Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Ik ... csöcsöket kell linkelni. Ennél még a tieid is nagyobbak.De mivel ő Josh Allen párja, így nem off topik. 😀
Sixo
több mint 1 éve
'Olyan lapos elölről, mint a lángos hátulról.'Mennyire lassan telik ez a garbage time?Nos ez esetben ha már a Bills ennyire dominál, akkor legalább a leendő Mrs. Josh Allen dobja fel egy kicsit hangulatot.
Ennyire:
zacknorb
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Ik ... csöcsöket kell linkelni. Ennél még a tieid is nagyobbak.Mivel a dal is úgy szól, hogy csöcsök és segg, Josh szerintem utóbbit preferálja
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Lásd 1 hsz-el alatta. 😀Joshnak otthon van elég jó társaságaDrive után le is ultetnem Allent márGyere Josh ülj mellém
csebi
Sixo
zacknorb
több mint 1 éve
Ik ... csöcsöket kell linkelni. Ennél még a tieid is nagyobbak.Mennyire lassan telik ez a garbage time?Nos ez esetben ha már a Bills ennyire dominál, akkor legalább a leendő Mrs. Josh Allen dobja fel egy kicsit hangulatot.
Ennyire:
zacknorb
iktriad
több mint 1 éve
Joshnak otthon van elég jó társaságaDrive után le is ultetnem Allent márGyere Josh ülj mellém
csebi
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mennyire lassan telik ez a garbage time?Nos ez esetben ha már a Bills ennyire dominál, akkor legalább a leendő Mrs. Josh Allen dobja fel egy kicsit hangulatot.
Ennyire:
zacknorb

több mint 1 éve
Igazából nekem nem az, itt nekünk csak annyiból volt esélyünk, hogy nekünk nem volt semmilyen eredménykényszerünk, de ezen a szinten már kevés volt csak a lelkesedés. Jövünk vissza jövőre, 90 helyett talán csak 40-50 misi dead cap-el, aztán meglátjuk úgy milyen szintre sikerül jutni...Mondjuk arról nem feltétlen SP tehet, h kulcsszitukban droppolnak a wr-ok.Payton azért lebaszta még egyszer VJ-t, hogy érezze a törődést? 😀Miközben első driveban volt két play amit jól kitalált és ennyi volt az offense
StormST
csebi
Ettol függetlenül nem vagyunk egy liga a Buffaloval, de azért ez nem tudom kinek meglepetés.
rob3r7o
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 1 éve
lehet kikap a broncos, de még nem biztos
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
több mint 1 éve
Drive után le is ultetnem Allent márGyere Josh ülj mellém
csebi
több mint 1 éve
Drive után le is ultetnem Allent már
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Amúgy most nézem a jövő heti programot, hát már megint KC superbowl lesz, ez a Baltimore-Bills úgy legyepálja egymást, a Texans meg jó bemelegitő meccs lesz nekik. Valahol érthetetlen hogy egy ilyen pénz korlátos ligába hogy lehet egymás után dinasztiák, szánalmas a maradék 15 csapat.Az anyagi egyenlősditől a tehetségegyenlőség nem jön létre.
Sifur
Meg pl. az edzői know-how sincs egyenlően elosztva.
több mint 1 éve
Eladott labda se volt még eddig. Lesz vajon?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Igen aláírom h az elkapok nagyon benne vannak ebben és alapvetően Nix nekem tetszett ma, nem véletlen h tavalyról én ot szerettem volna hozzánk. De szvsz offense oldalon többet vártam volna a game planbolMondjuk arról nem feltétlen SP tehet, h kulcsszitukban droppolnak a wr-ok.Payton azért lebaszta még egyszer VJ-t, hogy érezze a törődést? 😀Miközben első driveban volt két play amit jól kitalált és ennyi volt az offense
StormST
csebi
Ettol függetlenül nem vagyunk egy liga a Buffaloval, de azért ez nem tudom kinek meglepetés.
