Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
rokaur
876
A katonaságos bohóckodás több pontot ér mint a nyelvvizsga 😊 😊Hat eleg sok diakot interjuztattam a nyar elott nyelvvizsgaval, ma mar az is bohockodas😊
ozibozi
Pl: ha szerbiaban vegezted a kozepiskolat es altalanos iskolat (magyarul) automatikusan kapod a felsofokut 😉
Szerkesztette: rokaur
több mint 4 éve
A katonaságos bohóckodás több pontot ér mint a nyelvvizsga 😊 😊
több mint 4 éve
rokaur
876
Egyetemre barki bejut... A szolgalat is egyfajta tudas, ha a nyelvvizsgat jutalmazod akkor ezt is lehet, a szemuveges vezna majd csinal egy evig helyette nyelvvizsgat, neki is megvan a lehetosege.Plusz pont jár annak az egyetemi felvételin aki katonának állA velünk élő szocializmus. Egyetemre az jusson be, aki az esze és a tehetsége alapján oda való. Én az olimpikonoknak sem adnék plusz X pontot. Nem azért mert nem becsülöm a teljesítményüket, hanem mert az egyetem a tudomány és tehetség színtere, nem a hálaadásé.
Előtte.
Féléves szolgálat után 32, egy év után 64 pluszpont jár majd a felsőoktatási felvételinél.
Várom mikor a magas kékszeműek is Megkapják ezt a pont kedvezményt, az alacsony kis szemüvegesek meg jobb lenne ha nem is felvételiznének.
ozibozi
Ez a tipikus propagandaalapú kormányzás.
Amadeus
több mint 4 éve
Régen volt az elofelvetelis század a katonaságnál, most meg lesz a katonai csoport az egyetemeken.Plusz pont jár annak az egyetemi felvételin aki katonának állA velünk élő szocializmus. Egyetemre az jusson be, aki az esze és a tehetsége alapján oda való. Én az olimpikonoknak sem adnék plusz X pontot. Nem azért mert nem becsülöm a teljesítményüket, hanem mert az egyetem a tudomány és tehetség színtere, nem a hálaadásé.
Előtte.
Féléves szolgálat után 32, egy év után 64 pluszpont jár majd a felsőoktatási felvételinél.
Várom mikor a magas kékszeműek is Megkapják ezt a pont kedvezményt, az alacsony kis szemüvegesek meg jobb lenne ha nem is felvételiznének.
ozibozi
Amadeus
több mint 4 éve
m.hvg.hu/gazdasag/20210826_Karacsony_tomegkozlekedes_igeret?fbclid=IwAR0yJJwpK7mmg3YQGLUTXRd5XtZ37alQyaDwg9NhyPs1w80EpGjmT_X6rxwAmi azért olyan szempontból részben ertheto, hogy 6-8-10 éves gyerekeket többnyire meg viszik a szülők iskolába, mondjuk 12 éves kortól engedi el őket a szulok többsége egyedül.
Egy elvileg (a neve alapján) gazdasági lap ezt, hogy közölheti le? Eszem megáll.
Persze az önkormányzat nullszaldós válasza is hasonlóan vicces, de ők legalább politikai célból mondják, de ez a HVG-s cikk hihetetlen.
(A BKK éves szinten 7 milliárdnyi bevételt szerez a diákbérletekből, amit ugye egyetemisták is vesznek, erre a HVG arra jut, hogy a 6-14 éves korosztály havi szinten 1 milliárd forint értékben vesz bérletet...)
Jughead
több mint 4 éve
m.hvg.hu/gazdasag/20210826_Karacsony_tomegkozlekedes_igeret?fbclid=IwAR0yJJwpK7mmg3YQGLUTXRd5XtZ37alQyaDwg9NhyPs1w80EpGjmT_X6rxwEgy elvileg (a neve alapján) gazdasági lap ezt, hogy közölheti le? Eszem megáll.
Persze az önkormányzat nullszaldós válasza is hasonlóan vicces, de ők legalább politikai célból mondják, de ez a HVG-s cikk hihetetlen.
(A BKK éves szinten 7 milliárdnyi bevételt szerez a diákbérletekből, amit ugye egyetemisták is vesznek, erre a HVG arra jut, hogy a 6-14 éves korosztály havi szinten 1 milliárd forint értékben vesz bérletet...)
több mint 4 éve
Plusz pont jár annak az egyetemi felvételin aki katonának állA velünk élő szocializmus. Egyetemre az jusson be, aki az esze és a tehetsége alapján oda való. Én az olimpikonoknak sem adnék plusz X pontot. Nem azért mert nem becsülöm a teljesítményüket, hanem mert az egyetem a tudomány és tehetség színtere, nem a hálaadásé.
Előtte.
ozibozi
több mint 4 éve
Plusz pont jár annak az egyetemi felvételin aki katonának állElőtte.
több mint 4 éve
Nem vagy túl okos ha így látod, mert én anyagilag a haszonélvezője vagyok ennek a rendszernek. Nem kell semmit sem komolyan betartani.Néha bánom, hogy legtöbbeknek (nekem is) a hozzászólások mögötti valós személy és háttere ismeretlen!
Veszek 3-4 lakást, és hányok ha a gyerekemnek is ebben kell majd, hogy felnőjön.
Én ott voltam a Népligetben akkor mikor kellett.
Mantrázik a faszom, csak lehet zavar az igazság. Vidáman elem a fideszesek által nyújtott kényelmet, de lehet ennél még én is tovább látok. 😉
Spongyát reá…
ozibozi
Ez a komment így tényleg rendeben van? 😕
Szerkesztette: clbass
több mint 4 éve
Őszi Hacacáré, aztabüdösúristenit… 😊hogy mindent elírnak
somoskovig
Haka care!
pure all black

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Nem vagy túl okos ha így látod, mert én anyagilag a haszonélvezője vagyok ennek a rendszernek. Nem kell semmit sem komolyan betartani.Nem, ez se tűnik vidám, életigenlő, boldog fidesztélvező megnyilvánulásnak, bocs.
Veszek 3-4 lakást, és hányok ha a gyerekemnek is ebben kell majd, hogy felnőjön.
Mantrázik a faszom, csak lehet zavar az igazság. Vidáman elem a fideszesek által nyújtott kényelmet, de lehet ennél még én is tovább látok. 😉
Spongyát reá…
ozibozi
Ebből is csak a valahol megsértett, valahol megbántott kisember hatalom elleni konstans fröcsögése sejlik elő számomra, vagy hányása, amivel nem sikerült megváltoztatnod a bennem kialakult képet az agresszív kismalacról. Arról nem is beszélve, hogy ellentmondást látok előbukkanni a "téged zavaró igazság" és a "veszek 3-4 lakást" lazasága között. Ha annyira zavarna, akkor nem vennél, vagy nem büszkélkednél vele, ha meg annyira nem zavar, hogy kimaradj belőle, akkor minek a fröcsögés?
De ja, spongyát rá...
több mint 4 éve
Nem vagy túl okos ha így látod, mert én anyagilag a haszonélvezője vagyok ennek a rendszernek. Nem kell semmit sem komolyan betartani.Veszek 3-4 lakást, és hányok ha a gyerekemnek is ebben kell majd, hogy felnőjön.
Spongyát reá…
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Az összes egymillió karakteres szerecsenmosdatásos okfejtés is kideríti hogy ezek 12 év után is pont akkora kretének mint a kihívóik. A hátttérből ellopták az országot.Tipik keserű, "dögöljön meg a szomszéd tehene is" mentalitás, pont ugyanolyan, amit deklaráltan rühellsz, ez mindenesetre mókás.
Kapjon lehetőséget más is.
Ezek leszerepeltek, szerepeljen le végre más is.
Hajrá.
ozibozi
Évek óta remélek tőled egy pozitív, életigenlő vidám megnyilvánulást, hogy hátha, de csak az epe fröcsög minden kis szösszenetedből, mint egy megelevenedett "agresszív kismalac".
És történjen akármi 22 áprilisában, te májusban már ugyanígy, ugyanezeket fogod mantrázni tovább.
több mint 4 éve
Az összes egymillió karakteres szerecsenmosdatásos okfejtés is kideríti hogy ezek 12 év után is pont akkora kretének mint a kihívóik. A hátttérből ellopták az országot. Kapjon lehetőséget más is.
Ezek leszerepeltek, szerepeljen le végre más is.
