Tennessee Titans - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
Inkább semmi zsebérzéke nincs. Szerintem okosabb, mint Bortles...Igaz agyilag hülye...Gabbertbe anno mi a faszomat láttak....Magas, erős kar, prototipikus QB.
ThundersNFL
iktriad
ThundersNFL
több mint 5 éve
Igaz agyilag hülye...Gabbertbe anno mi a faszomat láttak....Magas, erős kar, prototipikus QB.
ThundersNFL
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Grat a Titansnek azert. A Pats helyett bejuthattak volna X-D
több mint 5 éve
Frank Reich orra is olyan mint aki bevert néhány Jack Daniels Tennessee Whiskey-t... nem csodálnám 😀Az volt az állásinterjú első köre 😀
bobi0092
több mint 5 éve
bobi0092
4 345
Frank Reich orra is olyan mint aki bevert néhány Jack Daniels Tennessee Whiskey-t... nem csodálnám 😀
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
Leonard lesz az mvp, nelson az wv tamadoja xsAzt hittem szar játékos.
Stez
több mint 5 éve
Widámvásár.Leonard lesz az mvp, nelson az wv tamadoja xsWolksvagen?
Stez
bobi0092
több mint 5 éve
Gabbertbe anno mi a faszomat láttak....Magas, erős kar, prototipikus QB.
ThundersNFL
több mint 5 éve
Akárcsak LeonardNelson meg all-pro. Egy szornyeteg.Egyszólván kurvajó pick volt
Stez
ThundersNFL
Draft
több mint 5 éve
bobi0092
4 345
Leonard lesz az mvp, nelson az wv tamadoja xsWolksvagen?
Stez
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
Szöszi ma se igazolta Gene Smitht, hogy miért kellett feltradelni érte anno Watt elé. (JESUS FACEPALM) Mugshot.Önarckép 😁😁😁🍺🍺🍺
Mindenkit megbaszunk még 4 meccsen, aztán következő szezonban 19-en.
Gaba93
ThundersNFL
több mint 5 éve
Gabbertbe anno mi a faszomat láttak....
Draft
több mint 5 éve
Leonard lesz az mvp, nelson az wv tamadoja xs
több mint 5 éve
Bence94
1 925
Leonard...
több mint 5 éve
Nelson meg all-pro. Egy szornyeteg.Egyszólván kurvajó pick volt
Stez
Draft
több mint 5 éve
Stez sose mond igazad, lásd milyen csapat van beállítva neki kedvencnek jelenleg. 😊Na most már megnyugodtál Stez?Szerinted ha lenémította fogja látni amit neki írsz? Vagy most is magadban beszélsz , mintha a Jags vagy a div2-es topicba írnál?
iktriad
Sixo
több mint 5 éve
Önarckép 😁😁😁🍺🍺🍺
Gaba93
Draft
több mint 5 éve
Bence94
1 925
Sheard volt😁😁Autry futott hátrafelé, szóval asszem nem 😀Nem lattam, hogy ki ment neki Jonesnak, de jo nagy tirpak volt.Nem Autry volt?
Stez
Bence94
Bálesz
több mint 5 éve
Mariota már vitte playoffba a csapatát. És ott nyert.Na most már megnyugodtál Stez?De elég inkonzisztens tud lenni mindkettő. Winston inkább.
Vina is too old for this shit.
Pont akartam mondani hogy Mariota szerintem ugyanaz mint WinstonNem. Az egyik igen hasznos, de könnyen törik. A másik meg felelőtlen, akinek sose nő be a feje lágya.
jamaicababa
iktriad
jamaicababa
több mint 5 éve
bobi0092
4 345
Mondjuk ilyenkor bedobni az offense holdingot már... kegyeletsértésre mehet a flag a zebráknak.
több mint 5 éve
Na most már megnyugodtál Stez?Szerinted ha lenémította fogja látni amit neki írsz? Vagy most is magadban beszélsz , mintha a Jags vagy a div2-es topicba írnál?
iktriad
több mint 5 éve
Nelson meg all-pro. Egy szornyeteg.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Na most már megnyugodtál Stez?De elég inkonzisztens tud lenni mindkettő. Winston inkább.
Vina is too old for this shit.
Pont akartam mondani hogy Mariota szerintem ugyanaz mint WinstonNem. Az egyik igen hasznos, de könnyen törik. A másik meg felelőtlen, akinek sose nő be a feje lágya.
jamaicababa
iktriad
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Na akkor jövőhétenLesz minimum 2 upset.
Colts at Texans
Chargers at Ravens
Eagles at Bears
Seahawks at Cowboys