Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 9 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 5 960 — Believelander
Gyors roster áttekintés így a free agency kezdete előtt, nagyon elmerültünk a Manziel/QB-témában, még a végén a más csapatok szurkolói azt hiszik ez az egyetlen problémánk 😊

QB: McCown, Manziel, Shaw
UFA: Hoyer, Thigpen

Beszéltünk eleget a posztról, szerintem ez így nagyon sovány (nem csak minőségben, létszámban is), valaki még biztosan érkezni fog. McCown-t nyilvánvalóan mentornak hoztuk, más veteránt (Sancho, Locker, etc.) emiatt nehezen tudok elképzelni. Hoyer kezdeni akart, ez lett a veszte. Persze megértem, neki ez az utolsó lehetősége, h. normális pénzt keressen. ( www.usatoday.com/story/sports/nfl/browns/2015/03/05/brian-hoyer-quarterback-starter-free-agency/24457017/)
Draft lesz, a kérdés csak a hol ?

RB: Crowell, West, Winston, Draughn

Korrekt négyes, újabb Ben Tate nem kell, esetleg egy késői körös rookie-t el tudok képzelni. Vagy egy UDFA-t, az nagyon megy Farmernek 😊 FB jelenleg nincs, a Raidersnél viszont volt és elég sokat is játszott. Kérdés DeFilippo mit akar. A ZBS marad (kis módosítással, ahogy ő fogalmazott „little bit more downhill than side-to-side, but we're going to do a lot of the same things that they did last year”) és a futókat jobban bevonjuk a passzjátékba, egyelőre ennyit lehet tudni.

WR: Hawkins, Gabriel, Benjamin, R. Smith, Bates, Cone
UFA: Austin, Moore

Gordonnak reszeltek, Austin FA, maradt 3 törpe és 3 CFL szintű játékos. Vet. minimumért Miles barátunkat is visszahoznám, legrosszabb esetben camp bodynak. A szabadügynökök közül Hartline, Ginn és Shorts nevét is bedobták, mindháromnak örülnék. Egy 1. v. 2 . körös rookieval kiegészülve már egész korrekt lenne. Akár Cobb is beleférne a büdzsébe, de Hawk és Gabriel mellé sok értelmét nem látnám, ahhoz túl drága. JDF az elkapókról azt mondta, h. mindenféle típusú játékost szeretne a keretbe, külön kiemelve a magas, red zone célpontot, ami jelenleg nincs. 4 tavalyi Raider WR is FA lesz, Andre Holmes (bár ő csak RFA) megfelelne a fenti kritériumnak.

TE: Barnidge, Dray
UFA: Cameron, RFA: A. Smith

Szvsz elég beszédes, h. Cameront nem fr. tageltük, $8.347M simán belefért volna a sapiba. Nagyon meglepne, ha ezek után visszahoznánk. Julius Thomas az egyetlen olyan FA, aki talán upgrade lenne, de tőle Peyton miatt eléggé félek. A drafton is elég gyenge a felhozatal; azt hiszem nem a tight end poszt lesz az erősségünk 2015-ben…
“"Well, we have two types of tight ends. We have a 'Y", which is a true 'Y', which is a 'Hey, I'm going to block a 7-technique on Power, I'm going to reach a 9-technique on outside zone.' That's a true 'Y' and I feel like we have two of those guys right now in Dray and Barnidge.
"The thing we're in the constant market for -- and everybody's in the market for -- is that 'F' position. That guy that can move around, be a mismatch on a linebacker, can run a choice route, get in and out of breaks on third-and-four, can win against man-to-man coverage.”JDF
Ez a bizonyos ‘F’ nagyon hiányzik, Cameron papíron ilyen, de nem vele képzelik el a jövőt. Virgil Green-t nézegetjük a hírek szerint. Róla kb. semmit sem tudok.

