USA és a világ
Amgy meg tenyleg ez a demens faszi lez 20-tol a vilag legnagyobb hatalmu vezetojenem vagyok túlságosan oda érte, de az eddigi elmebetegnél jobb
undisputedly
Amúgy jó kis emlékeztető ez, hogy mennyire sérülékeny tud lenni még egy stabilnak gondolt politikai rendszer is. Elég egy ilyen középszerű idióta, akinek egyetlen átlagon felüli képessége van, elég kitartóan képes a csillagokat is lehazudni az égről, és 70 millióan hisznek el neki lényegében bármit. Akár teljes fantazmagóriát is. Történelemkönyvekben olvashattunk erről, régebbi időkből és újabbakból is - legutóbb Hitler -, de más élőben látni, tapasztalni, hogy bizony működik. Szerencse, hogy Trumpnak igazából más célja nem volt, mint az önfényezés, saját szobrának felállítása. Mi lett volna, ha még van valami küldetéstudata is...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Melyik masik oldalon? Arol mar korabban is olvastam, hogy az FBI es a DOJ a laptop kapcsan nyomozott Biden fia ugyeben, csak nem vertek nagy dobra.Ezutan jott, hogy Giuliani eloallt a Biden-fiu botranyaival, es Trump a DOJ-ot akarta raengedni a temara. O ugyan nem tudta, mert Barr titokban tartotta elotte, de az FBI es a DOJ mar nyomozott Biden fia ellen ekkor, csak nem akartak ezt elarulni Trumpeknak, gondolom azert, hogy ne kampanyoljon vele.amúgy ez érdekes. másik oldalon meg nem fordítva volt (vagy vmi hasonló)?
undisputedly
csebi
Kozben Biden olyan szinten retteg attol, hogy megolik, hogy lecsereltette a teljes Secrect Service csapatat, mert szerinte voltak kozotte Trumpistak akik megtamadnak XD ), illetve a Washington DC-t hermetikusan lezaro 15 ezer nemzeti gardista atvilagitasat kerte partpreferencia szerint, ugyan nem akar republikanus szimpatizansokat a kozelebe.
Elvettek toluk az eles loszert meg a tarakat is, tehat a katonak loszer nelkul tartjak a fegyvereket, mondjuk szerintem ezt alapbol jo otlet lett volna bevezetni.
Amgy meg tenyleg ez a demens faszi lez 20-tol a vilag legnagyobb hatalmu vezetoje:
We are so screwed.
— 🌴 Josh Lekach 🌴 (@JoshLekach) January 17, 2021
He has no idea where or who he is sometimes. pic.twitter.com/1NNJNXEvxf
Szerkesztette: undisputedly
Barr nyugdíjba vonult, Pence meg elnök akar lenni, szóvalRemelem lesz majd valami hiteles forrason alapulo konyv errol az utolso 2 honaprol. Kb. ugy kepzelem, mint Caligulat 😀Szerintem több az 2 hónapnál. Nem lehet könnyű egy ilyen fazonnal együtt dolgozni. Barr-nak és Pence-nek üdülés lesz a következő időszak. 😀
www.axios.com/trump-barr-relationship-off-the-rails-b33b3788-e7e9-47fa-84c5-3a0016559eb5.html
undisputedly
peterk2005

Ezutan jott, hogy Giuliani eloallt a Biden-fiu botranyaival, es Trump a DOJ-ot akarta raengedni a temara. O ugyan nem tudta, mert Barr titokban tartotta elotte, de az FBI es a DOJ mar nyomozott Biden fia ellen ekkor, csak nem akartak ezt elarulni Trumpeknak, gondolom azert, hogy ne kampanyoljon vele.amúgy ez érdekes. másik oldalon meg nem fordítva volt (vagy vmi hasonló)?
undisputedly
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Remelem lesz majd valami hiteles forrason alapulo konyv errol az utolso 2 honaprol. Kb. ugy kepzelem, mint Caligulat 😀Szerintem több az 2 hónapnál. Nem lehet könnyű egy ilyen fazonnal együtt dolgozni. Barr-nak és Pence-nek üdülés lesz a következő időszak. 😀
www.axios.com/trump-barr-relationship-off-the-rails-b33b3788-e7e9-47fa-84c5-3a0016559eb5.html
undisputedly

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Roviden: Miutan lezajlott a valasztas, Trump nem hallgatott a kabinet tagokra, elhitte a kulso "influenszereknek", hogy itt hatalmas csalas volt. Ez odaig fajult, hogy Barr mar masok elott mondta Trumpnak, hogy "f@szsag" amit allit, nem volt rendszerszintu csalas, a DOJ nyomoz par ugyben, de az amiben Trump hisz, hogy elvettek tole a kovetkezo 4 evet, az egyszeruen nem igaz.
A viszonyuk a cikk szerint akkor kezdett megromlani, amikor Trump a BLM gyujtogatasokra meg tuntire a katonasagot akarta bevetni, amit Barr ellenzett, es vegul sikerult is megakadalyoznia, hogy Trump ezt elrendelje.
Ezutan jott, hogy Giuliani eloallt a Biden-fiu botranyaival, es Trump a DOJ-ot akarta raengedni a temara. O ugyan nem tudta, mert Barr titokban tartotta elotte, de az FBI es a DOJ mar nyomozott Biden fia ellen ekkor, csak nem akartak ezt elarulni Trumpeknak, gondolom azert, hogy ne kampanyoljon vele.
Remelem lesz majd valami hiteles forrason alapulo konyv errol az utolso 2 honaprol. Kb. ugy kepzelem, mint Caligulat 😀
Szerkesztette: undisputedly
www.foxnews.com/us/fbi-florida-hardcore-leftist-armed-attack-trump-supporters-state-capitol-tallahassee-antifa
Kozben Guetalamaban attortek a katonak sorfalat az USA-ba tarto gazdasagi migransok akik azt kovetelik a szovivojukon keresztul, hogy Biden tartsa be amit igert, es engedje oket be az Allamokba:
Guatemala Police and National Civil Police use batons and tear gas on US-bound migrant caravan. pic.twitter.com/4HwzqVTui2
— The Hill (@thehill) January 17, 2021
Plusz Biden azonnal vissza akar lepni az IRannal kotott OBama-alkuhoz amibol Trump kilepett. Ismet simogatjak a szelsoseges terrorista rezsimet, azt varva, hogy a szeretet es megertes majd megvaltoztatja oket. Holott epp az ellenkezojet erik el, IRan rivalisai is fegyverkezesbe fognak kezdeni:
With the Biden team pledging to rush back to the Iran deal without preconditions, most would expect Tehran to be on its best behavior.
— Heritage Foundation (@Heritage) January 11, 2021
But that misjudges the Iranian perspective. In the regime's view, accommodation is weakness—something to be exploited. https://t.co/NkAQfZciy2

Eddig is "néhány szekrény gen10"-en futott gondolom. Az a kérdés, hogy hányon? Nem tudom, mekkora cucc ez az app. Ha tényleg kettő (néhány) szerver elég hozzá, akkor tényleg nem lehetne gond, De ha kétezer kell, akkor már kell találniuk egy számottevőbbnek számító adatközpont amelyik hajlandó kiszolgálni őket.Nem mindegy azért, hogy milyen szolgáltatásról van szó, milyen erőforrás igényekkel. Nem ismerem ezt a parlert, de ha adatközponti teljesítményekre van szüksége, azt nem nagyon lehet drón hátára felpakolni...nem a drone a lényeg, mer az illegális tevékenység esetén kell
Egyébként meg valószínűleg maguknak keresték a bajt. Azok alapján amiket hallottam, kifejezetten ráhajtottak a máshonnan kitiltott felhasználókra. Akkor pedig a tartalom is olyan lehetett gondolom, mert azok a felhasználók aligha írtak mást a parlerre, mint írtak korábban máshova. És valószínűleg a cenzúra is laza volt, különben nekik is ki kellett volna tiltani ezeket a usereket igen hamar. Márpedig, ha a szolgáltató nem teszi meg az elvárhatót, hogy szűrje, eltávolítsa a szennyes tartalmat, akkor maga szolgáltató is lelőhető.
peterk2005
maga az hogy a parlor menjen az nem bonyolult, veszel 2 szekrény hp gen10et és kész
"minimális" RND hogy ne AWS-be fusson hanem mondjuk kubernetesen de megoldható
az hogy a playstore és a applestore levette őket az a nagyobb érvágás
Negritis

www.theguardian.com/us-news/2021/jan/16/us-capitol-rioters-donald-trump-pardonsAz kéne még, hogy Trump ezeknek tömegesen kegyelmet adjon. Akkor nem csak az USA legsz*rabb elnöke lenne, hanem nagyjából az újkori történelem legsz*rabbja a diktátorokon kívül. Mégis mi lenne ennek a hatása? Jövő héttől minden idióta azzal a tudattal menne neki rendőrnek / közintézménynek, hogy majd úgyis kegyelmet kapok...
Negritis
A csajszi kapja csak meg ami neki jár. Úgyse fog börtönbe menni, ki fogja váltani magát, van pénze bőven. Legközelebb meg legalább elgondolkodik. Mégis mi az, hogy "Tump mondta"? Ha Trump azt mondja, ugorjon a fejest a kútba akkor beleugrott volna a kútba is? Felnőtt ember, használja az eszét...
Amúgy a csaj megszólalásig hasonlít az unokatesóm első feleségére. Ő volt olyan, hogy leparkolt Győrben a sétáló utcában (sic), aztán amikor megkapta cetlit, fel volt háborodva, hogy milyen igazságtalanság, kénytelen volt ott megállni, mert az új cipője feltörte a sarkát, alig tudott benne járni, a szomszéd utcából nem tudott volna elsétálni a fodrászig. 😀
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

Nem mindegy azért, hogy milyen szolgáltatásról van szó, milyen erőforrás igényekkel. Nem ismerem ezt a parlert, de ha adatközponti teljesítményekre van szüksége, azt nem nagyon lehet drón hátára felpakolni...nem a drone a lényeg, mer az illegális tevékenység esetén kell
Egyébként meg valószínűleg maguknak keresték a bajt. Azok alapján amiket hallottam, kifejezetten ráhajtottak a máshonnan kitiltott felhasználókra. Akkor pedig a tartalom is olyan lehetett gondolom, mert azok a felhasználók aligha írtak mást a parlerre, mint írtak korábban máshova. És valószínűleg a cenzúra is laza volt, különben nekik is ki kellett volna tiltani ezeket a usereket igen hamar. Márpedig, ha a szolgáltató nem teszi meg az elvárhatót, hogy szűrje, eltávolítsa a szennyes tartalmat, akkor maga szolgáltató is lelőhető.
peterk2005
maga az hogy a parlor menjen az nem bonyolult, veszel 2 szekrény hp gen10et és kész
"minimális" RND hogy ne AWS-be fusson hanem mondjuk kubernetesen de megoldható
az hogy a playstore és a applestore levette őket az a nagyobb érvágás
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!

years ago, some pirating websites resorted to setting up their own servers and flying them on drones and ships over international waters to stay up. parler isn't up right now because they don't want to be up. removed from ONE service (aws) and theyre gone? they haven't even tried
— Telltale (Owen Morgan) 👄wearing a mask👄 (@telltaleatheist) January 16, 2021
A "libások" az MTK neve, amióta világ a világ. Ha Fradi meccsre járó ember vagy, meglep hogy nem hallottad még a "gágágá, b.zi MTK" rigmussal együtt. Hozzáteszem, sokszor az a benyomásom, hogy klubok is csak tessék-lássék tiltakoznak ezek a rigmusok ellen, annál is inkább, mert ezeknek nem rasszista éle van, inkább hagyományos gúnyolódás. (A "libások" egyrészt a liba mint zsidó étel hagyományából fakad, másrészt abból, hogy az MTK-t állítólag zsidó libakereskedők alapították.) A "büdös nép az újpesti, szereti a hagymát... " kezdetű rigmus (nem fejezem be, mert nem szalonképes 😊 ) is elhangzik szinte minden meccsen, - nemcsak a Dózsa ellenin - és szinte minden meccs után kap a Fradi néhány millió forint bírságot, amit klub egykedvűen és különösebb intézkedés nélkül tudomásul vesz.Speciel azt meg sosem hallottam, hogy “libások” bár biztos van olyan szurkoló akik eddig megy, és szerintem ezzel nincs gond. A mocskos zsidókat többet hallom, bár tény, azokhoz az időkhöz képest, amikor az indul a vonat ment, szinte szokatlan ritkaság. Nagyon helyesen amúgy, csak kérdés, hogy ez azért van, mert be lettek fenyitve sokan, vagy mert a magyar társadalom ezen már túl van. Ez utóbbi kiindulva a múltkori magyar-izraeli meccs után kissé nevetségesen hangzik.Ahhoz képest, ami egy Lazio - Roma derbin vagy egy Feyenoord - Ajax meccsen folyik, a magyar szurkolók filoszemita ministránslányok. Hozzáteszem, a Fradinál az MTK elleni meccsen leginkább a "libások, libások" kórus szokott lenni, ezt kifogásolták az MTK részéről, miközben az MTK kabalaállata Márton, a liba... A szokásos kettős mérce. (Amikor a Szentföldön voltam, a 80 éves idegenvezető azzal szórakozott, hogy azt mondta, hogy "én zsidózhatok, de maguk nem, mert akkor maguk antiszemiták." Ezen napjában legalább k2x mulatott. Kb. ugyanez az eset a liba is.) Amikor B-közép az "Indul a vonat Auschwitzba" című nótát fújta, az teljesen más tészta, de abból nagy balhé is lett.Nyilván a Fradi táborban ez megszűnt, de ennek oka az, hogy ha valaki elkezdené, akkor TCS-én brigádja az otthonában keresné fel. Nem 1-2 embert ismerek, aki ugyan "örömmel" lenne rasszista, de saját jól felfogott érdekéből inkább visszafogja magát. Ez is persze egy megoldás hozzáteszem."Egy olyan országban élünk, ahol lényegében nincs fekete, de mégis alig tudsz elmenni úgy focimeccsre, hogy a nézőtérről ne banántneki-zzenek le egy fekete focistát. " Ez egy ordas nagy hazugság a részedről. Bérletes vagyok a Fradi focin és női kézin is, de semmi ilyesmi nincs már régóta nálunk az biztos és máshol sem nagyon. ellenben a nyugati bajnokságokban a balhék elég sűrűn előfordulnak Németországtól kezdve a összesnél. Jó felmondani a baloldali hazugságokat a magyar sporttal kapcsolatban?Én se hallottam ilyet az utóbbi tíz évben. Persze az angyalföldi c*gányok, b**szátok az anyátok kezdetű örökbecsűt annál többször, kb minden tábortól 😄
pfefe8
warr_b
Sajnos az is igaz, hogy a Fradin kívül sehol nincsenek sokan, de azért még Dózsa pályán vagy Diósgyőrben egy "jóleső" zsidózást mindig hall az ember.
Klaci79
Burkus
Amúgy tényleg sokszor lehet hallani, hogy kérjük a szurkolókat, hogy sportszerűen buzdítsák csapatukat. Pl egy Kisvárda, ZTE, stb. De a Fradi tényleg más mostanában.
Klaci79
Amikor a románokkal, a szlovákokkal játszunk, akkor a Trianon rigmusok jönnek, pedig nem hiszem, hogy az ezeket ordítók bármilyen módon érzelmileg ténylegesen tömegesen involválva lennének a kérdésben.
Vannak erről nemzetközi tanulmányok bőven. Összehasonlítóak is. Mindenütt vannak gondok, de összehasonlításban nem állunk jól sajna. Jó lenne, ha nem így lenne, de ez van. Hogy éppen mittudomén Újpest meccsen manapság nincs, az nem oszt, nem szoroz. A kocsmában van, a neten van, a mindennapokban van. Legfeljebb nem viszik ki X meccsre, mert elveszik érte a bérletet vagy tudomisén. Más meccsre meg kiviszik.
Jó messze kanyarodtunk az amcsi elnökválasztástól, amcsi problémák kibeszélésétől. 😊

Speciel azt meg sosem hallottam, hogy “libások” bár biztos van olyan szurkoló akik eddig megy, és szerintem ezzel nincs gond. A mocskos zsidókat többet hallom, bár tény, azokhoz az időkhöz képest, amikor az indul a vonat ment, szinte szokatlan ritkaság. Nagyon helyesen amúgy, csak kérdés, hogy ez azért van, mert be lettek fenyitve sokan, vagy mert a magyar társadalom ezen már túl van. Ez utóbbi kiindulva a múltkori magyar-izraeli meccs után kissé nevetségesen hangzik.Ahhoz képest, ami egy Lazio - Roma derbin vagy egy Feyenoord - Ajax meccsen folyik, a magyar szurkolók filoszemita ministránslányok. Hozzáteszem, a Fradinál az MTK elleni meccsen leginkább a "libások, libások" kórus szokott lenni, ezt kifogásolták az MTK részéről, miközben az MTK kabalaállata Márton, a liba... A szokásos kettős mérce. (Amikor a Szentföldön voltam, a 80 éves idegenvezető azzal szórakozott, hogy azt mondta, hogy "én zsidózhatok, de maguk nem, mert akkor maguk antiszemiták." Ezen napjában legalább k2x mulatott. Kb. ugyanez az eset a liba is.) Amikor B-közép az "Indul a vonat Auschwitzba" című nótát fújta, az teljesen más tészta, de abból nagy balhé is lett.Nyilván a Fradi táborban ez megszűnt, de ennek oka az, hogy ha valaki elkezdené, akkor TCS-én brigádja az otthonában keresné fel. Nem 1-2 embert ismerek, aki ugyan "örömmel" lenne rasszista, de saját jól felfogott érdekéből inkább visszafogja magát. Ez is persze egy megoldás hozzáteszem."Egy olyan országban élünk, ahol lényegében nincs fekete, de mégis alig tudsz elmenni úgy focimeccsre, hogy a nézőtérről ne banántneki-zzenek le egy fekete focistát. " Ez egy ordas nagy hazugság a részedről. Bérletes vagyok a Fradi focin és női kézin is, de semmi ilyesmi nincs már régóta nálunk az biztos és máshol sem nagyon. ellenben a nyugati bajnokságokban a balhék elég sűrűn előfordulnak Németországtól kezdve a összesnél. Jó felmondani a baloldali hazugságokat a magyar sporttal kapcsolatban?Én se hallottam ilyet az utóbbi tíz évben. Persze az angyalföldi c*gányok, b**szátok az anyátok kezdetű örökbecsűt annál többször, kb minden tábortól 😄
pfefe8
warr_b
Sajnos az is igaz, hogy a Fradin kívül sehol nincsenek sokan, de azért még Dózsa pályán vagy Diósgyőrben egy "jóleső" zsidózást mindig hall az ember.
Klaci79
Burkus
Amúgy tényleg sokszor lehet hallani, hogy kérjük a szurkolókat, hogy sportszerűen buzdítsák csapatukat. Pl egy Kisvárda, ZTE, stb. De a Fradi tényleg más mostanában.
Ahhoz képest, ami egy Lazio - Roma derbin vagy egy Feyenoord - Ajax meccsen folyik, a magyar szurkolók filoszemita ministránslányok. Hozzáteszem, a Fradinál az MTK elleni meccsen leginkább a "libások, libások" kórus szokott lenni, ezt kifogásolták az MTK részéről, miközben az MTK kabalaállata Márton, a liba... A szokásos kettős mérce. (Amikor a Szentföldön voltam, a 80 éves idegenvezető azzal szórakozott, hogy azt mondta, hogy "én zsidózhatok, de maguk nem, mert akkor maguk antiszemiták." Ezen napjában legalább k2x mulatott. Kb. ugyanez az eset a liba is.) Amikor B-közép az "Indul a vonat Auschwitzba" című nótát fújta, az teljesen más tészta, de abból nagy balhé is lett.Nyilván a Fradi táborban ez megszűnt, de ennek oka az, hogy ha valaki elkezdené, akkor TCS-én brigádja az otthonában keresné fel. Nem 1-2 embert ismerek, aki ugyan "örömmel" lenne rasszista, de saját jól felfogott érdekéből inkább visszafogja magát. Ez is persze egy megoldás hozzáteszem."Egy olyan országban élünk, ahol lényegében nincs fekete, de mégis alig tudsz elmenni úgy focimeccsre, hogy a nézőtérről ne banántneki-zzenek le egy fekete focistát. " Ez egy ordas nagy hazugság a részedről. Bérletes vagyok a Fradi focin és női kézin is, de semmi ilyesmi nincs már régóta nálunk az biztos és máshol sem nagyon. ellenben a nyugati bajnokságokban a balhék elég sűrűn előfordulnak Németországtól kezdve a összesnél. Jó felmondani a baloldali hazugságokat a magyar sporttal kapcsolatban?Én se hallottam ilyet az utóbbi tíz évben. Persze az angyalföldi c*gányok, b**szátok az anyátok kezdetű örökbecsűt annál többször, kb minden tábortól 😄
