Wild Card vasárnap
2 feliratkozó
11 órája
shagi0206
11 335
A nézőknek. Vszeg az egyik olyan csapat, akik a szezon végi állapotukban meg tudtak volna verni bárkit. Csak hát későn keltek fel.Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.Kinek?
shagi0206
StormST
11 órája
Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.Talán jövőre bejutnak...
shagi0206
11 órája
Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.Kinek?
shagi0206
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
11 órája
shagi0206
11 335
Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.
11 órája
Valóban. Vagy nagyon elrontottak v én olvastam félreAkkor ez nem sikerült nekik, ami hirtelen eszembe jut 13/14 es szezonba a WC körben az Eagles ellen 7-6 os háttányban volt a Saints az tuti, és utána nyertünk. De lehet van még, de ez tutira rémlik.Ugye CBS írta ezt félidőben. (Not including Super Bowls).Ez irónia volt?jó estét, jó a meccs?Payton még sosem nyert félidei hátrányból a palyoffban szóval akar ki is lehet kapcsolni
Löfli
csebi
Colts - Saints Super bowl?
bobi0092
csebi
kapitnono
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 órája
McLaughlin-nak nem szóltak, hogy annak a póznának az elérése lenne a cél?
11 órája
:Cjó estét, jó a meccs?Eddig jó volt, de megjöttél.
Löfli
Sixo
Löfli
11 órája
ez a 3. olyan labda amit a wr basz elSajnos egész évben ez volt, meccsenként 3-4 drop legalább simán elkapható labdáknál...
ezért mondtam, hogy azért értem, hogy nem esélyes a Denver, de miért kell még szarul is játszaniuk?
NB2
11 órája
Akkor ez nem sikerült nekik, ami hirtelen eszembe jut 13/14 es szezonba a WC körben az Eagles ellen 7-6 os háttányban volt a Saints az tuti, és utána nyertünk. De lehet van még, de ez tutira rémlik.Ugye CBS írta ezt félidőben. (Not including Super Bowls).Ez irónia volt?jó estét, jó a meccs?Payton még sosem nyert félidei hátrányból a palyoffban szóval akar ki is lehet kapcsolni
Löfli
csebi
bobi0092
csebi
Szerk.: De most nézem kíváncsiságból 18/19 es szezonban div roundban szintén az Eagles ellen 14-10 es félidei háttányból nyertünk.
Szerkesztette: kapitnono
11 órája
:Cjó estét, jó a meccs?Eddig jó volt, de megjöttél.
Löfli
Sixo
11 órája
Most nem a Chiefs fakó jön szembe. Idén ennyi volt benne.Mondjuk a billsnek elegge kellett az a kamu td 13-7-nel negyedik kiserletre, nem volt klasszikus tukorsima meccs.jó estét, jó a meccs?A Denvernek volt 2 kiváló perce az elején
Löfli
James007
Cruyffista
A következő években valszeg több vitamin lesz a Broncosban.
11 órája
ez a 3. olyan labda amit a wr basz elezért mondtam, hogy azért értem, hogy nem esélyes a Denver, de miért kell még szarul is játszaniuk?
11 órája
Szabályt erősítő kivételAzert tavaly az egyik hetedik kiemelt elegge lerendezte a masodikat…Amíg 1-6 volt addig sokkal jobb volt a WC kor sztemAkkor is ezt magyaráztam, hogy az nfl wc kör mindig ilyen, mégse akarja mindenki szétbombázni ezt a formátumotNagyon rrrrrgya eddig a PlayoffsNCAA playoff első kör is ez volt, de azóta parádé
Willie Parker
zacknorb
r.baggio
csebi
casaubon
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 órája
casaubon
2 688
Azert tavaly az egyik hetedik kiemelt elegge lerendezte a masodikat…Amíg 1-6 volt addig sokkal jobb volt a WC kor sztemAkkor is ezt magyaráztam, hogy az nfl wc kör mindig ilyen, mégse akarja mindenki szétbombázni ezt a formátumotNagyon rrrrrgya eddig a PlayoffsNCAA playoff első kör is ez volt, de azóta parádé
Willie Parker
zacknorb
r.baggio
csebi
11 órája
Amíg 1-6 volt addig sokkal jobb volt a WC kor sztemAkkor is ezt magyaráztam, hogy az nfl wc kör mindig ilyen, mégse akarja mindenki szétbombázni ezt a formátumotNagyon rrrrrgya eddig a PlayoffsNCAA playoff első kör is ez volt, de azóta parádé
Willie Parker
zacknorb
r.baggio
11 órája
Cruyffista
3 533
Mondjuk a billsnek elegge kellett az a kamu td 13-7-nel negyedik kiserletre, nem volt klasszikus tukorsima meccs.jó estét, jó a meccs?A Denvernek volt 2 kiváló perce az elején
Löfli
James007
11 órája
Akkor is ezt magyaráztam, hogy az nfl wc kör mindig ilyen, mégse akarja mindenki szétbombázni ezt a formátumotNagyon rrrrrgya eddig a PlayoffsNCAA playoff első kör is ez volt, de azóta parádé
Willie Parker
zacknorb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 órája
Ja a Wild Card committeenak a Bamát kellett volna berakni a Chargers helyettNagyon rrrrrgya eddig a PlayoffsNCAA playoff első kör is ez volt, de azóta parádé
Willie Parker
zacknorb
Lesz ez még így se!
11 órája
Curtis Samuelnek volt elkapása az Ohio State legutolsó bajnoki győzelménél, 2015-ben az Oregon ellen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 órája
Ugye CBS írta ezt félidőben. (Not including Super Bowls).Ez irónia volt?jó estét, jó a meccs?Payton még sosem nyert félidei hátrányból a palyoffban szóval akar ki is lehet kapcsolni
Löfli
csebi
bobi0092
11 órája
Maximum 8 pont lehet itt még