Hajrá.
több mint 4 éve
Nem hosszan taglalva a 14 év alattiak bérlet-mentességét, hiszen viszonylag nagy marhaság és sima kampányfogás (plusz zárójelbe tesz minden Karácsony-síránkozást arról, hogy mennnnnnnnyire nincs pénze a fővárosnak, 350 Misi? Belefér 😊 ) de amikor Kiss Ambrus aki elvileg az ész lenne a városházán ilyen indokot tol be:ez csak azt bizonyítja, hogy ők sem okosabbak a jelenleg hatalmon levőknél (de nem is hülyébbek)
“A logika szerint ha azok a gyerekek, akiket korábban kocsival vittek iskolába, átszállnak a szülőkkel együtt a tömegközlekedésre, akkor mintegy 10 000 szülő megjelenése a jegyárbevételben semlegesíti az idei mintegy 350 milliós kiesést, amit az ingyenbérlet bevezetése jelent.”
Akkor azért nehéz megállni a mosolygást az ellenzék “szakmai” hozzáértésén 😊
Persze, az eddig kényelmesen, klímában üldögélő autósok tömegével csapnak a homlokukra, hogy “jaj végre ingyen megy a gyerek-eddig nem volt 3490 forintunk a gyerek bérletére ezért hoztuk kocsival, de most kifizetünk kétszer 10 ezret, hogy nyomorogjunk a reggeli tömegben a 4-6-on”
Ennél dolgozhattak volna kicsit többet a kommunikációs paneleken.
MC12
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
Nem hosszan taglalva a 14 év alattiak bérlet-mentességét, hiszen viszonylag nagy marhaság és sima kampányfogás (plusz zárójelbe tesz minden Karácsony-síránkozást arról, hogy mennnnnnnnyire nincs pénze a fővárosnak, 350 Misi? Belefér 😊 ) de amikor Kiss Ambrus aki elvileg az ész lenne a városházán ilyen indokot tol be:“A logika szerint ha azok a gyerekek, akiket korábban kocsival vittek iskolába, átszállnak a szülőkkel együtt a tömegközlekedésre, akkor mintegy 10 000 szülő megjelenése a jegyárbevételben semlegesíti az idei mintegy 350 milliós kiesést, amit az ingyenbérlet bevezetése jelent.”
Akkor azért nehéz megállni a mosolygást az ellenzék “szakmai” hozzáértésén 😊
Persze, az eddig kényelmesen, klímában üldögélő autósok tömegével csapnak a homlokukra, hogy “jaj végre ingyen megy a gyerek-eddig nem volt 3490 forintunk a gyerek bérletére ezért hoztuk kocsival, de most kifizetünk kétszer 10 ezret, hogy nyomorogjunk a reggeli tömegben a 4-6-on”
Ennél dolgozhattak volna kicsit többet a kommunikációs paneleken.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
24.hu/fn/gazdasag/2021/08/27/leggazdagabb-magyarok-kasztosodas/A cikkben nem szerepel, de érdemes hozzátenni, hogy minden más ez alatti rétegben csökkennek a privátbanki számla összegek. Jövő évre az előre jelzések szerint az idei 7 ezer milliárdról 8 ezer milliárdra fog nőni a privátbanki kezelt vagyon, amiből 6100 milliárd a legfelső nulla egész nulla valahány százalékot kitevő leggazdagabbak vagyona lesz (ez idén 4500 milliár, azaz az ő növekedésüket 1600 milliárdra teszik. Ergó mindenki másé 600 milliárddal csökkenni fog várhatóan.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Hallgasd meg amikor FAM-al beszélget. Nulla politika, csak tömény agyhalál. És akkor utána érthetőbbek a széljobb, homofób, rasszista attitűdjei is. Tipikusan az az ember, aki a saját hatása alá került.Sobri JóskaTelibe találtál nálam. Én nem ismerem a fazont, de megnézve ezt a videót, pontosan ez volt a benyomásom amit írsz. Egy értelmes ember, aki teljesen a saját hatása alatt él.