Wild Card szombat
2 hónapja
Hát nem sikerült megtalálni, nulla ellenállás.38 mp és 3 időkérés.
gabokocka
2 hónapja
Akkor csak hosszabbítás 😂✌️
2 hónapja
Evero tök helyett pinát növesztettEveronál a 4. negyedes leolvadás rutin
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Hogymiafasz Parkinson???????Nem remegett meg a keze.
petey
2 hónapja
Evero tök helyett pinát növesztett
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Hát nem sikerült megtalálni, nulla ellenállás.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
the dagger!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Ott van, nem remegett a keze.
2 hónapja
ezt azért köszönjük neked 😀Bocs, én nem látom a mai Staffordban a GWD-t ez ellen a Panthers D ellen.Grat a Panthers-nek.Még nincs ennek vége.
Éhesebbek voltak, jobban akarták.
Pizsama
iktriad
Pizsama
2 hónapja
Gyönyörű jinx padawan.Bocs, én nem látom a mai Staffordban a GWD-t ez ellen a Panthers D ellen.Grat a Panthers-nek.Még nincs ennek vége.
Pizsama
iktriad
Pizsama
2 hónapja
huba szameghuba szameg
húúúúbbaaassszameg
2 hónapja
Atyaeg
2 hónapja
Tyűhaaa...ez durva volt.
2 hónapja
Hihi.AzTop jinx.Bocs, én nem látom a mai Staffordban a GWD-t ez ellen a Panthers D ellen.Grat a Panthers-nek.Még nincs ennek vége.
Pizsama
iktriad
Pizsama
Dzsokijuing
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Ott a TD
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
2 hónapja
AzTop jinx.Bocs, én nem látom a mai Staffordban a GWD-t ez ellen a Panthers D ellen.Grat a Panthers-nek.Még nincs ennek vége.
Pizsama
iktriad
Pizsama
Dzsokijuing
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Nézem ezeket a gyorsétterem reklámokat és csak pislogok, hogy milyen jól élünk mi. Hisz minden menü kb fele annyi mint nálunk.
2 hónapja
nekem ilyen nem nagyon volt és én direktbe is nézek szart, szóval mind1 😀hát, tapasztalatból mondom, hogy van amit nem biztos hogy érdemes újranézni. Gyerekként nagyon tetszett, majd 20 évvel később megnézed, és irtó nagy csalódás.részleteket láttam még gyerekként TV-beja, hogy nem láttad 😀 Azt hittem régen, és újranéznéd. Hát ha nem láttad, akkor kötelező.részleteket láttam, de most már pszt!!!! 😀Nekem az egész film erős. De igen, az a jelenet az kiváltképp. Meg mikor torkon ragadja WilltNekem az erős film főleg a nem a te hibád jelenetmondjuk még egy vietnamot meg good will huntingot pótolnom kell williamstől ismondjuk hogy szubjektív. Nyilván ott mind2 odarakott egy kurva erőset.A kedvencem tőle az talán a Szemtől szemben, vagy az Ébredések. Utóbbiért én adtam volna oscart is nekiébredésekben sztem Williams erősebb
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
Janek
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
de azokat a nézéseket nem tekintem "hivatalosnak" ezért nézek újra mindent szinte 😀
Negritis, a vajda
shagi0206
2 hónapja
hát, tapasztalatból mondom, hogy van amit nem biztos hogy érdemes újranézni. Gyerekként nagyon tetszett, majd 20 évvel később megnézed, és irtó nagy csalódás.részleteket láttam még gyerekként TV-beja, hogy nem láttad 😀 Azt hittem régen, és újranéznéd. Hát ha nem láttad, akkor kötelező.részleteket láttam, de most már pszt!!!! 😀Nekem az egész film erős. De igen, az a jelenet az kiváltképp. Meg mikor torkon ragadja WilltNekem az erős film főleg a nem a te hibád jelenetmondjuk még egy vietnamot meg good will huntingot pótolnom kell williamstől ismondjuk hogy szubjektív. Nyilván ott mind2 odarakott egy kurva erőset.A kedvencem tőle az talán a Szemtől szemben, vagy az Ébredések. Utóbbiért én adtam volna oscart is nekiébredésekben sztem Williams erősebb
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
Janek
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
de azokat a nézéseket nem tekintem "hivatalosnak" ezért nézek újra mindent szinte 😀
Negritis, a vajda
2 hónapja
Onnan jött Juju Schmidt, a suszter.Szülők biztos kimentek Afrikába rabszolgát venni, és ott ragadtak 😀Ilyen névvel nem csodálom.Mert ő konkrétan zimbabwei.Landman?zimbabwei zászló is van egy sisakon, ráadásul egy fehérén.Ki az a gyarmatos telepes?
Kampman
Dzsokijuing
casaubon
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
shagi0206
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)