OL: Thomas, Bitonio, Mack, Greco, Schwartz, N. McDonald, Bowie, A. McDonald, Painter, Barton
UFA: McQuistan, ERFA: Seymour

Pár hsz-szel ezelőtt beszéltünk az egységről, azóta nem sok minden változott 😀 A fal bal oldala elit, a másikon lehet változás, de a legfrissebb hírek szerint a vezetőség bízik Schwartzban, RT poszton, nem bemozgatva guardba. Inkább a depth építése várható olcsóbb szabadügynökökkel és középső/hátsó körös rookiekkal.

DL: D. Bryant, Taylor, Hughes, A. Bryant, Winn, Solomon, Tupou, McDaniel, Barnett, Melder
UFA: Rubin, Fua. RFA: Kitchen

Tavaly úgy kezdtük az évet, h. ez lesz a legerősebb csapatrész. Idén úgy indítjuk az offseasont, h. a védelmet tekintve ide kell a legtöbb erősítés. Sok átlagos v. annál kicsit jobb játékos, de nulla game changer. Rubinnak nem fekszik a 3-4-es védelem, szinte biztos távozó; Taylor megint csak 5 meccset bírt, egyedül Desmond Bryant hozta a minimumot, de ő sem emelkedett ki. Kitchent olcsóért visszahoznám, Fua mehet. NT mindenképp kell, ez alap, de nagyon nem ártana egy 300 font körüli, 1 gap DT sem (a Billsnél Pettine alatt ez Kyle Williams volt). Ha Suh-t elviszi a Phins és Odrick FA lesz mindenképp rámozdulnék. Dan Williams-t is szívesen látnám NT posztra.

Kéne már egy kis állandóság, ennél az egységnél látszik leginkább mennyire visszavet egy csapatot, ha évente változik a rendszer. Mondjuk ennyi sérülést nehéz túlélni, mint amennyi tavaly volt. Armonty Bryant visszatérése nagyot dobhat a teljesítményen.

LB: Kruger, Mingo, Dansby, Kirksey, Carder, Pough
UFA: Sheard, ERFA: Robertson

Sheard valszeg távozik, kicsit sajnálom, mert nem volt rossz tavaly és ha megy akkor mindenképp kell vki Mingo és Kruger mellé/elé. Az nem kérdés, h. jobban feküdt neki a 4-3-as DE poszt. Megint a sémaváltások… Mingo mutatott jó dolgokat, ha nem top10-es pick lett volna elégedett lennék vele. Talán teljesen egészségesen, ismerve Pettine elvárásait kijön belőle az állat. A Fák közül Hughesnak örülnék, bizonyított már a HC-nk rendszerében. Ha valakinek sok pénzt akarunk adni, ő legyen. Trent Cole holnap vizitál a csapatnál, ő sem lenne rossz húzás.

Robertsont mindenképp visszahoznám, sokat fejlődött, jó ez a rotáció Kirksey-vel. Akkor sem esett össze a védelem, amikor Dansby kidőlt. Egy 4. – 5. Körös ILB húzást vagy olcsó szabadügynököt azért nem elleneznék, itt sincs depth.

CB: Haden, Gilbert, Williams, Desir, Nelson, Sonie
UFA: Skrine

Ki gondolta volna, h. idén Skrine lesz a legfontosabb UFA-nk. Állítólag 6M körüli éves összeget szeretne, ez nekünk – a nagy cap space ellenére – biztosan sok. Kevesebbért jöhet, de ha Gilbert összekapja magát akkor nincs rá nagy szükség. Jó irányba indult el Justin, de hosszú az út. Alig várom, h. Desirt többet láthassam a pályán, kellemes meglepi volt a szezon végén.

S: Whitner, Poyer, Eubanks
RFA: Gipson, Bademosi,

Gipsonnak hosszútávút, Bademosi mehet. Hitnertől kicsit többet vártam, talán majd jövőre. Nem volt rossz igazolás, de eggyel feljebb kapcsolhat. Egy ilyen Leonhard-típusú veterán cserét hozhatunk, itt is a mélység hiányzik.

