NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 577
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 2 éve
hair Still dem Boyz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
"Átlag szurkoló."Most láttam ezt a nézői berohanást.Redneck roham
Beszédes.
Kampman
Jakehomer
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
volt vmi alternatív bowl.hu a szakadároknak, átmehetünk odaés akkor mi a megoldás? mer ez igy foschabból kiindulva hogy egy Gen 10-es HP blade mennyi, sztem nem akarunk ilyenekről nyíltan beszélni 😀Huhhh...Igor 1 millióért vette meg csak magát az oldalt valentinx-től, aki a fórum kódját megírtaNe cifrázd. Mennyi?Azé az durva hogy 4 éve 2000 hsz volt egy eredménykövetőben és nem halt le a fórum, most meg a 30 online felhasználótól nyekereg. előre, nem hátra!sajnos ez is olyan, mint egy autó, amortizálódik, a technika meg halad előre, egyre nagyobb és erősebb és jobb vas kellene alá, amire egyre kisebb az esély, mert kb újra kellene huzalozni az egészet
mustaine
r.baggio
nagylaza
r.baggio
nagylaza
Negritis
briareos
több mint 2 éve
Makával mivan?covid
NB2
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
ennek a garoppolonak milyen menyétképe van
több mint 2 éve
fú melyik fos csapatnak szurkoljak? mondjuk ha jó meccs lesz, akkor kb mindegy ki jut tovább
több mint 2 éve
Kampman
28 300
Igen, az is beszédes.Most láttam ezt a nézői berohanást.Most miért? Azt hitték black friday van. 😀
Beszédes.
Kampman
Greengo
több mint 2 éve
Most láttam ezt a nézői berohanást.Redneck roham
Beszédes.
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 2 éve
Most láttam ezt a nézői berohanást.Most miért? Azt hitték black friday van. 😀
Beszédes.
Kampman
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Remélem 2es...Garoppolo ma eladja magát valahovaCsak az a kerdes, hogy kezdonek vagy backupnak
davemayer
casaubon
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
és akkor mi a megoldás? mer ez igy foschabból kiindulva hogy egy Gen 10-es HP blade mennyi, sztem nem akarunk ilyenekről nyíltan beszélni 😀Huhhh...Igor 1 millióért vette meg csak magát az oldalt valentinx-től, aki a fórum kódját megírtaNe cifrázd. Mennyi?Azé az durva hogy 4 éve 2000 hsz volt egy eredménykövetőben és nem halt le a fórum, most meg a 30 online felhasználótól nyekereg. előre, nem hátra!sajnos ez is olyan, mint egy autó, amortizálódik, a technika meg halad előre, egyre nagyobb és erősebb és jobb vas kellene alá, amire egyre kisebb az esély, mert kb újra kellene huzalozni az egészet
mustaine
r.baggio
nagylaza
r.baggio
nagylaza
Negritis
több mint 2 éve
Mind1, de valami lesz 😊Garoppolo ma eladja magát valahovaCsak az a kerdes, hogy kezdonek vagy backupnak
davemayer
casaubon
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Makával mivan?COVID IR-en van asszem. De az biztos, hogy beteg.
NB2
több mint 2 éve
Jó sok a piros a lelátón! Faithful Invasion!!!
több mint 2 éve
Nem jatszhat?Makával mivan?covidos
NB2
mustaine
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
abból kiindulva hogy egy Gen 10-es HP blade mennyi, sztem nem akarunk ilyenekről nyíltan beszélni 😀Huhhh...Igor 1 millióért vette meg csak magát az oldalt valentinx-től, aki a fórum kódját megírtaNe cifrázd. Mennyi?Azé az durva hogy 4 éve 2000 hsz volt egy eredménykövetőben és nem halt le a fórum, most meg a 30 online felhasználótól nyekereg. előre, nem hátra!sajnos ez is olyan, mint egy autó, amortizálódik, a technika meg halad előre, egyre nagyobb és erősebb és jobb vas kellene alá, amire egyre kisebb az esély, mert kb újra kellene huzalozni az egészet
mustaine
r.baggio
nagylaza
r.baggio
nagylaza
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
casaubon
2 391
Garoppolo ma eladja magát valahovaCsak az a kerdes, hogy kezdonek vagy backupnak
davemayer
több mint 2 éve
"Ha" ? 😛Romonak szar lesz ezt leközvetíteniCsak ha kiszopnak
davemayer
Jakehomer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Makával mivan?
több mint 2 éve
Huhhh...Igor 1 millióért vette meg csak magát az oldalt valentinx-től, aki a fórum kódját megírtaNe cifrázd. Mennyi?Azé az durva hogy 4 éve 2000 hsz volt egy eredménykövetőben és nem halt le a fórum, most meg a 30 online felhasználótól nyekereg. előre, nem hátra!sajnos ez is olyan, mint egy autó, amortizálódik, a technika meg halad előre, egyre nagyobb és erősebb és jobb vas kellene alá, amire egyre kisebb az esély, mert kb újra kellene huzalozni az egészet
mustaine
r.baggio
nagylaza
r.baggio