pfefe8
warr_b
Klaci79
A CDC azt mondja, hogy a következő 3 hétben 100+ ezer áldozata is lehet a covidnak. Lesz dolga az új adminisztrációnak...a mostani 4k helyett 5k naponta
peterk2005
nem elképzelhetetlen
utyammá, az első adandó alkalommal lepereg a fényezés...Nyilván a Fradi táborban ez megszűnt, de ennek oka az, hogy ha valaki elkezdené, akkor TCS-én brigádja az otthonában keresné fel. Nem 1-2 embert ismerek, aki ugyan "örömmel" lenne rasszista, de saját jól felfogott érdekéből inkább visszafogja magát. Ez is persze egy megoldás hozzáteszem."Egy olyan országban élünk, ahol lényegében nincs fekete, de mégis alig tudsz elmenni úgy focimeccsre, hogy a nézőtérről ne banántneki-zzenek le egy fekete focistát. " Ez egy ordas nagy hazugság a részedről. Bérletes vagyok a Fradi focin és női kézin is, de semmi ilyesmi nincs már régóta nálunk az biztos és máshol sem nagyon. ellenben a nyugati bajnokságokban a balhék elég sűrűn előfordulnak Németországtól kezdve a összesnél. Jó felmondani a baloldali hazugságokat a magyar sporttal kapcsolatban?Én se hallottam ilyet az utóbbi tíz évben. Persze az angyalföldi c*gányok, b**szátok az anyátok kezdetű örökbecsűt annál többször, kb minden tábortól 😄
pfefe8
warr_b
Klaci79
debiztos én hallucináltam a fejemfölött zúgó Krisz ti á nó homosexual, homosexuál rigmusokat is, én szégyelltem magam
van valami perverzió, hogy fényesre kell nyalni azt kirakni a kirakatba a véleményszabadságosokat, - tahó, tahó, csak akkor meg nem kell a mama szoknyájához futni, ha beverik az arcát, jaj bántottak jaja megveszett liberálisok, jajakomenisták jajaja mindenki összeesküdött szegény szegény nagyszájú tahó ellen
errőlvanittnagybaszó

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Nyilván a Fradi táborban ez megszűnt, de ennek oka az, hogy ha valaki elkezdené, akkor TCS-én brigádja az otthonában keresné fel. Nem 1-2 embert ismerek, aki ugyan "örömmel" lenne rasszista, de saját jól felfogott érdekéből inkább visszafogja magát. Ez is persze egy megoldás hozzáteszem."Egy olyan országban élünk, ahol lényegében nincs fekete, de mégis alig tudsz elmenni úgy focimeccsre, hogy a nézőtérről ne banántneki-zzenek le egy fekete focistát. " Ez egy ordas nagy hazugság a részedről. Bérletes vagyok a Fradi focin és női kézin is, de semmi ilyesmi nincs már régóta nálunk az biztos és máshol sem nagyon. ellenben a nyugati bajnokságokban a balhék elég sűrűn előfordulnak Németországtól kezdve a összesnél. Jó felmondani a baloldali hazugságokat a magyar sporttal kapcsolatban?Én se hallottam ilyet az utóbbi tíz évben. Persze az angyalföldi c*gányok, b**szátok az anyátok kezdetű örökbecsűt annál többször, kb minden tábortól 😄
pfefe8
warr_b

Nemigaz, én nem vagyok az. 😊Tényleg kezded kicsit túltolni ezt a minden magyar csúnyagonoszrasszistanáci dolgot. 🤔😗"Egy olyan országban élünk, ahol lényegében nincs fekete, de mégis alig tudsz elmenni úgy focimeccsre, hogy a nézőtérről ne banántneki-zzenek le egy fekete focistát. " Ez egy ordas nagy hazugság a részedről. Bérletes vagyok a Fradi focin és női kézin is, de semmi ilyesmi nincs már régóta nálunk az biztos és máshol sem nagyon. ellenben a nyugati bajnokságokban a balhék elég sűrűn előfordulnak Németországtól kezdve a összesnél. Jó felmondani a baloldali hazugságokat a magyar sporttal kapcsolatban?Vajon miért éppen egy Fradista kelt ki magából emiatt? 