NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 567
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 2 éve
NFC East vs mások 15-3815-39?
lesz ez még így sem
mustaine
több mint 2 éve
tudhatnád, hogy egy phillis sosem kamuzikhuh, hát a neutral zone infractiont semleges zóna fertőzésnek fordítani elég gázosez tényleg elhangzott???!!???
mustaine
Tactful Cactus
több mint 2 éve
SkyeFanning, Johnson vagy Trey Lance?Nekem jó a blowout is, amíg Dakotáék obiznak 😊Na ebből még vagy hatot srácok és mellé egy se jöjjön a dallastól 😊Jó lenne egy nézhető meccs
MirrMurr
Kampman
warr_b
iktriad
isten nyugosztalja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Fanning, Johnson vagy Trey Lance?Nekem jó a blowout is, amíg Dakotáék obiznak 😊Na ebből még vagy hatot srácok és mellé egy se jöjjön a dallastól 😊Jó lenne egy nézhető meccs
MirrMurr
Kampman
warr_b
több mint 2 éve
Vonster
1 036
Nem, de nagyon durva favoritDenver fanként kicsit nyugtalanító, hogy a Quinn D ennyire volt ellenálló 😀már aláírt?
Vonster
rva
több mint 2 éve
Miért lennék lemaradva? Kétségem se volt és Romo is egyből mondta.Első sárga! BUMMM!!!rátok ment, le vagy maradva kurvára
gyeek
petey
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Dehogy, jó lenne, ha a dallas is készülhetne az offseasonraNa ebből még vagy hatot srácok és mellé egy se jöjjön a dallastól 😊Jó lenne egy nézhető meccs
MirrMurr
Kampman
több mint 2 éve
Nekem jó a blowout is, amíg Dakotáék obiznak 😊Na ebből még vagy hatot srácok és mellé egy se jöjjön a dallastól 😊Jó lenne egy nézhető meccs
MirrMurr
Kampman
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Apa kezdődik! The field is already slimed! 🔥🔥🔥
— NFL (@NFL) January 16, 2022
📺: #SFvsDAL on @nickelodeon pic.twitter.com/kzmrcF7F18
több mint 2 éve
Denver fanként kicsit nyugtalanító, hogy a Quinn D ennyire volt ellenálló 😀már aláírt?
Vonster
több mint 2 éve
Niner Empire
578
Már csak meg kell tartani az eredményt. 😀
több mint 2 éve
Vonster
1 036
Denver fanként kicsit nyugtalanító, hogy a Quinn D ennyire volt ellenálló 😀
több mint 2 éve
Kampman
28 300
Na ebből még vagy hatot srácok és mellé egy se jöjjön a dallastól 😊Jó lenne egy nézhető meccs
MirrMurr
több mint 2 éve
Deebo egy állatlátszik, hogy a legjobb egyetemen képezték
warr_b
több mint 2 éve
szóljon, aki csodálkozk azon, hogy nem fújják be Parsons-on a holdingotDe a dallas ellen, az rendben van
rva
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Arenan is vannak üzenet beolvasások? Csak hogy élvezhessék az emberek a "holnap vizsgázok" és a "most született egy új nfl fan" szarságokat
több mint 2 éve
igen ezt kérdeztük párszor mindig majd majdaz illetékestől kérdezd az arra alkalmas helyenés akkor mi a megoldás? mer ez igy foschabból kiindulva hogy egy Gen 10-es HP blade mennyi, sztem nem akarunk ilyenekről nyíltan beszélni 😀Huhhh...Igor 1 millióért vette meg csak magát az oldalt valentinx-től, aki a fórum kódját megírtaNe cifrázd. Mennyi?Azé az durva hogy 4 éve 2000 hsz volt egy eredménykövetőben és nem halt le a fórum, most meg a 30 online felhasználótól nyekereg. előre, nem hátra!sajnos ez is olyan, mint egy autó, amortizálódik, a technika meg halad előre, egyre nagyobb és erősebb és jobb vas kellene alá, amire egyre kisebb az esély, mert kb újra kellene huzalozni az egészet
mustaine
r.baggio
nagylaza
r.baggio
nagylaza
Negritis
briareos
nem tudom milyen cucc kell hogy futtassák amit kell, de nem olcsó az fix (egy gen 10es blade 10k+ usd és nem biztos hogy elég nekik 1 és akkor az csak a proci kb ahhoz kell szekrény, storage, ...)
Negritis
több mint 2 éve
Ezt betanulták, innen jön a JimmyG faktor...
több mint 2 éve
szóljon, aki csodálkozk azon, hogy nem fújják be Parsons-on a holdingot
több mint 2 éve
Vagy üvölt fejhangonNem tudom ki a kommentátor sajnos, de legalább nem magyaráz szabályokatÁrpa már megint be van lőve?aréna4 televízióhuh, hát a neutral zone infractiont semleges zóna fertőzésnek fordítani elég gázosEz hol? 😆😆
mustaine
casaubon
mustaine
Kampman
mustaine
több mint 2 éve
Mint kes a vajon
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Végre nem csak csütörtök(?) este(?) van egy jó kis trash talk.Első sárga! BUMMM!!!rátok ment, le vagy maradva kurvára
gyeek
petey
több mint 2 éve
Igy kell az elso driveot levezetni. Shanahan lehetne a bearsnél...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Deebo egy állat
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta