Wild Card vasárnap
2 feliratkozó
11 órája
Payton azért lebaszta még egyszer VJ-t, hogy érezze a törődést? 😀Miközben első driveban volt két play amit jól kitalált és ennyi volt az offense
StormST
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 órája
és ott kié lesz az 1/1? aki nyer, vagy aki veszít? 😀Jó lenne még egy körmérkőzést becsúsztatni a végén az ucsó 3 csapat között az 1/1-ért.Jah meg egy kupát a szezon közepére be kéne rakni.Én már várom h mikor jön az NBA formátum ide is.Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.Persze, meg a Cardinals is 8.nak és akkor Chiefs nem pihen.
shagi0206
Sixo
1-10. Palyin 6-10 között aztán pedig parharcok 4. Győzelemig. Cserébe nem lesz preseason
csebi
Sixo
ozibozi
11 órája
Payton azért lebaszta még egyszer VJ-t, hogy érezze a törődést? 😀
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
11 órája
Vigyázz mert véletlenül vki olvassa a HQban a fórumot aztán tényleg megleszlehetne a neve az, hogy....nemistudom.....nfl cupJah meg egy kupát a szezon közepére be kéne rakni.Én már várom h mikor jön az NBA formátum ide is.Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.Persze, meg a Cardinals is 8.nak és akkor Chiefs nem pihen.
shagi0206
Sixo
1-10. Palyin 6-10 között aztán pedig parharcok 4. Győzelemig. Cserébe nem lesz preseason
csebi
Sixo
Kampman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 órája
ozibozi
17 697
Jó lenne még egy körmérkőzést becsúsztatni a végén az ucsó 3 csapat között az 1/1-ért.Jah meg egy kupát a szezon közepére be kéne rakni.Én már várom h mikor jön az NBA formátum ide is.Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.Persze, meg a Cardinals is 8.nak és akkor Chiefs nem pihen.
shagi0206
Sixo
csebi
Sixo
11 órája
Kampman
28 812
lehetne a neve az, hogy....nemistudom.....nfl cupJah meg egy kupát a szezon közepére be kéne rakni.Én már várom h mikor jön az NBA formátum ide is.Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.Persze, meg a Cardinals is 8.nak és akkor Chiefs nem pihen.
shagi0206
Sixo
csebi
Sixo
11 órája
De ahhoz mekkora kerek kéne, 120as? Akkor megszűnne a CFL.És 82 meccses alapszakasztJah meg egy kupát a szezon közepére be kéne rakni.Én már várom h mikor jön az NBA formátum ide is.Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.Persze, meg a Cardinals is 8.nak és akkor Chiefs nem pihen.
shagi0206
Sixo
csebi
Sixo
csebi
11 órája
A döntő párharcok előtt pedig lehetne egy felvezető flag foci meccs.Én már várom h mikor jön az NBA formátum ide is.Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.Persze, meg a Cardinals is 8.nak és akkor Chiefs nem pihen.
shagi0206
Sixo
csebi
11 órája
Az mondjuk nem volt catch, de már nem számít...Lehet challengelni, de már SP is túl akar lenni ezen a meccsen
StormST
Tyler Warren meg jöhet a draft első körében
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 órája
És 82 meccses alapszakasztJah meg egy kupát a szezon közepére be kéne rakni.Én már várom h mikor jön az NBA formátum ide is.Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.Persze, meg a Cardinals is 8.nak és akkor Chiefs nem pihen.
shagi0206
Sixo
csebi
Sixo
11 órája
Olyan volt már, hogy az egyik konf teljes wc köre lement, míg a másiké el se kezdődött?2019 legutóbb
r.baggio
11 órája
casaubon
2 688
Erre mehetett volna challenge
11 órája
Jah meg egy kupát a szezon közepére be kéne rakni.Én már várom h mikor jön az NBA formátum ide is.Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.Persze, meg a Cardinals is 8.nak és akkor Chiefs nem pihen.
shagi0206
Sixo
csebi
11 órája
Az mondjuk nem volt catch, de már nem számít...
11 órája
Mennyire lassan telik ez a garbage time?Ennyire:
11 órája
Én már várom h mikor jön az NBA formátum ide is.Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.Persze, meg a Cardinals is 8.nak és akkor Chiefs nem pihen.
shagi0206
Sixo
11 órája
jó nem popcornos, csak egy hétköznapi lányAkkor most póló nélkül, hogy legyen valami izgalom is meccsen 😎:Cjó estét, jó a meccs?Eddig jó volt, de megjöttél.
Löfli
Sixo
Löfli
Sixo
Chargers LT
11 órája
shagi0206
11 335
Eszembe se jutott, hogy mi ott legyünk, pofozógépnek fölösleges.Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.Persze, meg a Cardinals is 8.nak és akkor Chiefs nem pihen.
shagi0206
Sixo
11 órája
Kampman
28 812
Olyan volt már, hogy az egyik konf teljes wc köre lement, míg a másiké el se kezdődött?2015-16
r.baggio
11 órája
Olyan volt már, hogy az egyik konf teljes wc köre lement, míg a másiké el se kezdődött?szerintem már igen, de meg nem mondom mikor
r.baggio
11 órája
Én is néző vagyok és nekem nem kellettek volna... 😀A nézőknek. Vszeg az egyik olyan csapat, akik a szezon végi állapotukban meg tudtak volna verni bárkit. Csak hát későn keltek fel.Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.Kinek?
shagi0206
StormST
shagi0206
11 órája
Akkor most póló nélkül, hogy legyen valami izgalom is meccsen 😎:Cjó estét, jó a meccs?Eddig jó volt, de megjöttél.
Löfli
Sixo
Löfli
Sixo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
11 órája
Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.Persze, meg a Cardinals is 8.nak és akkor Chiefs nem pihen.
shagi0206
11 órája
Olyan volt már, hogy az egyik konf teljes wc köre lement, míg a másiké el se kezdődött?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal