NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
pletykált kezdő:
..........................Mignolet.....................
.....................Can-Skrtel-Sakho...........
Manquillo-Henderson-Lucas-Moreno
Lallana...................................Coutinho
............................Sterling.....................

Elvileg valóban így fog festeni, hogy 3 hátvéd Can-al és a középpálya 2 szélén defensive-ebb játékosokkal. Ebből könnyen lehet váltani akár 4-5-1 re is, és örömteli, hogy SteveG végre pihenhet kicsit. Nem látom rossz névsornak, a pályán lévő felállás pedig kérdéses, talán a 4 védő és Can-Lucas KVK sor elől meg 3 támadó középpályás középen Hendroval lenne a best amit most össze lehet szedni, de tudom ne legyek telhetetlen 😀.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 107 — The Mathematician
ha összejön akkor tényleg lőtávolban leszünk mert 5 pont a 4. hely és 8 a dobogó

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Tettem ma a tehrnészekre, erre a nagy széria után ez az X vett el tőlem egy jó kis summát 😀.
Remélem holnap/ma a Swansea ellen összejön megint a 3pont, különben tenyleg leves a szezon.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 17 170
magyar foci 88' most az M3 csatornán zseniálisan tanulságos, pedig micsoda playák a mostaniakhoz képest
több mint 9 éve
...7 pontra a Soton ha összeállna a játék én érzem a csapatban hogy eljutunk odaNegritis
Szeretem a pozitív gondolkodást és az optimista embereket (vicc nélkül)!! 😀kristóf17
én Big Andyben is addig bíztam míg kocsmázásért haza nem zavarták a válogatottól 😀
Hendersonnál, Garcíanál és még 1-2 esetben bejött
míg jópárnál nem pl Baros,Crouch,Big Andy
ez egy ilyen sport 😀

több mint 9 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
...7 pontra a Soton ha összeállna a játék én érzem a csapatban hogy eljutunk odaNegritis
Szeretem a pozitív gondolkodást és az optimista embereket (vicc nélkül)!! 😀
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha már NS, kíváncsi leszek ebből mennyi igaz:
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/honved-a-jegybevetel-felet-is-del-piero-tehetne-zsebre-2384757
Mondjuk Hemibá azt mondta, hogy télen is bepróbálkozunk Del Pierronál, szóval csak betartja a szavát, ha ez az írás igaz.iktriad
Hemibá épp készül kiszállni a honvédból, hogy átadja a gyeplőt szijjártónak :pbaggio
(Legedu) Naa Nee. Ez viccnek is rossz. Brrrr
több mint 9 éve
Aggert még mindig nem BR adta el, csak nem tudta biztosítani róla hogy a 2 érkező CBvel szemben előnyt fog élvezni (ami azért tegyük hozzá a sérülések miatt jogos)
nem mondom hogy ez jó lépés volt, de itt mind2 fél ludas kicsit
Stevie nálam is padozna már alapvetően, ha szarban a haza akkor jön és behúzza a meccset
ha a 2 szélre spanyolt teszünk akkor a Lovren-Sakho duó legyen középen mert hasonló stílusú védők lennének és kevesebb az elváltás esélye
bár sztem elég lenne King Kenny-t visszahívni a védekezés összerakására
hétfőn Swansea kiváncsian várom
7 pontra a Soton ha összeállna a játék én érzem a csapatban hogy eljutunk oda

több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
😀

forrás: NSOdande
Tul sok zseni egy képen.

több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/honved-a-jegybevetel-felet-is-del-piero-tehetne-zsebre-2384757
Mondjuk Hemibá azt mondta, hogy télen is bepróbálkozunk Del Pierronál, szóval csak betartja a szavát, ha ez az írás igaz.iktriad
Hemibá épp készül kiszállni a honvédból, hogy átadja a gyeplőt szijjártónak :p

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Túl sok már BR mellényúlása. 3 védővel játszunk mert a legszarabb hátvédünk lesérült, de eladtuk a 2. legjobb belső védőnk nyáron. És ahelyett, hogy játszatnánk a fiataljainkat, akik közül esküszöm Manquillo még nekem tetszett is, nem egy támadószellemű srác, de jól megoldja hátul és 1-2 év múlva igazi klasszis is lehetne belőle, össze is állhatott volna az a hibrid 3 védős rendszer így: Manq-Skrtel-Lovren/Sakho/(AGGER)-Moreno utobbi elég támadó szellemű ahhoz, hogy engedni lehessen neki, hogy felmerészkedjen. És kicsit beljebb húzódna ezáltal Javi. A 2 Vkp közül meg Moreno oldalára raknám Can-t (Lucas, ő lenne az igazi hisz a legjobb igazi védekező kp-sunk, de a védekezésen kívül minden másba borzasztó gyenge). Szóval Can-Hendro a 3 középpályás pedig Lézer-Cou-Lallana előlre Sterling.
Steve pedig bármennyire is fáj padozna. Ha pedig mindenki egészséges lenne nálam csak annyiban módosulna ez a csapat, hogy Flanagan bejönne JHV-be, eredeti posztjára. Elől pedig a Markovic-Lallana 2 ős közül valaki padozna és menne előre Dániel.

ÉS NEM BASZOGATNÁM MIGNOLET-ET, HANEM ÖNTENÉK SZEGÉNY SRÁCBA EGY KIS ÖNBIZALMAT, MERT REMEK KAPUS, ÉS IDÉN SE MIATTA NEM MEGY A SZEKÉR, TAVALY PEDIG AZ EGYIK LEGJOBB VOLT...

Liverpool Fc
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 736 — Így remélem megfelelek nektek.....
😀

forrás: NSO
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mondjuk Hemibá azt mondta, hogy télen is bepróbálkozunk Del Pierronál, szóval csak betartja a szavát, ha ez az írás igaz.
több mint 9 éve
hmm, nem tudom hogy a Genoa-i újság mennyire megbízható de a Guardian-NS számomra kevés
mondjuk ha azt jelöli meg az ns talán el is hiszem nekik
kiváncsi vagyok mi lesz belőle amúgy, de hogy a poolnak nem fexik Ballo az biztos és ezt már igazolásakor tudtuk páran

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
nso hírei egy rossz buzivicc már bocsánat

de nem lepődnék meg ha "eladnánk", főleg mióta kiderült hogy nem is BR akarta hanem az 5fős "vezetőség" hozta hogy legyen sztár
viszont az Inter érdeklődését komolyabbnak gondolomNegritis
 www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=150783

több mint 9 éve
nso hírei egy rossz buzivicc már bocsánat

de nem lepődnék meg ha "eladnánk", főleg mióta kiderült hogy nem is BR akarta hanem az 5fős "vezetőség" hozta hogy legyen sztár
viszont az Inter érdeklődését komolyabbnak gondolom

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Na Pool drukkerek:
 www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-balotelli-ujra-hazaterhet-kapus-erkezik-cserebe-2384681
Én hánynék egy szolidat tőle, rühellem Balotellit.

több mint 9 éve
Allenről lassan kezdek én is lemondani, pedig az sokáig tart
de az hogy sokat sérült és csak VKP-ben játszatják nem fogja kihozni azt amire a Swansea játéka alapján lehetett számítani
mondjuk itt "helye" sincs rá mert sok a támadó szellemű játékos
én megnéznék egy 3 KH kicsivel feltolva a 2 spanyol csikó + Can szűr
Cou-Marko szélre Hendo az ék mögé és Raheem mint ék
de Rodgers ezt valószínűleg túl defenzívnek látná és csak Glen sérüléséig játszunk 3 belső védővel
ha szezon előtt is létezett volna ez a forgatókönyv akkor nem hiszem hogy Dagger elmegy

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 636 — Cowboys fan
Lucas korosodik és nem jól, Can bőven tudja pótolni majd
a mai meccs pedig 4-5től kivéve az egész szezonunkra jellemző
én nem Couban látom a jövőt hanem a Markovic-Sterling duóban mind2 pozitív volt ma nekemNegritis
azért még várnék ezzel, Lucas nem is kapja meg azt a lehetőséget, mint a térdsérülése előtt (pedig az azért kelleni szokott a jó formához), meg azért idén is voltak jó meccsei vkp-ban. Stevie-nek nem annyira, Allen ütközetben eltűnt, Canban meg még nem bízik annyira BR. egyelőre Lucas - szerintem - jó, hogy van.
több mint 9 éve
Lucas korosodik és nem jól, Can bőven tudja pótolni majd
a mai meccs pedig 4-5től kivéve az egész szezonunkra jellemző
én nem Couban látom a jövőt hanem a Markovic-Sterling duóban mind2 pozitív volt ma nekem

több mint 9 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Jó szar meccs volt ez a mai... Sokat láttam ilyet az elmúlt években, viszont olyan, hogy ilyenen nyerünk az rohadt ritka. Ilyet a MU-tól látok mindig. Pofátlanul szarok, de nyernek, nyernek és nyernek. Végre egyszer mi is véghez vittünk valami ilyet még ha büszkék nem is lehetünk semmire ma azt hiszem azon kívül, hogy örülhetünk, hogy Coutinho még nálunk van.
több mint 9 éve
olyan unott fejjel mint Moyes selfie-t csinálni nehezen tudnak
remélem semmi nincs amögött hogy itt volt a meccsenNegritis
de igen, Balotellit akarja legigazolni.
#wishfulthinkingslowmotion
őt az inter akarja meg lucast is
25ért vihetik csomagba őketNegritis
Lucast ne vigyék, de Balotelli mellé adunk egy garnitúra edzőtrikót is
több mint 9 éve
#wishfulthinkingslowmotion
őt az inter akarja meg lucast is
25ért vihetik csomagba őket

több mint 9 éve
#wishfulthinking
több mint 9 éve
remélem semmi nincs amögött hogy itt volt a meccsen