San Francisco 49ers - Atlanta Falcons
több mint 9 éve
Nem létezik, hogy ez megvolt...nem is volt, nem is értem, hogy a bíró mit nézett. mondjuk, hogy talál e bizonyítékot.....
Jakehomer
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Josszi
3 365
Nem létezik, hogy ez megvolt...mert? átlátsz a tömegen?
Jakehomer
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
tomsula is egy kretén, ez a falcons O ellen nekimenni....
több mint 9 éve
jééé Vance elkapta....
több mint 9 éve
ilyen játékkal esélyünk sincs bárkit is megverni még az idényben...
több mint 9 éve
mondjuk látszik, hogy amikor messzebb nézelődik ryan nincs célpont, williams, hardy, white nemtom mit csinál, de leginkább kurvára nem elszakad. így marad jj és/vagy a fos...
több mint 9 éve
most már kell felrakni pontot a táblára!Még le is vehettek hármat akkor is nyertek. 😀
Alabama Niners
több mint 9 éve
most már kell felrakni pontot a táblára!
több mint 9 éve
Mindenki JJ-re várja a labdát, Ryan másfelé se néz. Amikor meg kéne a screen vagy checkdown, akkor sehol és jön a sack.
több mint 9 éve
Tartthatatlan, még mindigJó kis hard hitter safety, Bethea mehet isten hírével (nem tudom, mennyibe fájna a kivágása)
dankodavid
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Tartthatatlan, még mindigFCS powa!!!
dankodavid
több mint 9 éve
Sok esélye volt Freemannek Bowman ellen 😊
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
Sok lesz az.egy 2022-es 12. kört.kár h nem került tradere... mcTrade? Mire? Zsák krumpli, fél pár lyukas zokni? Mit kapnánk érte, de tényleg?😀
Josszi
dankodavid
Alabama Niners
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
egy 2022-es 12. kört.kár h nem került tradere... mcTrade? Mire? Zsák krumpli, fél pár lyukas zokni? Mit kapnánk érte, de tényleg?😀
Josszi
dankodavid
több mint 9 éve
Na újabb lehetőség arra, hogy ne szerezzünk pontokat. Pláne hogy ilyen mélyről jövünk.dobáljukl fel jj-re hátha egy bejön, ezzel a checkdownos faszsággal semmire nem megyünk úgyse
deadmike
több mint 9 éve
dankodavid
2 246
kár h nem került tradere... mcTrade? Mire? Zsák krumpli, fél pár lyukas zokni? Mit kapnánk érte, de tényleg?😀
Josszi
Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Na újabb lehetőség arra, hogy ne szerezzünk pontokat. Pláne hogy ilyen mélyről jövünk.
több mint 9 éve
kint cigiztem nem láttam pontosan, miért volt pf. nem helmet to helmet volt, a vállánál ütötte meg....Felcsúszott, és hozzáért a sisakhoz.
peach
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Josszi
3 365
az most érdekes lesz, hogy ugyanaz a D ellen ki mit produkál. QB háború ON 😊 ... basszus, nagyon nem bírnám, ha most Kap-pel elmenne a meccs. Felrobbanna az öltöző.ennél jobban? odalesz a csilivili stadion
szaszia
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 365
That akward moment, amikor Gabbert kiszedése a meccsből nyitja meg a W esélyét az ellenfélnek.menjél már a faszságaiddal 😀
iktriad
The Amazing Racoon