San Francisco 49ers - Atlanta Falcons
több mint 9 éve
Én csak ártani szoktam dolgoknak.it's offficial: a Falcons ST gumibogyószörpöt ivott a meccs előtt.szerintem attól pörögnek mert itt vagy
iktriad
petey
több mint 9 éve
coleman kajak végignézte volna ahogy bepattog....mert kilépett előtte, nem érhetett hozzá
peach
több mint 9 éve
it's offficial: a Falcons ST gumibogyószörpöt ivott a meccs előtt.szerintem attól pörögnek mert itt vagy
iktriad
több mint 9 éve
it's offficial: a Falcons ST gumibogyószörpöt ivott a meccs előtt.
több mint 9 éve
coleman kajak végignézte volna ahogy bepattog....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
ahogy mondod...ha kontrollálom, akkor nem ér földet...ennyimiért te nem tudsz a kezedben tartani egy gumilabdát, attól hogy az leér a földre?hogy kontrollálta ha leért?ez nem INT lent volt a labda!az nem feltétlen számít, ha végig kontrollálta
Alabama Niners
kaszo
Alabama Niners
kaszo
több mint 9 éve
Josszi
3 365
Simpson fullba nyomta a retardot, forintos passz voltmegbüntették érte
petey
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
miért te nem tudsz a kezedben tartani egy gumilabdát, attól hogy az leér a földre?hogy kontrollálta ha leért?ez nem INT lent volt a labda!az nem feltétlen számít, ha végig kontrollálta
Alabama Niners
kaszo
Alabama Niners
több mint 9 éve
ez jó. hol nem játszott már csórikám? 😊Egyébként ki ez a Draughn gyerek?en.wikipedia.org/wiki/Shaun_Draughn
Harlequin
iktriad
több mint 9 éve
hogy kontrollálta ha leért?ez nem INT lent volt a labda!az nem feltétlen számít, ha végig kontrollálta
Alabama Niners
kaszo
több mint 9 éve
ez nem INT lent volt a labda!az nem feltétlen számít, ha végig kontrollálta
Alabama Niners
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Szakértő szerint incomplete pass
több mint 9 éve
pocket? ezt a szót rég nem hallottam errefeléérdekes, hogy szöszinek van ideje passzolni, Devey még mindig a pálya mellett?Gabbert pocket awareness 😊
picstii
Jakehomer
több mint 9 éve
hozzá ért a labda a földhöz, de már előtte is full kontorllálta meg a a földhöz érés pillanatában is meg utána is. ez int szvsz
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
ez nem INT lent volt a labda!
több mint 9 éve
ez mekkora bátorság baszdki, a földön levő játékosra nyomni egy ütést az int után. ami lehet nem is volt az
több mint 9 éve
Kincs ami nincs.érdekes, hogy szöszinek van ideje passzolni, Devey még mindig a pálya mellett?Gabbert pocket awareness 😊
picstii
Jakehomer
több mint 9 éve
Josszi
3 365
Draugh valami füszeres boltban pakolta a zsákokat még 1 hete 😀Gabbert, Draughn, Celek, PattonEgyébként ki ez a Draughn gyerek?
Ízlelgetem még ezeket a neveket
SFGaben
Eddig egész jó!
Lehet nem figyeltem , honnan szerváltuk , és mikor?
Celekben eddig is láttam valamit , Pattonban meg lehet potenciál.
Harlequin
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
érdekes, hogy szöszinek van ideje passzolni, Devey még mindig a pálya mellett?Gabbert pocket awareness 😊
picstii
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Harlequin
332
Gabbert, Draughn, Celek, PattonEgyébként ki ez a Draughn gyerek?
Ízlelgetem még ezeket a neveket
SFGaben
Eddig egész jó!
Lehet nem figyeltem , honnan szerváltuk , és mikor?
Celekben eddig is láttam valamit , Pattonban meg lehet potenciál.