Wild Card vasárnap
2 feliratkozó
13 órája
jó estét, jó a meccs?
13 órája
Willie Parker
15 641
Anyo és Puhl is bevert 3-3 kőbányait, Hubertust meg Éva vermutot. Aztán elfogyott a fizetés.Szakmázgattak, mint respektvv4laci 2 kevert mellett.Az TD.Mit csinált Anyó meg Puhl Sanyi együtt?
Steratore szepen elmagyarazta, miert volt itt jogos a zaszlo.Mint anno Puhl Sanyi
casaubon
iktriad
Sixo
iktriad
13 órája
James007
1 908
Kézimeccsre járok.Akkor menj le pár gurulós foci meccsre és amikor ezt hallod vissza, akkor megérted...Én itt élek egy ideje, de nem tudom, hogy mi ezen a magyaros..Már bocs, de ez az igazi magyaros hozzáállás, hogy ha szar vagy, akkor már a bíró is nyugodtan fújhat ellened, mert nem azon múlik...Tök jó, hogy kikockázták, hogy "ott még nem volt kint a lába", csak utána még mozdult a labda, de egyébként biztos voltam benne, hogy valahogy megadják...Nem ezen múlik, nem vagytok ma partiban.
StormST
Burkus
StormST
James007
StormST
13 órája
Bakker,tényleg azóta ezen filoztam,hogy ki mondta…😀Szakmázgattak, mint respektvv4laci 2 kevert mellett.Az TD.Mit csinált Anyó meg Puhl Sanyi együtt?
Steratore szepen elmagyarazta, miert volt itt jogos a zaszlo.Mint anno Puhl Sanyi
casaubon
iktriad
Sixo
iktriad
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
13 órája
Aszittem, h a Broncos teljesen kinyírja majd a Bills runt, de kb amiatt kapnak ki.Lehet az volt a taktika mint nekünk anno az SBn a bills ellen. Nyugodtan fussanak 100 yard felett akkor legalább nem passzolnak szét. Eddig nem jön be utóbbi sem
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
13 órája
Aszittem, h a Broncos teljesen kinyírja majd a Bills runt, de kb amiatt kapnak ki.Én ezt vártam sajnos, kicsit jobb O#val
Willie Parker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
13 órája
Egy évet még ki kellene valahogy húznia a ligában, míg megérkezik az újabb Penn State QB, akiből nem lesz semmiŐk tuti nem öltöznek be nálunk:Cliffordhoz sokat sejtetően odaírták a posztját is.
Christian Watson
Zayne Anderson
Sean Clifford (third QB)
Andre Dillard
Ben Sims
gamerkr
Szóval van két nem teljesen egészséges QB-nk, meg egy harmadik, akinek már úgyis mindegy.
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
13 órája
esanders10
582
Azert remeltem h nem lesz csunya a vege..
13 órája
Szakmázgattak, mint respektvv4laci 2 kevert mellett.Az TD.Mit csinált Anyó meg Puhl Sanyi együtt?
casaubon
iktriad
Sixo
13 órája
Willie Parker
15 641
Aszittem, h a Broncos teljesen kinyírja majd a Bills runt, de kb amiatt kapnak ki.
13 órája
casaubon
2 688
Iden lehet emergency 3rd QBt megjelolni az inaktivok kozul, de csak akkor, ha aktiv rosteren van. Ezert kerult oda a heten a PSbol.Ők tuti nem öltöznek be nálunk:Cliffordhoz sokat sejtetően odaírták a posztját is.
Christian Watson
Zayne Anderson
Sean Clifford (third QB)
Andre Dillard
Ben Sims
gamerkr
Szóval van két nem teljesen egészséges QB-nk, meg egy harmadik, akinek már úgyis mindegy.
Kampman
13 órája
Akkor menj le pár gurulós foci meccsre és amikor ezt hallod vissza, akkor megérted...Én itt élek egy ideje, de nem tudom, hogy mi ezen a magyaros..Már bocs, de ez az igazi magyaros hozzáállás, hogy ha szar vagy, akkor már a bíró is nyugodtan fújhat ellened, mert nem azon múlik...Tök jó, hogy kikockázták, hogy "ott még nem volt kint a lába", csak utána még mozdult a labda, de egyébként biztos voltam benne, hogy valahogy megadják...Nem ezen múlik, nem vagytok ma partiban.
StormST
Burkus
StormST
James007
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
13 órája
Üdv, végre utolértem az elot. Kemény ez a bills offense
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
13 órája
csalódás a Denver is 😕Jutalomjáték nem nagyon tud csalódás lenni szerintem... 😀
NB2
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
13 órája
James007
1 908
Én itt élek egy ideje, de nem tudom, hogy mi ezen a magyaros..Már bocs, de ez az igazi magyaros hozzáállás, hogy ha szar vagy, akkor már a bíró is nyugodtan fújhat ellened, mert nem azon múlik...Tök jó, hogy kikockázták, hogy "ott még nem volt kint a lába", csak utána még mozdult a labda, de egyébként biztos voltam benne, hogy valahogy megadják...Nem ezen múlik, nem vagytok ma partiban.
StormST
Burkus
StormST
13 órája
casaubon
2 688
Nix futott ma 1x is? Nem rémlik, pedig lehet nem ártott volna pár megiramodás.Talan egy hosszabb volt az elso felido vegen, meg egy-ket probalkozas, amikor hamar megallitottak
shagi0206
13 órája
Kampman
28 812
Ők tuti nem öltöznek be nálunk:Cliffordhoz sokat sejtetően odaírták a posztját is.
Christian Watson
Zayne Anderson
Sean Clifford (third QB)
Andre Dillard
Ben Sims
gamerkr
13 órája
Assurbanapli
1 508
csalódás a Denver is 😕Már túlteljesítettünk minden elvárást. Nem tudunk többet
NB2
13 órája
Nix futott ma 1x is? Nem rémlik, pedig lehet nem ártott volna pár megiramodás.2x 14yard
shagi0206
Az FG előtt főleg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
13 órája
Cruyffista
3 533
Payton hivasai megorjitenek, nem latni egyaltalan a koncepiot, meg az eselyt sem adja megSzerintem nem szamoltak vele hogy a Bills ennyire lent akarja tartani a Broncos O-t, teljesen hidegen kerulnek fel a palyara, mást kéne játszani mint amit akartak stb.
Mosgarn
13 órája
Hurts lesz ma? Lehet már tudni?Minden jel szerint: igen. (Eleve így lehetett kalkulálni.) A magam részéről ebben tudok bízni a leginkább. A másik a Packers D. A harmadik a Packers O.
Sixo
13 órája
"Hosszú Broncos drive kéne."Na ez olyan hosszú volt, mint JMD HC-kedése a Coltsnál, vagy BB-é a Jetsnél. 😀
13 órája
Ez a Broncos O teljesen reménytelen.
13 órája
shagi0206
11 335
Nix futott ma 1x is? Nem rémlik, pedig lehet nem ártott volna pár megiramodás.