Spec. team: Lanning, Hartley, Yount, Hughlett

A kicker posztot jó lenne megoldani; ha Farmer nem tradeli el az összes késői körös picket talán lesz erre lehetőség. Lanning újraigazolása jó döntés volt.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 5 960 — Believelander
Haden meg Gilbert együtt eddzenek, meg a 23-as mentorálja is rendesen Gilbertet. Remélem meg lesz az eredményeDrip
Na végre valami jó hír. Nagy szükségünk van rá, így, h. Skrine valszeg lelép. Hédi többek között ezért is kap 67.5 milliót 😊

 www.clevelandbrowns.com/news/article-5/Justin-Gilbert-Joe-Haden-working-out-together-this-offseason/48b24424-3cb5-4ad7-8d77-a24e9a4466cc

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 8 818 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Haden meg Gilbert együtt eddzenek, meg a 23-as mentorálja is rendesen Gilbertet. Remélem meg lesz az eredménye

több mint 9 éve
JustoVillar Michigan State Spartans 588
Még egy szezon Johnnyval hátha lesz belőle valami, ha bukik jöhet Mcown. Jövőre meg ott lesz Connor Cook 😀

Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 9 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 5 960 — Believelander
Ezt nem teljesen értem, pedig többször olvastam már itt. Jancsi nem felső utasításra, a tulaj kedvére érkezett? Elég cudar volna elverni a port a hc-gm kombón egy olyan dolog miatt amit ők előzetesen elleneztek...peach
Chud egy szezon után repült, Haslamból bármit kinézek.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 107 — capitaine du château de Vienne 1487
Megmondom őszintén én nem hiszek a fiatalkori ilyen szintű alkoholizmusba amivel vádolják, ennyi erővel a fél egyetemi társadalom alkoholista a világba, heti szinten iszogatunk, bulizunk mi is aztán vizsgaidőszakra gond nélkül lerakjuk.
Azt viszont aláírom hogy mi nem évi X milliókkal dobálózunk.P@trik
átlag egyetemistát NFL QB-hoz hasonlítani, nem túl korrekt 😊

Nem tudom mennyi idő egy ilyen rehab, jó lenne ha áprilisig kiderülne mi a helyzet.Joey Tribbiani
Pedig nem mond hülyeséget P@trik, egyszerűen ilyen az életvitele, vagy ilyen volt, buli, buli, nők, ez ő, csak gondolom a menedzsere elbeszélgetett vele, hogy mind a megítélésének, mind a karrierjének jót tenne, ha elmenne egy ilyen elvonókúrára, egyszersmind ezzel alátámasztva, hogy ő megakar változni! Mint Stohl Buci mikor járta az országot, és mártírként térítette a fiatalokat, hogy a "drog rossz értem"Bad31
nem mond hülyeséget persze, de egyrészt NFL irányítóként nem fér bele az ilyen életvitel (vagy max. miután letettél vmit az asztalra), másrészt itt kvázi Pettine és Farmer állása a tét. Én nem biztos, h. Johnnyra alapoznék ebben a helyzetben.Joey Tribbiani
Ezt nem teljesen értem, pedig többször olvastam már itt. Jancsi nem felső utasításra, a tulaj kedvére érkezett? Elég cudar volna elverni a port a hc-gm kombón egy olyan dolog miatt amit ők előzetesen elleneztek...peach
Láttam én már karón varjút...........
Attól, hogy Haslámpa akarta, ők meg nem tudták megcsinálni, szevasz


Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 687 — tracker ember
Anno Kerry Collins carolinai karrierje ráment a piára, szal nem példátlan eset.


