljesítenek?Tudják őket használni? Nem tudom egyébként, ezen én is gondolkodtam már
szaszia
több mint 9 éve
ASR10
135
a tökünk is kinőtt így novemberre, nekimentünk négyre..ilyen drive-ot nem vezettünk két hónapja..ok. fejezzük is be!
ASR10
szaszia
több mint 9 éve
na, ez tökös volt!