NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Wild Card vasárnap
több mint 1 éve
Ki a kommentátor?Maka és Patrik (ő elég mehh)
Illetve egy kicsit korábban az EVE statot próbálta elmagyarázni? Annyira nem jött át.
tenorx
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Ki a kommentátor?Illetve egy kicsit korábban az EVE statot próbálta elmagyarázni? Annyira nem jött át.
több mint 1 éve
Sok fog múlni a Cowboys támadásai során a falak harcában. Kellene valahogy nyomást gyakorolni, ami hát - nem lesz könnyű, ez a fal most megint túl jó
több mint 1 éve
halkan megjegyzem csak a csarnokban van jó idő, mert kint -10 fok van
több mint 1 éve
Így ez is lehet egy olyan első félidő, mint a Texans-Browns voltBarry ezt nem fogja engedni.
r.baggio
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Akkor egy Owens Picksix
több mint 1 éve
Én csak utas vagyok a Texans vagonon. 😀media0.giphy.com/media/6pJNYBYSMFod2/giphy.gifMi már könnyen vagyunk 😀
balintbaba
LanceVance
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Így ez is lehet egy olyan első félidő, mint a Texans-Browns voltLegyen. Csak azt a 2 pick6-et most Dakota dobja, ha lehet
r.baggio
több mint 1 éve
Így ez is lehet egy olyan első félidő, mint a Texans-Browns voltEzért is örülnék hosszú drive-oknak, mert egy pisztolypárbajban szerintem kikapnánk.
r.baggio
több mint 1 éve
Így ez is lehet egy olyan első félidő, mint a Texans-Browns voltott volt 2-3 értelmes védekezés a Td-k előtt
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Na most válik el a szar a májtól. Jön a Barry D, wohooo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
fixedJól kezdenek a sajtok. Kérdés, hogy mi lesz a vége. TD? FG? turnover?Vagy a Denveri Musztángok bajnokcsapata?
shagi0206
Vitézlő Titoknok tomz
www.youtube.com/watch?v=GgYTcCHjnow
most rákerestem eredetiben is és ott meg a '91es csapat van 😀
www.youtube.com/watch?v=vlIAHG2NRkM
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Zach Tom elit right tackleBezony nagyon nincs meg értéken kezelve 😉
mustaine
több mint 1 éve
Így ez is lehet egy olyan első félidő, mint a Texans-Browns volt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Eddig meseszerű. Go Pack Go!
több mint 1 éve
jó kezdet
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Na ez nagy fos volt a D-#tol
több mint 1 éve
Akkor fosom le a bokám, ha Love is rászokik arra, hogy elindítgatja a játkokat majd akkor, mikor a védelem elbaszta a cserét, és nem ért le 1-1 védő.Közben TD - elég impresszív drive végén.
több mint 1 éve
több mint 1 éve
ha nem szólok nem látod? 😀nem rossz a Bojz run D eddigKellett szolni 😀
petey
Blevi
több mint 1 éve
Eddig ez nagyon fluid a nagy passz után, tetszik
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jól kezdenek a sajtok. Kérdés, hogy mi lesz a vége. TD? FG? turnover?Vagy a Denveri Musztángok footballcsapata?
shagi0206