NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 630
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Azé az durva hogy 4 éve 2000 hsz volt egy eredménykövetőben és nem halt le a fórum, most meg a 30 online felhasználótól nyekereg. előre, nem hátra!www.youtube.com/watch?v=jaqZs8lP0c8
mustaine
több mint 2 éve
kéne szólni gyuribácsinak, hogy küldjön lóvét a fórumra mert ugye rendes magor ember gurulós focit néz szép magyar hazában, nem pedig a hanyatló nyugat ópiumát.
több mint 2 éve
Ha jobban belegondolok, én se ragaszkodom hozzá.instant bannedhát a faszom a forumbaScreenshot?
briareos
nagylaza
shagi0206
több mint 2 éve
pedig olyan jó gyerek vagyok.. vagy a fiamat nem szereted? még csak két éves, nem tehet rólaNem tehetek róla, határozottan nem szeretlek titeket 😀mosd ki a szád szappannalAkkor hajrá 49ers 😊Csúnyát mondok, de igen: hajrá 49ers 😀
MirrMurr
shagi0206
rva
shagi0206
több mint 2 éve
vannak még rendes emberek....Lecccgooooo 9ers!!!Akkor hajrá 49ers 😊Csúnyát mondok, de igen: hajrá 49ers 😀
MirrMurr
shagi0206
davemayer
több mint 2 éve
The Patriots and Eagles… pic.twitter.com/K1MFj4YQtm
— NFL Memes (@NFL_Memes) January 16, 2022
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Nem tehetek róla, határozottan nem szeretlek titeket 😀mosd ki a szád szappannalAkkor hajrá 49ers 😊Csúnyát mondok, de igen: hajrá 49ers 😀
MirrMurr
shagi0206
rva
több mint 2 éve
hát a faszom a forumbaScreenshot?
briareos
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Azé az durva hogy 4 éve 2000 hsz volt egy eredménykövetőben és nem halt le a fórum, most meg a 30 online felhasználótól nyekereg. előre, nem hátra!Hétköznap nagyon ráférne valami karbantartás szerű valami. A kék halálra emlékeztet már sokszor...
mustaine
több mint 2 éve
Azé az durva hogy 4 éve 2000 hsz volt egy eredménykövetőben és nem halt le a fórum, most meg a 30 online felhasználótól nyekereg. előre, nem hátra!biztos nem bírja a csöcsöket a szeró
mustaine
több mint 2 éve
Úgy érzem, hogy végleg a budiba szorultam, ráadásul fórum is a végét járja, lehet hamarosan teljesen elvágódok a külvilágtól, és ez lehet az utolsó alkalom hogy üzenni tudok.RIP
Kérlek titeket, valaki hívja fel Cousteau kapitányt, és szóljon neki, hogy veszélyben a kagyló!
akdestroyer
(Wilson overrated)
több mint 2 éve
Kampman
28 304
Úgy érzem, hogy végleg a budiba szorultam, ráadásul fórum is a végét járja, lehet hamarosan teljesen elvágódok a külvilágtól, és ez lehet az utolsó alkalom hogy üzenni tudok.A Super Wild Card kör hősi halottja, következő meccs előtt 1 perc néma csend.
Kérlek titeket, valaki hívja fel Cousteau kapitányt, és szóljon neki, hogy veszélyben a kagyló!
akdestroyer
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
Azé az durva hogy 4 éve 2000 hsz volt egy eredménykövetőben és nem halt le a fórum, most meg a 30 online felhasználótól nyekereg. előre, nem hátra!hát ja, már az orosz bot-ok sem jönnek.
mustaine
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
mosd ki a szád szappannalAkkor hajrá 49ers 😊Csúnyát mondok, de igen: hajrá 49ers 😀
MirrMurr
shagi0206
több mint 2 éve
remélem jobb meccs leszKizárt dolog. Ennél?
Drip
több mint 2 éve
Azé az durva hogy 4 éve 2000 hsz volt egy eredménykövetőben és nem halt le a fórum, most meg a 30 online felhasználótól nyekereg. előre, nem hátra!
több mint 2 éve
Kampman
28 304
Írnám a Tampa topicba, hogy grat, de nincs kinek már Wyatt is eltűnt 🥴🥴🥴A Pats topikba kell menni, mondtam már.
dande
több mint 2 éve
de, szerintem is írta többször ishát de így is köszönt be. Vagy az nem ő volt? 😀K*rva anyjat a Tampanak.1. Miért?
Vrij6
2. Miért csak most irtad be...? 😁
davemayer
shagi0206
több mint 2 éve
ezt a sok öreg faszt mikor cseréli le a CBS? ez a stúdió gyalázatosehhez képest Hrutka egy Romo
több mint 2 éve
akdestroyer
4 750
Úgy érzem, hogy végleg a budiba szorultam, ráadásul fórum is a végét járja, lehet hamarosan teljesen elvágódok a külvilágtól, és ez lehet az utolsó alkalom hogy üzenni tudok.Kérlek titeket, valaki hívja fel Cousteau kapitányt, és szóljon neki, hogy veszélyben a kagyló!
több mint 2 éve
hajra Dallasremélem ezúttal látunk valami futballra emlékeztető játékot
több mint 2 éve
Írnám a Tampa topicba, hogy grat, de nincs kinek már Wyatt is eltűnt 🥴🥴🥴
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
hát de így is köszönt be. Vagy az nem ő volt? 😀K*rva anyjat a Tampanak.1. Miért?
Vrij6
2. Miért csak most irtad be...? 😁
davemayer