Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints
több mint 9 éve
Druid
602
Nagyon rossz hozzáállás, de sírok basszus.Örülnék a jövetelének, de valahol egyetértek veled...
Mariotát tökre eltudnám képzelni Buccaneerként, helyette mehet a Titanshez, ahol majd jól elbasszák a karrierjét.tenorx
több mint 9 éve
Malvo
98
Na!
több mint 9 éve
Nagyon rossz hozzáállás, de sírok basszus.Mariotát tökre eltudnám képzelni Buccaneerként, helyette mehet a Titanshez, ahol majd jól elbasszák a karrierjét.
több mint 9 éve
Tibes
202
Ott megy az 1/1, amikor nyernünk kéne kikapunk, amikor kikapni kéne akkor meg felszívjuk magunkat, nem is értem miért vagyok Tampa drukker 😀
több mint 9 éve
Bezzeg a Tampa játékosai tudják mi az a büszkeség ^ ^ (Így tovább srácok)
több mint 9 éve
Hogy Gyurma szavajárásával éljek, eddig nincs semmi meglepő: a Saints 2104-ben nem szerzett TD-t idegenben az első negyedben.Most már nem is fog
több mint 9 éve
A TB eldöntötte, hogy nem kell nekik Mariota? 😊 Nem lennék szomorú, ha kikapnánk, és mondjuk egy 10. pickkel húznánk...
több mint 9 éve
Haralson, fiam már te is?Gyurma PappaBefejezhette volna a playt, de ettől függetlenül jól játszik.
Meg is értem a hajtást, benne a harmincban, jövőre FA
több mint 9 éve
Malvo
98
Gyerünk Szentek!
több mint 9 éve
Evansnek megvan az 1000 elkapott yardja újoncként egy ekkora trágya QB-val, nem rossz.
több mint 9 éve
Anyám, Jordan meghágta a OL-t, vagy mit akart?
több mint 9 éve
Na, szeptemberig most láthatjuk a fiúkat utoljára. Szurkolok Juniornak, hogy legyen meg a 3 sack, ő legalább tett valamit az idényben...