Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
És 35 évre gyorsan koncesszióba adják az autópálya üzemeltetést.Lehet jövőre kormányváltás lesz, de hogy közvagyon nem marad az is biztos...
Nem is hiszem, hogy ezek után majd Orbán még m.elnök akarna maradni, ha egyszer lehet a Magyarország Zrt vezetője is...
több mint 4 éve
Végtelenül elszomorító és aljas. Nincsenek rá szavak, hogy mennyire az.
több mint 4 éve
igen, volt ilyen.ha jól emlékszem voltak korábban bizonyos dolgok, amiket bojkottáltak, és kivonultak a szavazás előtt.......
Gyurma Pappa
MC12
csebi
@MC12: túlgondolod ezt most. Azért kell EZT bojkottálni, mert a Fidesz nem adott más lehetőséget. Azzal, hogy egy korábban támogatott csomagba tuszkolták bele, olyan helyzetet hoztak, ahol SZAVAZNI NEM LEHET, NEM SZABAD. És utána nagyon hangos kell mondani, hogy miért nem szavaztak. Csak így lehet bezárni a Fidesz a saját buborékjába és létrehozni a saját tematizálást.
Nagyon jó rezonál a téma az ellenzéki szavazóknál, és a Jobbik is meg tudja magyarázni, hogy diktatúra ellenes lépések a Fidesszel szembemenni. Nem érte felkészületlenül az ellenzéket ez most, mint a felhatalmazási törvénynél, ott a meglepetés ereje a Fidesszel volt, most már számítani lehetett erre.

