Wild Card vasárnap
2 feliratkozó
8 órája
Annyi esélye volt a Denvernek mint mókusnak a préritűzben, hogy stílszerű legyek. 31 pontot kaptak válasz nélkül.
8 órája
Nem shawnka lesz a kövi meccsen? Hallelujah
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
8 órája
shagi0206
11 335
Erről eszembe jut egy Agymenők rész, amikor beszél arról Raj és Howard, hogy indiában van olyan műsor, ahol tanítják, hogy ne játssz a kobrával, mire kérdezi Howard, hogy nektek ezt tanítani kell? Mire Raj: és nektek azt, hogy ne gyújtsátok fel az erdőt?Láttam egy videó amikor még nagyon kicsi volt a tűz és egy tag nem messze tőle filmezte. Azt mondják ott kezdődött. Az simán lehet a gyerek csinálta.Legalabb az egyik valoszinuleg az voltA tűzvészre kitérve: Az ilyen esetek öngyulladás hatására is sikerülhetnek, vagy valaki valahol felelőtlen volt?nem gyújtogatás volt?
shagi0206
NB2
casaubon
Sixo
8 órája
Elvileg normál természetes erdőtűz volt, ami minden évben van a környéken, de a szél miatt a város kapta haltnem tudom, én nem olvastam igazából semmit, annyit tudok, amit főcímeken láttam, főleg olyanokat, hogy evakuálás volt itt, meg ott, meg amott, meg hogy már talán 11 halálos áldozat van.A tűzvészre kitérve: Az ilyen esetek öngyulladás hatására is sikerülhetnek, vagy valaki valahol felelőtlen volt?nem gyújtogatás volt?
shagi0206
NB2
shagi0206
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
8 órája
De várj nem azt mondtak h már három éve a 45. Szulinapjat ünnepli?CBS-en, 45-ös nőt elküldték a barátnői végbéltükrözésre 😀végbéltükrözés reklám végreMost rám gondolsz?!
Löfli
Shawnka pont ebben a pillanatban említett meg név szerint az Arena4-en 😀
r.baggio
Löfli
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 órája
Ráírt instán, mint haverom szokta, hogy szopol-e boréMondjuk ötletem sincs, hol és hogy ismerkedtek meg, Hailee aligha járt Buffaloba meccsre, Josh meg mit keresett volna Hollywoodban...Ohh, Hailee nagy kedvenc 😎🔥Josh Allen is imádja.
Chargers LT
iktriad
Chargers LT
8 órája
casaubon
2 688
Ha jol emlekszem, vadat is emeltek mar valaki ellen, de lehet, hogy meg “csak” orizetben van. Tobb ismeros is lakik a kornyeken sajnos…Láttam egy videó amikor még nagyon kicsi volt a tűz és egy tag nem messze tőle filmezte. Azt mondják ott kezdődött. Az simán lehet a gyerek csinálta.Legalabb az egyik valoszinuleg az voltA tűzvészre kitérve: Az ilyen esetek öngyulladás hatására is sikerülhetnek, vagy valaki valahol felelőtlen volt?nem gyújtogatás volt?
shagi0206
NB2
casaubon
Sixo
8 órája
Allen ma így megy hazaMost már értem Beton.Hofi miért rappeli itt azt, hogy "Idők urait hallgatunk mi a Burai helyett." 😀 😀 😀
zacknorb
8 órája
Zsír, jött a mix
8 órája
Bazsinho
1 063
Kaliforniai mind2.Mondjuk ötletem sincs, hol és hogy ismerkedtek meg, Hailee aligha járt Buffaloba meccsre, Josh meg mit keresett volna Hollywoodban...Ohh, Hailee nagy kedvenc 😎🔥Josh Allen is imádja.
Chargers LT
iktriad
Chargers LT
Lehet ment pisztáciat enni Allenfarmra
8 órája
CBS-en, 45-ös nőt elküldték a barátnői végbéltükrözésre 😀végbéltükrözés reklám végreMost rám gondolsz?!
