San Francisco 49ers - Atlanta Falcons
több mint 10 éve
jól futott... be volt szarva de mentJót röhögtem , mikor azt mondták, hogy ő mekkora atléta. inkább csak a pass rush elől menekül. De egyelőre jó. Már-már 2 évvel ezelőtti Kaeprnick.
Josszi
több mint 10 éve
ilyen drive-ot nem vezettünk két hónapja..ok. fejezzük is be!
ASR10
több mint 10 éve
ilyen drive-ot nem vezettünk két hónapja..
több mint 10 éve
jól futott... be volt szarva de ment
a bowl.hu politika fórum Hópium fogyasztója
több mint 10 éve
kicsit vártam, hogy harmadikra is futunk.. 😀
több mint 10 éve
azt számolgattam ma, hány olyan játékosunk volt, aki tőlünk elment, és a mai napon erős játékot mutatott... Ginn Jr, Crabtree... miért van, hogy ezek a játékosok nálunk nem tudtak érvényesülni, máshol meg jól teljesítenek?
több mint 10 éve
nekem Errort ír kia zunox-szal mi van?
peteya zunox-szal mi van?nekem megy
petey
SFGaben
több mint 10 éve
Lynch, Armstead sack
több mint 10 éve
épp meg akartam dícsérni a defense-t...na jó, meg is dícsérem őket 😊 remélem kitart ez a lelkesedés, és erő
szaszia
több mint 10 éve
Wow, a 49ers D viszont harap rendesen.
több mint 10 éve
épp meg akartam dícsérni a defense-t...
több mint 10 éve
Egyből jöttek a flashbackek.a bemutatkozó drive ígéretes volt 😀üdv minden mazochistának.. és persze a sólymosoknak is..😉Blaine 4 the win!
ASR10
iktriad
ASR10
több mint 10 éve
a bemutatkozó drive ígéretes volt 😀üdv minden mazochistának.. és persze a sólymosoknak is..😉Blaine 4 the win!
ASR10
iktriad
több mint 10 éve
Az első drive gabbertösre sikerült.
több mint 10 éve
Tisztára úgy érzem magam, mint Darwin Galapagoson.igaz, ki nem hagynám BG-t ma..😀üdv minden mazochistának.. és persze a sólymosoknak is..😉én most inkább kíváncsi érdeklődőnek minősíteném magunkat....
ASR10
szaszia
ASR10
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
tényleg van egy ilyen érzés bennem is.. elöbb néztem Willis instagramját... érdekes volt..üdv minden mazochistának.. és persze a sólymosoknak is..😉én most inkább kíváncsi érdeklődőnek minősíteném magunkat....
ASR10
szaszia
a bowl.hu politika fórum Hópium fogyasztója
több mint 10 éve
igaz, ki nem hagynám BG-t ma..😀üdv minden mazochistának.. és persze a sólymosoknak is..😉én most inkább kíváncsi érdeklődőnek minősíteném magunkat....
ASR10
szaszia
több mint 10 éve
üdv minden mazochistának.. és persze a sólymosoknak is..😉Blaine 4 the win!
ASR10