Prospect ismertetők


Maxx Williams 2. kör

Maxx Williams
Egyetem
Minnesota
Életkor
30 (1994-04-12)
Magasság
6 ft 4 in (1.91 m)
Tömeg
250 lb (113 kg)

Erősségek

Sok helyen megfordult a pályán. Sebessége alapján a safety-ket és linebackereket is le tudja futni. Hamar eléri a végsebességét. Képes megágyazni a nagy játékoknak azzal, hogy elég magasra fel lehet ívelni neki a labdákat. Nagyot aratott eddig a seam és wheel útvonalakkal. Vörös zónában megnyeri a párharcait. Veszélyes tud lenni elkapás után, TE-screeneknél is be lehet vetni. Mindent bevet, hogy meglegyen az elkapás, komoly vetődésekre is lehet számítani. Bravúros elkapások és éppen benntartott lábak ugyanúgy szerepelnek a róla szóló válogatásokban. Elkapásai 82%-a first downt vagy touchdownt ért. Nem egyszerű kibillenteni mozgás közben. Blokkolás közben látszik rajta az igyekezet.

Gyengeségek

Izomzatától nem fognak elájulni és további tömeget is fel kell majd venni, hogy túlélje az NFL ütéseit. Lekerekíti útvonalait, egyértelmű, hogy merre fog menni, könnyű olvasni a játékát. Nagyon lelassít elkapás közben, ezzel magára vonzza a védőket. Darabos mozgása miatt nem nehéz elcutolni és kivenni a játékból. Jobban meg kell tudni védeni magát a mély passzoknál, hogy vágja telibe minden alkalommal a safety. Nem ő fogja szétblokkolni az ellenfelet, nincsenek is jó ösztönei, hogy mozgás közben mit kell csinálni. Magasabb szinten jobban el kell tudni szakadnia a védőtől, tehát az útvonalain kell csiszolni.

Megjegyzések

Nagyapja, Bob Williams a Notre Dame irányítójaként elkelt az 1959-es NFL draft végén, de a Chicago Bears helyett az orvosi pályát választotta. Édesapja, Brian Williams szintén a Minnesota egyetemen játszott centert, őt 1989-ben 1/18-ra vitte el a New York Giants, ahol 10 évig focizott. Bácsikája is Minnesota játékos volt, majd két évig Barcelonában profiskodott a WFL-ben. Édesanyja röplabdázott a hörcsögöknél, a BigTen legjobbjai között tartották számon 1988-ban. Középiskolában QB és punter poszton szerepelt, utóbbiban volt jobb és lett all-star. A 48. volt a Scout.com TE-rangsorában mikor aláírt a Gophers-hez. Másfél évig kezdő a Golden Gophers-ben, redshirted sophomore szezonja után jelentkezett a draftra, kihasználva a gyengécske tight end felhozatalt. Első évében 25/417/5 volt az elkapás/yard/TD számsora, 2014-ben pedig 36/569/8. Bekerült a John Mackey-díj döntősei közé, ami a legjobb tight endnek jár. All-BigTen 1. csapatos és 2. számú all-American 2014-ben. A Minnesota egyetem nem egy NFL-sztárgyár, de az elmúlt 10 évben két tight endjük is eljutott a Super Bowlba: Ben Utecht és Matt Spaeth. A combine-on a legtöbb számban ott volt a dobogó közelében a tight endek között, de nem kiemelkedő számokkal. Azoknak a csapatoknak lehet elsősorban érdemes beruházni rá, aki elkapó tight endet keresnek, mert annak egész jó. Sokat számít, hogy NFL-család sarja és ez a magabiztosságán is látszik, ráadásul nagyon fiatal, így messze még a teljesítőképessége határa. Akár a következő Jeremy Shockey és az idei 1. kiválasztott TE is lehet belőle.

Devin Funchess 2-3. kör

Devin Funchess
Egyetem
Michigan
Életkor
30 (1993-05-21)
Magasság
6 ft 4 in (1.93 m)
Tömeg
232 lb (105 kg)

Erősségek

Nagydarab elkapó, aki a vörös zónában mismatchnek számít a cornerbackeknek. Hosszú lábaival nagyokat tud lépni ha egyenesen kell futnia. Gyorsan tud váltani elkapás után, futó üzemmódba. Megvannak az adottságai, hogy elkapás utáni yardokban is tényező legyen a gyors passzok behúzását követően. Méretéhez képest laza a mozgása. Ki tudja használni a méretét a press coverage ellen. Magassága miatt olyan labdákat is le tud húzni, amiket mások nem. Az útvonal végén ügyesen lerázza a védő kezeit magáról. A közepesen hosszú útvonalakat szépen futja meg, ebből megélhet a magasabb szinten.

Gyengeségek

Nem biztos kezű játékos. Túl közel engedi a labdát a testéhez, nem a kezét használja. Három év alatt 20 elejtett labdát írtak be a neve mellé. Nem támadja a levegőben lévő labdát, megvárja, míg odahullik hozzá. Az 50-50 százalékos passzoknál túl sokszor nyer ellene a védő. Eléggé rányomta a bélyegét a játékára a Michigan kiegyensúlyozatlan passzjátéka. Monoton, egysebességes támadó. Még egyetemen se láttunk tőle ritmusváltásokat. Lelassul az irányváltsok előtt, majd nehezen nyeri vissza a sebességét.

Megjegyzések

Top5-ös TE recruitként került a Wolverines-hez. Három évig kezdő Michiganben. Már freshman szezonja második meccsén be kellett ugrania a kezdőbe és 106 yardot kapott el az Air Force ellen - 1997 óta nem volt Michigan tight endnek ennyi yardja. Ehhez képest a szezon végére alig sikerült ennek az egy meccses eredménynek a dupláját összehozni. Másodévesként a BigTen legjobb tight endjének választották, a médiánál all-BigTen 1. csapatos, az edzőknél második. 49 elkapásból 748 yard és 6 TD jött neki össze, háromszor annyit foglalkoztatták mint újoncként. Junior évében elkapóként próbálták kamatoztatni, de nem jött be a dolog, több labdát kapott (62), de yardban és touchdownok számában sem tudott előrelépni. Az edzők ismét all-BigTen 2. csapatba szavazták. A combine-on csalódást keltő eredményeket tudott csak felmutatni. Sokkal hatékonyabban is lehetett volna használni, de az NFL-ben már nem biztos, hogy lesz kedve az edzőknek kísérletezgetni vele. Csupán mérete és háttere alapján félelmetes hyprid-tight end lehetne belőle, de eleve rosszul kap el és semmiben sem kiemelkedő. Meglepő lenne ha valaha eljutna kezdő szintre, szóval még második napon is kicsit luxuspicknek számít.

Clive Walford 3. kör

Clive Walford
Egyetem
Miami (FL)
Életkor
32 (1991-10-21)
Magasság
6 ft 4 in (1.93 m)
Tömeg
258 lb (117 kg)

Erősségek

Nagyon megbízható blokkoló. Elég kemény és fizikális ahhoz, hogy erős oldali blokkoló legyen. Megfelelően áll bele a blokkjaiba, amiket kiválóan, remek alapokon tart meg. Az alulméretezett linebackeret könnyedén fogja eltakarítani a line of scrimmage környékéről a futójátékok esetén. A falban, slot pozícióban és H-backként is használták. Ideális felépítéssel és fürgeséggel van megáldva ahhoz, hogy a seam útvonalakon veszélyt jelentsen a védelmek számára. Jókor fordul a labda irányába és remekül veszi észre azt. Képes szoros őrizetben is elkapni a labdát. Elkapások után is fog tudni yardokat hozni a profik között is. Otthonosan érzi magát a fizikális párharcokban. Hosszú karokkal és nagy kezekkel rendelkezik.

Gyengeségek

Komoly problémákat okoztak az elejtett labdái 2012-ben és 2013-ban is (10 elejtett labda). A csipőmozgását javítani kell a kitámasztások alkalmával. Nem fordul élesen az útvonalak megfutása alkalmával, ezzel lehetőséget nyújt a védőknek a passzok kivédekezésére. A megfigyelők szerint a játéksebessége kapcsán akadnak kérdőjelek, csakúgy, mint a végsebességével kapcsolatban. Nem képes hatékony futásblokkolásra, amikor kimozgatják a klasszikus fal melletti TE pozíciójából.