több mint 4 éve
Sok esetben van értelme nemmel szavazni, mert a fenti említett példák esetén ezzel is lehet jelezni az egyet-nem-értést.444.hu/2021/06/14/gulyas-marton-a-putyini-mintara-keszult-homofob-torveny-vegszavazasat-bojkottalni-kellIgen, nagyon érdekes lesz, hogy szavaznak vagy sem. Csak megint a szokásos ellenzéki balfaszkodás megy. A Momentumnak nyilván külön és egyedül be kellett jelentenie, hogy Szél és Hadházy bojkottálja - és ezt ajánlja minden ellenzéki pártnak. Ez szar helyzetbe hozza a többi pártot, mert ha csatlakoznak, azzal a Momentumhoz csatlakoznak ha nem akkor meg újabb törés egy olyan pontban, ahol nagyon szorosan együtt kellene működniük.
Ritkán értek egyet 100%-ban a Marcival, ez az a helyzet. Nem szabad bemenni sem. Ki kell menni az utcára, az aktivistákkal, fizetett hirdetésekkel és rá kell nyomni a náci bélyeget a Fideszre. Égjen rájuk örökre.
OV utilitarista, haszonelvű, de a nácikkal koketálni az olyan, mint disznóólban hemperegni: elkerülhetetlenül szarszagú lesz az ember. És erre emlékeztetni kell nap-mint-nap őket.
Gyurma Pappa
Normál esetben a hat párt vezetőjének ezt együtt kellett volna bejelentenie- ezt egyébként még mindig megtehetik és így is lenne egyedül értelme politikailag, minél gyorsabban - kivéve ha teátrálisan szeretnének kivonulni holnap, amire egyébként jó esélyt látok.
De ez sokminden mást is hoz magával. Miért csak ennél a törvénynél kell bojkott? A sima gazdasági....khm...újraszabályozást (lopást) legalizáló törvényeket mennyivel etikusabb bemenni, nem megszavazni és ezzel legalizálni, mint ezt? És a köztársasági elnök választást? Az MNB elnökének megválasztását? A migrációs jogszabályokat? A vészhelyzeti intézkedéseket?
A bojkott egy nagyon erős és végleges mondás arra, ami megy ebben az országban és amit ellenzékként tenni lehet, csak álszent, képmutató és álságos lenne ettől az ellenzéktől, ha erre éppen 9 hónappal a választások előtt döbbentek volna rá. Plusz vidéken, ahol nagyon kell a szavazat az ellenzéknek, elmagyarázni Józsi bácsinak, hogy azért nem járunk be dolgozni de vesszük fel a havi másfél milliót, mert így szeretnénk jelezni a jogállamiság tragikus helyzetét - és erre pont most jöttünk rá. Hát, kemény feladat bármelyik kommunikációs csapatnak.
MC12
Viszont itt a pedofília-ellenes köntösbe csomagolt náci tempó miatt nem lehet sem igent, sem nemet nyomni, marad a kivonulás/bojkott.
több mint 4 éve
ha jól emlékszem voltak korábban bizonyos dolgok, amiket bojkottáltak, és kivonultak a szavazás előtt.444.hu/2021/06/14/gulyas-marton-a-putyini-mintara-keszult-homofob-torveny-vegszavazasat-bojkottalni-kellIgen, nagyon érdekes lesz, hogy szavaznak vagy sem. Csak megint a szokásos ellenzéki balfaszkodás megy. A Momentumnak nyilván külön és egyedül be kellett jelentenie, hogy Szél és Hadházy bojkottálja - és ezt ajánlja minden ellenzéki pártnak. Ez szar helyzetbe hozza a többi pártot, mert ha csatlakoznak, azzal a Momentumhoz csatlakoznak ha nem akkor meg újabb törés egy olyan pontban, ahol nagyon szorosan együtt kellene működniük.
Ritkán értek egyet 100%-ban a Marcival, ez az a helyzet. Nem szabad bemenni sem. Ki kell menni az utcára, az aktivistákkal, fizetett hirdetésekkel és rá kell nyomni a náci bélyeget a Fideszre. Égjen rájuk örökre.
OV utilitarista, haszonelvű, de a nácikkal koketálni az olyan, mint disznóólban hemperegni: elkerülhetetlenül szarszagú lesz az ember. És erre emlékeztetni kell nap-mint-nap őket.
Gyurma Pappa
Normál esetben a hat párt vezetőjének ezt együtt kellett volna bejelentenie- ezt egyébként még mindig megtehetik és így is lenne egyedül értelme politikailag, minél gyorsabban - kivéve ha teátrálisan szeretnének kivonulni holnap, amire egyébként jó esélyt látok.
De ez sokminden mást is hoz magával. Miért csak ennél a törvénynél kell bojkott? A sima gazdasági....khm...újraszabályozást (lopást) legalizáló törvényeket mennyivel etikusabb bemenni, nem megszavazni és ezzel legalizálni, mint ezt? És a köztársasági elnök választást? Az MNB elnökének megválasztását? A migrációs jogszabályokat? A vészhelyzeti intézkedéseket?
A bojkott egy nagyon erős és végleges mondás arra, ami megy ebben az országban és amit ellenzékként tenni lehet, csak álszent, képmutató és álságos lenne ettől az ellenzéktől, ha erre éppen 9 hónappal a választások előtt döbbentek volna rá. Plusz vidéken, ahol nagyon kell a szavazat az ellenzéknek, elmagyarázni Józsi bácsinak, hogy azért nem járunk be dolgozni de vesszük fel a havi másfél milliót, mert így szeretnénk jelezni a jogállamiság tragikus helyzetét - és erre pont most jöttünk rá. Hát, kemény feladat bármelyik kommunikációs csapatnak.
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
444.hu/2021/06/14/gulyas-marton-a-putyini-mintara-keszult-homofob-torveny-vegszavazasat-bojkottalni-kellIgen, nagyon érdekes lesz, hogy szavaznak vagy sem. Csak megint a szokásos ellenzéki balfaszkodás megy. A Momentumnak nyilván külön és egyedül be kellett jelentenie, hogy Szél és Hadházy bojkottálja - és ezt ajánlja minden ellenzéki pártnak. Ez szar helyzetbe hozza a többi pártot, mert ha csatlakoznak, azzal a Momentumhoz csatlakoznak ha nem akkor meg újabb törés egy olyan pontban, ahol nagyon szorosan együtt kellene működniük.
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
444.hu/2021/06/14/gulyas-marton-a-putyini-mintara-keszult-homofob-torveny-vegszavazasat-bojkottalni-kellRitkán értek egyet 100%-ban a Marcival, ez az a helyzet. Nem szabad bemenni sem. Ki kell menni az utcára, az aktivistákkal, fizetett hirdetésekkel és rá kell nyomni a náci bélyeget a Fideszre. Égjen rájuk örökre.

több mint 4 éve
azért nagyon jól tükrözi a mai magyar helyzetet, hogy még az ellenzéki pártok csak egymással versengenek erre két hét alatt három atrocitás is érte az aktivistáit.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
azzal nem jár állampolgárság max az önkormányzati választásokon indulhatna.Vesz letelepedési kötvényt...😀Mikor lett magyar állampolgár?Épp ráérIndítsuk el Breest?továbbra sem értem a Tót Csaba miatti sírást.Korrupt, bűnöző. Kollaboráns a Fidesszel helyi ügyekben. Hazudik.
Amadeus
Pedig OV-t szentekkel kellene legyőzni...
Sajnos nehezen értik még mindig sokan, hogy a politikai sikerhez az út az mindig, valamilyen módon mocskos.
Klasszikust hadd idézzek a témában:
youtube.com/watch?v=8ffgbn8N1AU&feature=share
33:01 😊
| Aki ezt nem bírja, inkább kerülje a politikát. Nem bírom, kerülöm. Én Žižekkel vagyok, foglalkozzom a politika elméleti oldalával, de a gyakorlattól távol tartom magam |
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
csebi
zemanla
több mint 4 éve
Vesz letelepedési kötvényt...😀Mikor lett magyar állampolgár?Épp ráérIndítsuk el Breest?továbbra sem értem a Tót Csaba miatti sírást.Korrupt, bűnöző. Kollaboráns a Fidesszel helyi ügyekben. Hazudik.
Amadeus
Sajnos nehezen értik még mindig sokan, hogy a politikai sikerhez az út az mindig, valamilyen módon mocskos.
| Aki ezt nem bírja, inkább kerülje a politikát. Nem bírom, kerülöm. Én Žižekkel vagyok, foglalkozzom a politika elméleti oldalával, de a gyakorlattól távol tartom magam |
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
csebi