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Én meg egyetértek vele. Addig, amíg egy vízi VB rendezés nyolcszor annyiba kerül nálunk, mint a történelemben eddig rendezett összes vízi VB közül a legdrágább, és utána a fő felelősét éppen most ítélte el a bíróság - Fidesz kormányzás alatt(!!!), azaz nem kis stikliket csinálhatott -, addig ne basszuk el ilyesmire a pénzt. Mert ez így pénz elbaszás. Ez olyan, hogy én imádom az amerikai focit, nem nagyon tudna hivatalosan olyan drága lenni egy jegy, hogy egy budapesti NFL meccsre ne fizetnék be. Még a fekete piacon is hajlandó lennék egy határig felárat fizetni érte, ha nem jutna hivatalosan. De van egy határ. Tízszeres áron, úgy, hogy utána a kaputól a nézőtéri ülésig sétálva is öt méterenként ezrekre levennének járda pénz meg wécé pénz meg lépcső pénz címén, akkor már nem kell az élmény. Akkor inkább felülök a repülőre és megnézem a meccset Londonban. Jelenleg ez van, jelenleg 3-5-8-szorosát fizetjük az ide hozott élményeknek (legalább) ahhoz képest, amennyibe normál körülmények között kerülnie kellene. Így nekem nem kell.Karigeri vissza akarja vonatni az atlétikai vb rendezését. Már korábban is volt szó róla, kíváncsi vagyok lesz e most valamiszánalmas, kicsinyes, szavazatot nem hoz, de legalább mástól az esélyt élményt elveszi....nem, ezzel nem mentem a másik oldal hasonló lépéseit, de nem ezen múlik bármi is. Tipikus magyar lépés, ha nekem szar, akkor csináljuk úgy, hogy másnak még rosszabb legyen. A 96-s expo lemondása még csak-csak valahol érthető volt, de nekem a momentum nolimpián való felkapaszkodása és ez a történet sem szimpatikus. A baloldal ezekkel a movekkal le nem mossa magáról azt bélyeget, hogy mennyire negatívak, és mennyire nem képesek jó dolgok, pozitívan szimbolikus dolgok mellett kiállni. Lehet nincs igazam meg gazdaság meg stb de ezeket nem bírom elfogadni. Tegyen bármelyik oldal hasonlót.
index.hu/belfold/2021/08/26/karacsony-gergely-atletikai-vilagbajnoksag-budapest-hozzajarulas/
kapitnono
dande
(Amúgy nem vagyok benne biztos, hogy tényleg nem akar VB-t. Lehet, hogy zsarolási alapnak használja. Majd kiderül, ha kiderül.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 4 éve
Nem. De ezt se mondtam 😀És ez erény?Jó, az tényleg fura 😀És visszakanyarodva Kassaihoz: ha neki a céljaihoz egy lovagteremre van szüksége, de közben nem veszti el szem elől az általa fontosnak tartott Ügyet, akkor álláspontom szerint nincs ebben semmi fura.De, az a fura, hogy egy homofób, félnáci, múltbanélő, habókos faszfejről úgy beszélsz, mintha pár értelmes gondolattal legitimálhatna Magyar Szigetet, Mi Hazánkot, meg az egész nemzeti, magyarkodó mázba forgatott szarospalacsintát, illetve mindazokat a náci dolgokat, amihez a nevét adja.
Gyurma Pappa
Tipikusan az a faszi, aki jól ráérzett az agyhalottak piaci résére (mint mondjuk Németh Sándor), és nem elégszik meg azzal, hogy abból kihozza maga számára a legtöbbet, még egyfajta ideológiát, "Ügyet" is gyárt hozzá, echte önjelölt szektavezér, akin ráadásul látszik, hogy be van szorulva az idétlen lovazvanyilazó keretei közé, és hogy ez mennyire zavarja.
Sobri Jóska
Én csak arról beszéltem, hogy az ember önazonos, és mindig is ilyen volt.
Gyurma Pappa
Igaz ez Hitlerre, Sztálinra, Kádárra, de még doktor Gődényre is.
Ha valaki faszfej és faszfejnek is mutatja magát, önazonos módon, akkor már nem a faszfejsége hanem az önazonossága a fontosabb?
Sobri Jóska
Én ettől még jót szórakoztam a Partizán ezen adásán is. A Marci szerintem jó műsort csinált, a Kassai meg különösebben nem akaszt ki, mivel 20 éve sem értettem a felét, amit mondd, de én mondjuk anyósom agymenéseit sem mindig értem, de mindkettő logikátlansága szórakoztat. Ez a cringe azon szintje, amit még elbírok.