Megjegyzések

Csak 18 évesen kezdett el focizni. Három csillagos toborzottként maradt Florida államban. Redshirted freshmanként minden meccsen pályán volt, csakúgy mint sophomore évébeben, egyik szezonban 8, a másikban 5 alkalommal írták be kezdőnek. Junior szezonja óta kirobbanthatatlan. folyamatosan, évről-évre nőtt az elkapásainak száma (18, 25, 34, 44), akárcsak a yardjai (172, 451, 454, 676). Tizennégy touchdownjának a felét seniorként hozta össze. All-ACC 2. csapatos 2014-ben. A Hurricanes tight endjeként olyan elődei voltak/vannak már az NFL-ben mostanság mint Jeremy Shockey, Kellen Winslow, Greg Olsen vagy Jimmy Graham. Az utolsó fordulóban levált egy porc a térdében, műteni is kellett, így a bowl meccsen nem játszott. A holtszezon nagy részében nem tudott rendesen edzeni combhajlító-bajok miatt. A combine-on magasugrásban, távolugrásban és 40 yardon is top5 teljesítményt rakott le a nem túl veretes tight end mezőnyben. Többdimenziós tight end, aki meccseket nem fog nyerni, de 1-1-ben azért sokakat meg tud verni és elkapással is hozzá tudja tenni a magáét a csapata játékához. Második számú tight endnek ideális.

 www.youtube.com/watch?v=ORInXkDijQs

Tyler Kroft 3-4. kör

Tyler Kroft
Egyetem
Rutgers
Életkor
31 (1992-10-15)
Magasság
6 ft 5 in (1.96 m)
Tömeg
246 lb (111 kg)

Erősségek

Átlag feletti atléta a maga posztján. Gyorsan megindul a snap után és a játéka sebessége is jó route futás közben. Elkapás utáni yardokra is lehet számítani tőle, fürgeségét és nagy testét bevetve. 2013-ban sokat indult slot helyzetből, 2014-ben inkább volt in-line tight end. Sebessége miatt veszélyes célpont lehet a pálya közepén hosszabb passzoknál is. Lelkes blokkoló. Elbánt a Michigan State elleni meccsen Shilique Calhounnal a futásoknál. Erős keze van és masszív alapállása, így fenn tudja tartani a megblokkolt embert. Nem végez félmunkát, ugyanúgy meg akarja nyerni a párharcát blokkolásnál is, mint mikor elkapnia kell. Lábmunkája és technikája pass protectionben is megfelelő. Olyan edzői voltak, mint Ron Prince vagy Brian Angelichio, akik ma már az NFL-ben tight end edzők (Detroit, Cleveland).

Gyengeségek

Nem valami nagy sugárban lehet neki passzolni. A testével kap el, nem a kezével. Hagyja, hogy a labda elszálljon a feje felett. Ha tömegben kell megfogni a labdát, akkor ritkán sikerül győzedelmeskedni. Route-futási képessége egyik évről a másikra elgépiesedett. Nem nagyon érzi, hogy hová helyezkedjen zónázásnál, ritkán talál üres területet. A második szinten jobb szögeket kell választania futásnál.

Megjegyzések

Három csillagos toborzottként ígérkezett el a Scarlet Knights-ba. 2013-ban lett kezdő és az American conference év csapatába is bekerült, 43 elkapásból 573 yard és 4 touchdown volt a termése. 2014-ben nem szerzett pontokat és összesen 269 yard került a neve mellé 24 elkapásból. A North Carolina elleni bowl meccsen megsérült decemberben, majd hat héttel később a combine orvosi vizsgálatán rásérült a bokájára - eredetileg 10 hét gyógyulási időt írtak ki neki, de mindenképp ott akart lenni a felmérőn. A Pro Dayen már minden gyakorlatban részt tudott venni, beszélt a Giants, a Bengals és a Browns edzőivel is. Nem túl impresszív játékos papíron, de tight endként összetettebb feladatokat kapott 2014-ben és a QB-játék se segített neki sokat. Az idei draft class egyik legjobb tight endje, és NFL szinten is fel lehet küldeni a pályára, de nem lesz a franchise megmentője. Adottságai alapján bármilyen rendszerbe beilleszthető és akár további súlyt is lehet rá pakolni, ha azt szeretnék.

Jesse James 3-4. kör

Jesse James
Egyetem
Penn State
Életkor
29 (1994-06-04)
Magasság
6 ft 7 in (2.01 m)
Tömeg
261 lb (118 kg)

Erősségek

Nagyszerű méret hosszú karokkal. Jó útvonalakat fut átlag feletti sebességgel. Kellően fürge a line of scrimmage környékén. Hajlandó blokkolni. Atletikus képességei miatt félelmetes upside-ja van. Megtalálja a zónázó védelem gyenge pontját. Irányváltásai fürgék, emberezés ellen kihasználja a méretét és az agilitását. Hajlandó bemenni a dolgok sűrűjébe. Forgalomban is megcsinálja az elkapást, az ütéseket is bevállalja.

