Seattle Seahawks - Chicago Bears
több mint 2 éve
Kampman
28 323
Nagy mostanra kiismerte az ellent. Csodát fogunk látni.Ahogy Hanson mondta rá most a Red Zone-ban:
mortirolo
Coaching his guys to the very end
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Úgy meghallgatnám, hogy mit sikerült kielemezni.
több mint 2 éve
Apropó: a Steelers nem áll túl jól.
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Szar is volt a Steelersben, pedig jól indult a karrierje. Fizikai paraméterei első rangúak, de nagyon nyers cornerként érkezett, aztán jó rookie éve volt, onnantól lejtő, aztán keresztszalag szakadás.TC-ig vissza lehet hozni, de corner ettől függetlenül kell.
több mint 2 éve
Burns egyébként egy olyan corner, akit sokadik opciónak vissza lehetne hozni. Csinál szép dolgokat, s megbízhatóbb, mint Vildor.Milyen érdekes, a Steelers fanok szinte kiutálták, nálunk egész elfogadhatóan játszik. Nyilván más séma, de az sem ez rossz védelem.
A másik, hogy ebben a driveban Trevis Gipsonnak 3 esélye volt arra, hogy sacket csináljon. Egy sem lett.
tüsi91
Amúgy ez a meccs annyira érdeketelen, mindkét csapatnak, hogy az valami hihetetlen. Ja nem mindenkinek, Foles el akarja adni magát.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Nagy mostanra kiismerte az ellent. Csodát fogunk látni.
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Burns egyébként egy olyan corner, akit sokadik opciónak vissza lehetne hozni. Csinál szép dolgokat, s megbízhatóbb, mint Vildor.A másik, hogy ebben a driveban Trevis Gipsonnak 3 esélye volt arra, hogy sacket csináljon. Egy sem lett.
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Ebben az egyben jobb Foles a qb társainál (Fieldsnél még), hogy talán ő tudja a legjobban meghosszabbítani a játékot összomló zsebnél, futás nélkül....Foles ma hiba nélkül játszik. Tavaly tette volna, akkor nem rakják vissza Trubiskyt.
csi77
2&20 környékére vajon Nagy miért mindig futást hív? Azért az átlag 1,8134 yardért?
több mint 2 éve
Ebben az egyben jobb Foles a qb társainál (Fieldsnél még), hogy talán ő tudja a legjobban meghosszabbítani a játékot összomló zsebnél, futás nélkül....
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Nem az a baj, hogy passzív a tulajdonos, hanem, hogy inkompetens Philipszel együtt.Még egyszer mondom, hogy nem szó szerint értettük, csak a Bearsnél szerintem kialakult egy olyan klubkultúra, ami a nyolcvanas évek futballját vette mintának még a 2010-es években is, a klubkultúra kialakulásában pedig szerintem még egy egyébként passzív tulajdonosnak is van szerepe, nem is kicsi.Virginia néni kimegy meccsekre. És ennyi.Nyilván nem szó szerint ez megy a Bearsnél, de tényleg beleragadt egy kicsit a franchise a nyolcvanas évekbe, ami egy lassan 100 éves tulajjal mondjuk nem meglepő.Ezzel az a baj, hogy sok ember elhiszi ezt a böszmeséget.Abból indulok ki, ahogy Höri a Bears-szel foglalkozó videóiban leírja Virginia néni és az alkalmazottak évi meetingjét (Nagyon ügyesek vagytok gyerekek, család jól van?)Ezt Aaron mondta, mármint a tulaj? 😀Vajon kirúgják?Jövő héten biztos nem.
mortirolo
Én még arra is látok esélyt, hogy kap még egy évet.
Kampman
mortirolo
Kampman
tüsi91
Kampman
A fia George az elnök.
Értsétek meg ezt légyszíves. Ha kérdés van, kérdezzétek minket. Napi rendszerességgel követjük a csapatot.
tüsi91
Amikor 2017-ben a QB-k között elsőként választva elvitték az old school stílusú Trubiskyt az új iskolát képviselő Mahomes vagy Watson helyett, az például ennek a példája volt, legalábbis szerintem. Fields draftolása ezért is jelent egy különösen komoly pozitívumot.
Kampman
Ha minden igaz, akkor végre valahára belenyúlnak a front office struktúrába a szezon végeztével.
több mint 2 éve
Tuck rule?Az már nincs, de amúgy se ülne erre a playre
csi77
Tepper takarodj!
több mint 2 éve
Tuck rule?
Hajrá Bad Bones!
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Amilyen szar volt a ST a szezon előtt, olyan jó most. Tabor maradhat, a többi mehet.
több mint 2 éve
Sziasztok! Jók vagyunk!
Hajrá Bad Bones!
több mint 2 éve
A CHI-nek miért van mindig egy Hestere?
több mint 2 éve
Kampman
28 323
Még egyszer mondom, hogy nem szó szerint értettük, csak a Bearsnél szerintem kialakult egy olyan klubkultúra, ami a nyolcvanas évek futballját vette mintának még a 2010-es években is, a klubkultúra kialakulásában pedig szerintem még egy egyébként passzív tulajdonosnak is van szerepe, nem is kicsi.Virginia néni kimegy meccsekre. És ennyi.Nyilván nem szó szerint ez megy a Bearsnél, de tényleg beleragadt egy kicsit a franchise a nyolcvanas évekbe, ami egy lassan 100 éves tulajjal mondjuk nem meglepő.Ezzel az a baj, hogy sok ember elhiszi ezt a böszmeséget.Abból indulok ki, ahogy Höri a Bears-szel foglalkozó videóiban leírja Virginia néni és az alkalmazottak évi meetingjét (Nagyon ügyesek vagytok gyerekek, család jól van?)Ezt Aaron mondta, mármint a tulaj? 😀Vajon kirúgják?Jövő héten biztos nem.
mortirolo
Kampman
mortirolo
Kampman
tüsi91
Kampman
A fia George az elnök.
Értsétek meg ezt légyszíves. Ha kérdés van, kérdezzétek minket. Napi rendszerességgel követjük a csapatot.
tüsi91
Amikor 2017-ben a QB-k között elsőként választva elvitték az old school stílusú Trubiskyt az új iskolát képviselő Mahomes vagy Watson helyett, az például ennek a példája volt, legalábbis szerintem. Fields draftolása ezért is jelent egy különösen komoly pozitívumot.
több mint 2 éve
Amúgy nem rosszLátom, jó a meccs.Jajj, amikor megtudtam, hogy a Hanna-Barbera nem két öregasszony...Frédi és Béniből maradt meg neked is?Teljesen Vilmás akcentusa voltAqib Talibki az ízesen beszélő szakkomentátor?Jonathan Vilma
Tactful Cactus
Kampman
tüsi91
Kampman
davemayer
Tactful Cactus
nagylaza
Tepper takarodj!
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 878
'Félszemem a pályán' - Dwayne AllenLátom, jó a meccs.Jajj, amikor megtudtam, hogy a Hanna-Barbera nem két öregasszony...Frédi és Béniből maradt meg neked is?Teljesen Vilmás akcentusa voltAqib Talibki az ízesen beszélő szakkomentátor?Jonathan Vilma
Tactful Cactus
Kampman
tüsi91
Kampman
davemayer
Tactful Cactus
nagylaza
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Virginia néni kimegy meccsekre. És ennyi.Nyilván nem szó szerint ez megy a Bearsnél, de tényleg beleragadt egy kicsit a franchise a nyolcvanas évekbe, ami egy lassan 100 éves tulajjal mondjuk nem meglepő.Ezzel az a baj, hogy sok ember elhiszi ezt a böszmeséget.Abból indulok ki, ahogy Höri a Bears-szel foglalkozó videóiban leírja Virginia néni és az alkalmazottak évi meetingjét (Nagyon ügyesek vagytok gyerekek, család jól van?)Ezt Aaron mondta, mármint a tulaj? 😀Vajon kirúgják?Jövő héten biztos nem.
mortirolo
Kampman
mortirolo
Kampman
tüsi91
Kampman
A fia George az elnök.
több mint 2 éve
Látom, jó a meccs.Jajj, amikor megtudtam, hogy a Hanna-Barbera nem két öregasszony...Frédi és Béniből maradt meg neked is?Teljesen Vilmás akcentusa voltAqib Talibki az ízesen beszélő szakkomentátor?Jonathan Vilma
Tactful Cactus
Kampman
tüsi91
Kampman
davemayer
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 878
Jajj, amikor megtudtam, hogy a Hanna-Barbera nem két öregasszony...Frédi és Béniből maradt meg neked is?Teljesen Vilmás akcentusa voltAqib Talibki az ízesen beszélő szakkomentátor?Jonathan Vilma
Tactful Cactus
Kampman
tüsi91
Kampman
davemayer
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 878
csak nem a '85-'88 közötti időszakbaNyilván nem szó szerint ez megy a Bearsnél, de tényleg beleragadt egy kicsit a franchise a nyolcvanas évekbe, ami egy lassan 100 éves tulajjal mondjuk nem meglepő.Ezzel az a baj, hogy sok ember elhiszi ezt a böszmeséget.Abból indulok ki, ahogy Höri a Bears-szel foglalkozó videóiban leírja Virginia néni és az alkalmazottak évi meetingjét (Nagyon ügyesek vagytok gyerekek, család jól van?)Ezt Aaron mondta, mármint a tulaj? 😀Vajon kirúgják?Jövő héten biztos nem.
mortirolo
Kampman
mortirolo
Kampman
tüsi91
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
mortirolo
1 058
Ez a Seattle védelem olyan gyenge, hogy akár még nyerhetnénk is, csak az a gond, hogy a szünetben Nagy-ot be fogják engedni az öltözőbe.
több mint 2 éve
Kampman
28 323
Nyilván nem szó szerint ez megy a Bearsnél, de tényleg beleragadt egy kicsit a franchise a nyolcvanas évekbe, ami egy lassan 100 éves tulajjal mondjuk nem meglepő.Ezzel az a baj, hogy sok ember elhiszi ezt a böszmeséget.Abból indulok ki, ahogy Höri a Bears-szel foglalkozó videóiban leírja Virginia néni és az alkalmazottak évi meetingjét (Nagyon ügyesek vagytok gyerekek, család jól van?)Ezt Aaron mondta, mármint a tulaj? 😀Vajon kirúgják?Jövő héten biztos nem.
mortirolo
Kampman
mortirolo
Kampman
tüsi91
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 878
köszi, most belehallgattam másik meccsébe.Aqib Talibki az ízesen beszélő szakkomentátor?Jonathan Vilma
Tactful Cactus
Kampman
tüsi91
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!