több mint 4 éve
Ezt mondom én is, hülyék egymás közt.Hallgasd meg amikor FAM-al beszélget.Kösz, láttam már felbukkanni a Youtube-on, de inkább kihagyom. Nagyon nem bírom ezt a csávót.
Sobri Jóska
nagylaza
Illetve eszembe jutott hasonlatnak a VHK, akiknek a zenéjét nagyon csípem, a koncertjeik kurva jók, miközben Grandpierret egy bomlott agyú őrültnek tartom.
Szóval nyilazz bátran, attól még nem leszel fideszes/jobbikos/mihazánkos, csak mert a magyarkodók minden hagyományt igyekeznek kisajátítani (eltorzítani).
több mint 4 éve
Hallgasd meg amikor FAM-al beszélget.Kösz, láttam már felbukkanni a Youtube-on, de inkább kihagyom. Nagyon nem bírom ezt a csávót.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Hallgasd meg amikor FAM-al beszélget. Nulla politika, csak tömény agyhalál. És akkor utána érthetőbbek a széljobb, homofób, rasszista attitűdjei is. Tipikusan az az ember, aki a saját hatása alá került.A róla készült filmet sem néztem meg, pont azért nem, mert Novák Előd reklámozta.A Partizánban miért volt a faszfej?Nem csak a Partizánban, hanem alapvetően faszfej.
nagylaza
Te lehet most hallottad először hosszabban beszélni, de azért volt neki elég náci, homofób, szektás, spiri megnyilvánulása az elmúlt 20 évben.
Sobri Jóska
Nekem egyébként sokáig azért nem volt íjam és ahhoz való szerelésem, mert ez a szélsőjobbos szubkultúra része. Pedig kifejezetten tetszett, érdekelt. A feleségem aztán megajándékozott vele, azzal a felkiáltással, nehogy már "ezek" kisajátítsák maguknak.
Elvileg szkíta íjam van, de egy könyvben, ami az észak-amerikai indiánokról szól, kiköpött ugyanilyet láttam.
nagylaza
Az tény, hogy intelligens pasi, de amikor morfogenetikus mezőkről, meg ilyen tudománytalan spiri faszságokról, vagy a hagyományteremtő, önjelölt mesteri géniuszáról beszél, akkor eldöntheted, hogy ügyes troll, aki hülyére veszi a rovásírást tetováltató szíriuszi dogonszkíta agyhalottakat, vagy önazonos hülye, aki elhiszi magának amit mond.
Ennek semmi köze a magyar őstörténethez, nyilazáshoz, lovagláshoz, hagyományörzéshez, eleve többhelyütt elmondja, hogy a lovasíjászatot ő találta ki, mint harcművészet, ez így ebben a formában sose volt előtte.
Tessék:
youtu.be/zRnvCnnBwwU
Csak tedd 1,5x sebességre, különben belealszol.
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 4 éve
Látod pont ez a másik amire gondoltam, hogy baromság most megint Karigeréknek ezzel előállni, mert így hagyják kisajátítani egy-egy oldalnak olyan dolgokat, melyeket nem kellene. Ezt nem ismerték fel a határontúliakról népszavazással és ezzel sem. Persze ezek csapda helyzetek és nehéz őket kikerülni, de ők még belevis ugranak...A róla készült filmet sem néztem meg, pont azért nem, mert Novák Előd reklámozta.A Partizánban miért volt a faszfej?Nem csak a Partizánban, hanem alapvetően faszfej.
nagylaza
Te lehet most hallottad először hosszabban beszélni, de azért volt neki elég náci, homofób, szektás, spiri megnyilvánulása az elmúlt 20 évben.
Sobri Jóska
Nekem egyébként sokáig azért nem volt íjam és ahhoz való szerelésem, mert ez a szélsőjobbos szubkultúra része. Pedig kifejezetten tetszett, érdekelt. A feleségem aztán megajándékozott vele, azzal a felkiáltással, nehogy már "ezek" kisajátítsák maguknak.
Elvileg szkíta íjam van, de egy könyvben, ami az észak-amerikai indiánokról szól, kiköpött ugyanilyet láttam.
nagylaza