Gyengeségek

Sebessége nem ideális. Gyakran feleslegesen ugrik fel az elkapáshoz. Limitált egyetemi produkció. Konzisztensen előfordult vele, hogy teljesen eltűnt csapata támadásai során. Nincs meg az ideális agilitása. Teljesítménye inkonzisztens.

Megjegyzések

Teljes neve Jesse Dylan James. Ha az NFL nem jönne be neki azt tervezi, hogy befejezi a diplomáját kineziológia szakon, majd fitness edzőként helyezkedik el. 3-csillagos recruitként iratkozott be a Penn State-re. True freshmanként mind a 12 meccsen játszott, 6-szor volt kezdő, 15 elkapásból 276 yardot és 5 TD-t szerzett, utóbbi holtversenyben a legtöbb tight endtől az iskola történetében, említésre méltó a CollegeFootballNews.com Freshman All-American csapatában. 2013-ban mind a 12 meccsen kezdő, a jelenlegi Jacksonville Jaguars elkapó Allen Robinson mögött volt második számú célpont, 25 elkapásból 333 yard és 3 TD jött neki össze. 2014-ben 38 elkapásból 396 yardot és 3 TD-t szerzett, említésre méltó az All-Big Ten válogatottban. 11 TD-jével a Penn State történetének legeredményesebb tight endje, a 3-szoros Pro Bowler, az Oakland Raiders-szel Super Bowl győztes Ted Kwalick rekordját adta át a múltnak. Sokan úgy gondolták, hogy James-nek vissza kellett volna térni a Penn State-re, hogy élesítse tudását. Ő úgy döntött, hogy megpróbál előnyt szerezni abból, hogy az idei tight end class gyengébb, ezért jelentkezett a draftra. James egy nagy és veszélyes elkapó tight end, aki blokkolni is hajlandó. A Penn State-en kihasználatlanul hagyták a tehetségét, ez azt jelenti, hogy a kiválasztása elsősorban a workoutjai és a benne lakozó potenciál alapján fog történni. James sebessége és agilitása nem ideális, ennek ellenére megtalálja a módját, hogy üresre játssza magát. Emellett a kezei is finomak, mindig megvan benne a szándék, hogy összeszedje a labdát. Számára az lenne a legjobb ha olyan csapathoz kerülne, ahol már van egy jó tight end, akitől tanulhat. Az egyes csapatoknál mutatott workoutjai jelentősen emelhetik az értékét.

 www.youtube.com/watch?v=yg7nTsBWZNg

MyCole Pruitt 3-4. kör

MyCole Pruitt
Egyetem
Southern Illinois
Életkor
32 (1992-03-24)
Magasság
6 ft 2 in (1.88 m)
Tömeg
252 lb (114 kg)

Erősségek

A kezei egy hatalmas plusz pont. A kezével kap el, alkalmazkodik a labdához. Ha szorosan őrzik is elkapja a labdát, forgalomban is képes azt megtartani. Átlag feletti futball intelligenciával játszik. Zónázás ellen megkeresi az üres helyeket és ki is használja azokat. Négy kezdő éve alatt kimagaslóan produktív volt. Annak ellenére, hogy nyilvánvaló figyelmet kapott a védelmektől mindig hozta magát. 2014-ben a Purdue ellen 10 elkapásból 136 yardot hozott. Megmutatta, hogy megfelelő edzők kezei alatt képes lehet in-line blockerré válni. Jó egyensúllyal és megfelelő alaperővel blokkol.

Gyengeségek

Zömök, nem hajlítja eléggé a térdét. Csípője merev. Útvonalai töréspontján túl magasan van a csípője, szűken futja a route-jait, emiatt nehezen szakad el. Gyenge oldali futásblokkolóként és pass protectorként inkonzisztens az erőfeszítése. Csekély sebességgel játszik. Nem jellemző rá a következetes, kompetitív keménység goal-line blokkolóként, továbbá lelassít az útvonalain ha úgy érzi, hogy nem felé fog jönni a labda.

Megjegyzések

Decemberben szerzett diplomát ipari technológia szakon. Középiskolában a futball pályán defensive endként és tight endként is konferencia-válogatott volt, mellette a kosárlabda- és a röplabdacsapat tagja is volt. 2010-ben redshirtöt kapott, MVFC Academic Honor Roll elismerésben részesült. 2011-ben már csapata legtöbb elkapását, elkapott yardját és elkapott touchdownját szerezte, honorable mention a konferencia-válogatottban, bekerült az MVFC újonccsapatába is. 2012-ben 49 elkapásból 577 yardot és 4 TD-t jegyzett, mindegyik kategóriában csapata legjobbja volt, All-MVFC első válogatott, harmadik csapatos FCS All-American a The Sports Networknél. 2013-ban 10 meccsen játszott, az utolsó két meccset kihagyta, mert eltörte a lábát, 48 elkapással és 601 yardjával konferenciája legeredményesebb tight endje volt. FCS All-American első csapatos az AFCA, a The Sports Network, az Associated Press és az FCS Athletic Directors Association szerint, a CFPA-nél az Év FCS Tight Endje, utóbbi díjat végzős évében is megkapta. További végzős elismerései: All-MVFC első válogatott, FCS All-American az Associated Press. az AFCA, az ADA, a The Sports Network és a Walter Camp Foundation szerint, A Division I (FBS és FCS együtt) legtöbb elkapással, elkapott yarddal és elkapott TD-vel rendelkező TE-je, 81 elkapással iskolarekordot döntött. Az MVFC legtöbb elkapással (221), elkapott yarddal (2601) és elkapott TD-vel (25) rendelkező összekötője. Az MVFC 30. évfordulója alkalmából a konferencia történetének legjobb tight endjévé választották. 221 elkapása iskolarekord. A statisztikái lenyűgözőek. Ez figyelmet és elismerést érdemel, de a meccsvideói inkonzisztenciát mutatnak mind az erőfeszítéseit mind a versenyszellemét tekintve. Pruitt nem lesz egy elit atléta a posztján az NFL standardjei alapján, ezért a motorja aktivizálására és folyamatos járatására lesz szüksége, különösen blokkolásnál, mert lehet, hogy ezen úton vezet az útja a csapatánál. NFL hasonmás: Daniel Fells.

Jeff Heuerman 4-5. kör

Jeff Heuerman
Egyetem
Ohio State
Életkor
8 (2015-04-21)
Magasság
6 ft 5 in (1.95 m)
Tömeg
252 lb (114 kg)

Erősségek

Rendelkezik a pozícióhoz megkívánt atletikus jellemzőkkel. Erős egyenesvonalú sebesség az elkapás után. Seam route-okon mélységben is veszélyes. Passzok elkapásánál jelentős pluszt adnak neki a rugói, érzi a legmagasabb elkapási pontot. Jó testkontrolljával alkalmazkodik a pontatlan dobásokhoz. Igyekszik kisegíteni az irányítót ha az bajban van. Sportolócsaládból származik. Csapatkapitány, aki a konditeremben is vezér.

Gyengeségek

A konditeremből hozott ereje a támadási ponton nem igazán látszódik. Lekerekíti az útvonalait. Route-jai csúcspontján nehezen szeparálódik. Nincs meg az alapvető ereje ahhoz, hogy tight endként funkcionáljon. Passzblokkolásnál rongybabaként rángatják. Útvonalairól letérítik. Küszködve tartja meg a fal szélét futásblokkolásnál. Limitált college produkció.

Megjegyzések

Édesapja Mike a Michigan kosárlabdacsapatának volt csapatkapitánya, öccse Mike a Notre Dame sophomore tight endje. Eleinte jégkoronggal foglalkozott, ezért egy évre Floridából Detroitba is költözött a nagyszüleihez. Focizni kilencedikesként kezdett. A középsuliban mellette kosarazott és atletizált, súlylökőként és diszkoszvetőként versenyzett. Fociban a Barron Collier HS csapatával 4 év alatt háromszor lettek területi bajnokok a 3A osztályban. 3-csillagos recruitként választotta az Ohio State-et, true freshman évében 10 meccsen kapott lehetőséget, leginkább a Gator Bowlon bemutatott 25 yardos elkapása volt emlékezetes ebben az idényben. 2012-ben mind a 12 meccsen játszott, 9-szer volt kezdő, ő kapta el a Purdue ellen azt a kétpontos kísérletet, amivel életben maradt a Buckeyes veretlen szezonja. 2013-ban 26 elkapásból 466 yardot és 4 touchdownt jegyzett, 17.9 yardos elkapásonkénti átlagával csapata legjobbja volt. A Purdue ellen 116 elkapott yardja volt, ez (a későbbi 2-szeres Super Bowl-győztes 49ers TE) John Frank 1983-as Michigan elleni 123 yardos teljesítménye óta a legtöbb, amit Ohio State összekötő egy meccsen bemutatott. Mind az edzők mind a média All-Big Ten válogatottjánál említésre méltó. Végzős éve előtt a tavaszi gyakorlások nagy részét kihagyta, egyrészt a törött orra miatt, másrészt 2014 márciusában műteni kellett a lábfejét. Utóbbi sérülés miatt limitáltan használták a teljes senior idényében, 17 elkapásból 207 yardot és 2 touchdownt szerzett. A combine-on a jobb bokájával bajlódott, így csupán fekve nyomásban mutatta meg magát, de a Pro Day számai eléggé meggyőzőek voltak. Heuerman statisztikái 2014-re visszaestek, ez részben a lábfejsérülésének, részben az irányítók cserélgetésének volt köszönhető. Ő egy mélységi elkapó tight end, akit bármilyen formációban be lehet vetni. A megfigyelők szokatlanul kíváncsiak és izgatottak Heuerman NFL potenciáljával kapcsolatban. Egy NFL TE-edző mondta róla, hogy a 2013-ban látott anyagok alapján kell inkább megítélni. A 2013-as offense-ben megmutatta, hogy többre is képes. Játéka az NFL-ben leginkább Rob Housleréhez hasonlítható.

Nick O'Leary 6. kör

Nick O'Leary
Egyetem
Florida State
Életkor
31 (1992-08-31)
Magasság
6 ft 3 in (1.91 m)
Tömeg
252 lb (114 kg)

Erősségek

Játszott a backfieldről indulva, slot pozícióban és inline tight endként is. Páratlan győzni akarás van benne. Meglátja az üres helyeket és érzi, hogy hová érdemes helyezkedni. A zónahatárok felismerésében a legjobb. Igazi csapatjátékos, az edzők kedvence. Elő tud lépni pass protectionben, ha az kell és besegíteni a társainak. Képzett futás blokkoló, aki meg fogja nyerni a párharcait a saját súlycsoportja ellen. Kordában tudja tartani a pass rushereket, jól tartja őket kívül. Erős keze van. Ritkán ejti el a passzt, és keményen gürizik minden extra yardért. Oldschool tight end.

Gyengeségek

Nem valami atletikus, és a fizikálisan sem egy izomgolyó. Merev a csípője, így időbe telik mire megindul a vonalról. Sebessége visszafogott. Lelkes blokkoló, de pusztán erőből meg tudja verni sok NFL védő. Hosszabb passzokkal nem fogják keresni. Nem fog elszakadni a védőtől, ha embereznek ellene. Nem volt végzősként 25 yardosnál hosszabb elkapása, de előtte is csak hat. További tömeget már nem lehet rá pakolni.

Megjegyzések

Nagyapja, Jack Nicklaus, minden idők egyik legjobb golfozója. Érthető miért kapta a Nicklaus O´Leary nevet. Édesapja, Bill a Georgia egyetemen játszott tight endet, anyukája ugyanott röplabdázott. A Rivals a #1 tight endként rangsorolta mikor a Seminoles játékosa lett. Újoncként nem sok szerepet kapott, másodévesen lett kezdő, de EJ Manuellel nem tudott kiemelkedő eredményeket felmutatni. 2013 májusában motorbalesetet szenvedett, de súlyos sérülés nélkül. Juniorként Mackey Award-döntős, 33 elkapásból 557 yarddal és 7 touchdownnal segítette bajnoki címhez az FSU-t. Végzősként iskolarekorder lett elkapásokban tight endkét, ezúttal megnyerte a legjobb tight endnek járó Mackey Awardot, így természetesen all-Americannek is választották. Ehhez 48 elkapásból 618 yardot és 6 TD-t kellett termelnie Jamies Winston biztonsági célpontjaként. A combine-on súlyemelésben számított az egyik legjobb tight endnek. Régimódi játékos, kesztyű nélkül játszik. Lényegében ugyanúgy lehet majd használni, ahogy a Florida State tette, H-Backként, sokszo helyet változtatva, rövid passzoknál elővenni. Kemény, hajtós játékos, nem fog hisztizni, amiért csak kiegészítő ember, harmadik napos prospectként furcsa is lenne. Ha felül tud emelkedni az atletikussági hátrányon, nagyon hasznos csapattag lehet, de ez baromi nehéz.

 www.youtube.com/watch?v=c_uJSnFzjn8