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Nem én mondtam, mások mondták, én csak idéztem.Korrupt, bűnöző. Kollaboráns a Fidesszel helyi ügyekben. Hazudik.Nem először kérdezem: konkrétum?
Gyurma Pappa
nagylaza
Annyira nem tudok neveket megjegyezni, hogy amíg a Partizán adásban nem adott interjút, azt is elfelejtettem hogy létezik ez az ember.

több mint 4 éve
Korrupt, bűnöző. Kollaboráns a Fidesszel helyi ügyekben. Hazudik.Nem először kérdezem: konkrétum?
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Részletkérdés.Mikor lett magyar állampolgár?Épp ráérIndítsuk el Breest?továbbra sem értem a Tót Csaba miatti sírást.Korrupt, bűnöző. Kollaboráns a Fidesszel helyi ügyekben. Hazudik.
Amadeus
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
csebi
több mint 4 éve
Mikor lett magyar állampolgár?Épp ráérIndítsuk el Breest?továbbra sem értem a Tót Csaba miatti sírást.Korrupt, bűnöző. Kollaboráns a Fidesszel helyi ügyekben. Hazudik.
Amadeus
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Épp ráérIndítsuk el Breest?továbbra sem értem a Tót Csaba miatti sírást.Korrupt, bűnöző. Kollaboráns a Fidesszel helyi ügyekben. Hazudik.
Amadeus
Gyurma Pappa
MC12

több mint 4 éve
Indítsuk el Breest?továbbra sem értem a Tót Csaba miatti sírást.Korrupt, bűnöző. Kollaboráns a Fidesszel helyi ügyekben. Hazudik.
Amadeus
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
továbbra sem értem a Tót Csaba miatti sírást.Korrupt, bűnöző. Kollaboráns a Fidesszel helyi ügyekben. Hazudik.
Amadeus

több mint 4 éve
mzp-puzsér beszélgetwww.youtube.com/watch?v=a8ypGlB4Rxk
még nem láttma
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Kisgrofo, fasyadam húú bazdmeg ...asszem örülök hogy fingom sincs wtf
És ezek gyártanak nekünk ideológiát 6/2ben vasárnap megpihenve.
Szekunder szégyenérzet level 99
gordon
több mint 4 éve
Kisgrofo, fasyadam húú bazdmeg ...És ezek gyártanak nekünk ideológiát 6/2ben vasárnap megpihenve.
Szekunder szégyenérzet level 99
több mint 4 éve
ki nem az a törpepártok közül?ők n em a fidesz kdnp szövetségesei?Thürmer Gyuszi bácsi és a Munkáspárt benne van ebben a csodakoalícióban, vagy önálló erőként próbálkoznak? 😁"Önálló erő" a MP, ez jó vagy inkább pimasz a részedről!🤣🤣🤣
warr_b
nagir
Negritis
Thürmer Gyula és normális baloldal 😀
feldobta a napomat ez az írás

több mint 4 éve
Szóval de. De minimum a kasszába onnan jön a pénz. 😊munkaspart.hu/mi-ti-2/5831-2022-mi-a-mi-dolgunk-es-mi-nemők n em a fidesz kdnp szövetségesei?Thürmer Gyuszi bácsi és a Munkáspárt benne van ebben a csodakoalícióban, vagy önálló erőként próbálkoznak? 😁"Önálló erő" a MP, ez jó vagy inkább pimasz a részedről!🤣🤣🤣
warr_b
nagir
Negritis
😊
warr_b

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
“- Halló, Kormány?- Igen, tessék.
- Kovács István vagyok. A párommal, Bélával, nagyon szeretjük egymást.
- De kérem, mi közünk nekünk ehhez?!
- Jé, én is pont ezt akartam kérdezni!“
több mint 4 éve
munkaspart.hu/mi-ti-2/5831-2022-mi-a-mi-dolgunk-es-mi-nemők n em a fidesz kdnp szövetségesei?Thürmer Gyuszi bácsi és a Munkáspárt benne van ebben a csodakoalícióban, vagy önálló erőként próbálkoznak? 😁"Önálló erő" a MP, ez jó vagy inkább pimasz a részedről!🤣🤣🤣
warr_b
nagir
Negritis
😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
ők n em a fidesz kdnp szövetségesei?Thürmer Gyuszi bácsi és a Munkáspárt benne van ebben a csodakoalícióban, vagy önálló erőként próbálkoznak? 😁"Önálló erő" a MP, ez jó vagy inkább pimasz a részedről!🤣🤣🤣
warr_b
nagir