rob3r7o
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Egyébként tényleg, csak hát na... 😀Erre bezzeg most jött a taunting zászló, amikor Mims fölött táncolt a punt után a csávó, ott csak a felháborodásra...Nem azon múlott tudod 😉
StormST
csebi
több mint 1 éve
Mondjuk arról nem feltétlen SP tehet, h kulcsszitukban droppolnak a wr-ok.Payton azért lebaszta még egyszer VJ-t, hogy érezze a törődést? 😀Miközben első driveban volt két play amit jól kitalált és ennyi volt az offense
StormST
csebi
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 1 éve
Nagyon "szimpi" volt, ahogy lenyomta a fejét. Pff.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Erre bezzeg most jött a taunting zászló, amikor Mims fölött táncolt a punt után a csávó, ott csak a felháborodásra...Nem azon múlott tudod 😉
StormST
több mint 1 éve
Ha ezért a hülye taunting miatt nem lesz td, nagyon nem leszek boldog
több mint 1 éve
Amúgy most nézem a jövő heti programot, hát már megint KC superbowl lesz, ez a Baltimore-Bills úgy legyepálja egymást, a Texans meg jó bemelegitő meccs lesz nekik. Valahol érthetetlen hogy egy ilyen pénz korlátos ligába hogy lehet egymás után dinasztiák, szánalmas a maradék 15 csapat.
több mint 1 éve
Erre bezzeg most jött a taunting zászló, amikor Mims fölött táncolt a punt után a csávó, ott csak a felháborodásra...
több mint 1 éve
Hát ha valaki kreatív ötleteket akar megvalósítani, az innen sokkal több kerül ki, mint bárhonnan máshonnan 😊Ezt a fórumot amúgy is mindig mindenki olvassa.Vigyázz mert véletlenül vki olvassa a HQban a fórumot aztán tényleg megleszlehetne a neve az, hogy....nemistudom.....nfl cupJah meg egy kupát a szezon közepére be kéne rakni.Persze, meg a Cardinals is 8.nak és akkor Chiefs nem pihen.Én már várom h mikor jön az NBA formátum ide is.
Sixo
1-10. Palyin 6-10 között aztán pedig parharcok 4. Győzelemig. Cserébe nem lesz preseason
csebi
Sixo
Kampman
csebi
zacknorb
több mint 1 éve
Mindenki isEzt a fórumot amúgy is mindig mindenki olvassa.Vigyázz mert véletlenül vki olvassa a HQban a fórumot aztán tényleg megleszlehetne a neve az, hogy....nemistudom.....nfl cupJah meg egy kupát a szezon közepére be kéne rakni.Persze, meg a Cardinals is 8.nak és akkor Chiefs nem pihen.Én már várom h mikor jön az NBA formátum ide is.
Sixo
1-10. Palyin 6-10 között aztán pedig parharcok 4. Győzelemig. Cserébe nem lesz preseason
csebi
Sixo
Kampman
csebi
zacknorb
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 1 éve
Ezt a fórumot amúgy is mindig mindenki olvassa.Vigyázz mert véletlenül vki olvassa a HQban a fórumot aztán tényleg megleszlehetne a neve az, hogy....nemistudom.....nfl cupJah meg egy kupát a szezon közepére be kéne rakni.Persze, meg a Cardinals is 8.nak és akkor Chiefs nem pihen.Én már várom h mikor jön az NBA formátum ide is.
Sixo
csebi
Sixo
Kampman
csebi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Aki két döntetlent elérés ott kié lesz az 1/1? aki nyer, vagy aki veszít? 😀Jó lenne még egy körmérkőzést becsúsztatni a végén az ucsó 3 csapat között az 1/1-ért.Jah meg egy kupát a szezon közepére be kéne rakni.Én már várom h mikor jön az NBA formátum ide is.Csak kellett volna a Bengals ide a 7. helyre.Persze, meg a Cardinals is 8.nak és akkor Chiefs nem pihen.
shagi0206
Sixo
csebi
Sixo
ozibozi
Löfli