Löfli
r.baggio
8 órája
Láttam egy videó amikor még nagyon kicsi volt a tűz és egy tag nem messze tőle filmezte. Azt mondják ott kezdődött. Az simán lehet a gyerek csinálta.Legalabb az egyik valoszinuleg az voltA tűzvészre kitérve: Az ilyen esetek öngyulladás hatására is sikerülhetnek, vagy valaki valahol felelőtlen volt?nem gyújtogatás volt?
shagi0206
NB2
casaubon
8 órája
Mondjuk ötletem sincs, hol és hogy ismerkedtek meg, Hailee aligha járt Buffaloba meccsre, Josh meg mit keresett volna Hollywoodban...Ohh, Hailee nagy kedvenc 😎🔥Josh Allen is imádja.
Chargers LT
iktriad
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
8 órája
casaubon
2 688
16 😕nem tudom, én nem olvastam igazából semmit, annyit tudok, amit főcímeken láttam, főleg olyanokat, hogy evakuálás volt itt, meg ott, meg amott, meg hogy már talán 11 halálos áldozat van.A tűzvészre kitérve: Az ilyen esetek öngyulladás hatására is sikerülhetnek, vagy valaki valahol felelőtlen volt?nem gyújtogatás volt?
shagi0206
NB2
shagi0206
8 órája
végbéltükrözés reklám végreMost rám gondolsz?!
Löfli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
8 órája
shagi0206
11 335
nem tudom, én nem olvastam igazából semmit, annyit tudok, amit főcímeken láttam, főleg olyanokat, hogy evakuálás volt itt, meg ott, meg amott, meg hogy már talán 11 halálos áldozat van.A tűzvészre kitérve: Az ilyen esetek öngyulladás hatására is sikerülhetnek, vagy valaki valahol felelőtlen volt?nem gyújtogatás volt?
shagi0206
NB2
8 órája
casaubon
2 688
Legalabb az egyik valoszinuleg az voltA tűzvészre kitérve: Az ilyen esetek öngyulladás hatására is sikerülhetnek, vagy valaki valahol felelőtlen volt?nem gyújtogatás volt?
shagi0206
NB2
8 órája
A tűzvészre kitérve: Az ilyen esetek öngyulladás hatására is sikerülhetnek, vagy valaki valahol felelőtlen volt?Simán van öngyulladás.
shagi0206
8 órája
Úgy látom ő sem a színészi tehetségével akar kitunni. 😀Ohh, Hailee nagy kedvenc 😎🔥Josh Allen is imádja.
Chargers LT
iktriad
#DenverBroncos #RBLeipzig #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
8 órája
A tűzvészre kitérve: Az ilyen esetek öngyulladás hatására is sikerülhetnek, vagy valaki valahol felelőtlen volt?nem gyújtogatás volt?
shagi0206
8 órája
végbéltükrözés reklám végre
8 órája
shagi0206
11 335
A tűzvészre kitérve: Az ilyen esetek öngyulladás hatására is sikerülhetnek, vagy valaki valahol felelőtlen volt?
8 órája
Nah már a trash zene linkelgetés is elkezdődött.Allen ma így megy hazaOhh, Hailee nagy kedvenc 😎🔥Josh Allen is imádja.
Chargers LT
iktriad
zacknorb
8 órája
ez a BUF győzelem olyan volt, mint a pats fénykorában, módszeresen verte agyon az ellenfelét
8 órája
Épp akartam írni, hogy Anyukám fixen jobbat süt.Az kamu, mert azt nagymamám csinálja 😊'Olyan lapos elölről, mint a lángos hátulról.'Btw az ecseri úti metrómegállónál (kint az üllői úton egy büfés bódéban) van az ország legfinomabb lángosa, ha valakinek fájna rá a foga
Tactful Cactus
r.baggio
Drip