😀 Háboroghatsz, attól nem lesz más a helyzet. Nem a magyar sport ilyen, hanem a magyar emeber. Én már akkor meccsre jártam, amikor szerintem te még meg se születtél. Már akkor is huhogott a szurker, pedig akkor még volt, hogy elvitt a rendőr érte. A komcsi rendőr. Majd pont mostanra szűnt meg, amikor újra világ divatja is lett, és mellé olajozgatják is a magyar büszke lelkecskénket kurucinfók meg jobbik félék. Vagy az abból szétesett pártocskák ... közpénz támogatással. Hátpersze. Demiakkorse. Nem csináljuk, mert felnőttünk. Ja. Az M4-en meg biztos a jereváni rádiót hagyják véletlenül bekapcsolva focimeccsek alatt, onnan jöhetnek a zajok, nem a nézőtérről. 😀
pfefe8
Tíz éve? Akkor biztos csak álmodtam, hogy a minap még itt is tiszteletét tette egy banánozó honfitársunk. 😀 Biztos csak itt jön rá, a meccseken elfelejti. Vagy tele van a szája szotyival és nincs rá ideje. 😀"Egy olyan országban élünk, ahol lényegében nincs fekete, de mégis alig tudsz elmenni úgy focimeccsre, hogy a nézőtérről ne banántneki-zzenek le egy fekete focistát. " Ez egy ordas nagy hazugság a részedről. Bérletes vagyok a Fradi focin és női kézin is, de semmi ilyesmi nincs már régóta nálunk az biztos és máshol sem nagyon. ellenben a nyugati bajnokságokban a balhék elég sűrűn előfordulnak Németországtól kezdve a összesnél. Jó felmondani a baloldali hazugságokat a magyar sporttal kapcsolatban?Én se hallottam ilyet az utóbbi tíz évben. Persze az angyalföldi c*gányok, b**szátok az anyátok kezdetű örökbecsűt annál többször, kb minden tábortól 😄
pfefe8
warr_b
peterk2005
warr_b

Tényleg kezded kicsit túltolni ezt a minden magyar csúnyagonoszrasszistanáci dolgot. 🤔😗"Egy olyan országban élünk, ahol lényegében nincs fekete, de mégis alig tudsz elmenni úgy focimeccsre, hogy a nézőtérről ne banántneki-zzenek le egy fekete focistát. " Ez egy ordas nagy hazugság a részedről. Bérletes vagyok a Fradi focin és női kézin is, de semmi ilyesmi nincs már régóta nálunk az biztos és máshol sem nagyon. ellenben a nyugati bajnokságokban a balhék elég sűrűn előfordulnak Németországtól kezdve a összesnél. Jó felmondani a baloldali hazugságokat a magyar sporttal kapcsolatban?Vajon miért éppen egy Fradista kelt ki magából emiatt? 😀 Háboroghatsz, attól nem lesz más a helyzet. Nem a magyar sport ilyen, hanem a magyar emeber. Én már akkor meccsre jártam, amikor szerintem te még meg se születtél. Már akkor is huhogott a szurker, pedig akkor még volt, hogy elvitt a rendőr érte. A komcsi rendőr. Majd pont mostanra szűnt meg, amikor újra világ divatja is lett, és mellé olajozgatják is a magyar büszke lelkecskénket kurucinfók meg jobbik félék. Vagy az abból szétesett pártocskák ... közpénz támogatással. Hátpersze. Demiakkorse. Nem csináljuk, mert felnőttünk. Ja. Az M4-en meg biztos a jereváni rádiót hagyják véletlenül bekapcsolva focimeccsek alatt, onnan jöhetnek a zajok, nem a nézőtérről. 😀
pfefe8
Tíz éve? Akkor biztos csak álmodtam, hogy a minap még itt is tiszteletét tette egy banánozó honfitársunk. 😀 Biztos csak itt jön rá, a meccseken elfelejti. Vagy tele van a szája szotyival és nincs rá ideje. 😀"Egy olyan országban élünk, ahol lényegében nincs fekete, de mégis alig tudsz elmenni úgy focimeccsre, hogy a nézőtérről ne banántneki-zzenek le egy fekete focistát. " Ez egy ordas nagy hazugság a részedről. Bérletes vagyok a Fradi focin és női kézin is, de semmi ilyesmi nincs már régóta nálunk az biztos és máshol sem nagyon. ellenben a nyugati bajnokságokban a balhék elég sűrűn előfordulnak Németországtól kezdve a összesnél. Jó felmondani a baloldali hazugságokat a magyar sporttal kapcsolatban?Én se hallottam ilyet az utóbbi tíz évben. Persze az angyalföldi c*gányok, b**szátok az anyátok kezdetű örökbecsűt annál többször, kb minden tábortól 😄
pfefe8
warr_b
peterk2005

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"