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 256 — a new hope (again)
Megmondom őszintén én nem hiszek a fiatalkori ilyen szintű alkoholizmusba amivel vádolják, ennyi erővel a fél egyetemi társadalom alkoholista a világba, heti szinten iszogatunk, bulizunk mi is aztán vizsgaidőszakra gond nélkül lerakjuk.
Azt viszont aláírom hogy mi nem évi X milliókkal dobálózunk.P@trik
átlag egyetemistát NFL QB-hoz hasonlítani, nem túl korrekt 😊

Nem tudom mennyi idő egy ilyen rehab, jó lenne ha áprilisig kiderülne mi a helyzet.Joey Tribbiani
Pedig nem mond hülyeséget P@trik, egyszerűen ilyen az életvitele, vagy ilyen volt, buli, buli, nők, ez ő, csak gondolom a menedzsere elbeszélgetett vele, hogy mind a megítélésének, mind a karrierjének jót tenne, ha elmenne egy ilyen elvonókúrára, egyszersmind ezzel alátámasztva, hogy ő megakar változni! Mint Stohl Buci mikor járta az országot, és mártírként térítette a fiatalokat, hogy a "drog rossz értem"Bad31
nem mond hülyeséget persze, de egyrészt NFL irányítóként nem fér bele az ilyen életvitel (vagy max. miután letettél vmit az asztalra), másrészt itt kvázi Pettine és Farmer állása a tét. Én nem biztos, h. Johnnyra alapoznék ebben a helyzetben.Joey Tribbiani
Ezt nem teljesen értem, pedig többször olvastam már itt. Jancsi nem felső utasításra, a tulaj kedvére érkezett? Elég cudar volna elverni a port a hc-gm kombón egy olyan dolog miatt amit ők előzetesen elleneztek...



...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 5 960 — Believelander
Ez a pár mondat Pettine-től azért elég beszédes.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/uzavesutius5zca1qugc
Mike Pettine visited Johnny Manziel in rehab
Mike Pettine divulged on Wednesday that he visited Johnny Manziel in rehab. The Cleveland Browns coach also spoke honestly about the texting scandal surrounding general manager Ray Farmer.


Jelenleg az a legfontosabb, h. Johnny összeszedje magát, a foci csak másodlagos. Ha nem lenne komoly a dolog szerintem máshogyan beszélnének róla.

Én sem mondtam le róla teljesen, de nem is építenék arra, h. 100%-osan visszatér idén.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 107 — capitaine du château de Vienne 1487
de lehet ténylegesen alkoholista
A bunyós incidensnél zördült meg a vészcsengő, s Nem Farmer meg Haslámpa találták ki hanem apu-anyu, ami segítséget kap az FO-tól, hogy idehozták Meklónt meg lebegtetik a feltrédet, ha ez sem elég, akkor semmi. Nem látom hogy tudnák máshogy csinálni, mer többszörösen kinyilatkoztatott, hogy bíznak benne, de így ne jöjjön vissza......


Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Bad 31 Cleveland Browns 972 — Medvedisznóember
Megmondom őszintén én nem hiszek a fiatalkori ilyen szintű alkoholizmusba amivel vádolják, ennyi erővel a fél egyetemi társadalom alkoholista a világba, heti szinten iszogatunk, bulizunk mi is aztán vizsgaidőszakra gond nélkül lerakjuk.
Azt viszont aláírom hogy mi nem évi X milliókkal dobálózunk.P@trik
átlag egyetemistát NFL QB-hoz hasonlítani, nem túl korrekt 😊

Nem tudom mennyi idő egy ilyen rehab, jó lenne ha áprilisig kiderülne mi a helyzet.Joey Tribbiani
Pedig nem mond hülyeséget P@trik, egyszerűen ilyen az életvitele, vagy ilyen volt, buli, buli, nők, ez ő, csak gondolom a menedzsere elbeszélgetett vele, hogy mind a megítélésének, mind a karrierjének jót tenne, ha elmenne egy ilyen elvonókúrára, egyszersmind ezzel alátámasztva, hogy ő megakar változni! Mint Stohl Buci mikor járta az országot, és mártírként térítette a fiatalokat, hogy a "drog rossz értem"Bad31
nem mond hülyeséget persze, de egyrészt NFL irányítóként nem fér bele az ilyen életvitel (vagy max. miután letettél vmit az asztalra), másrészt itt kvázi Pettine és Farmer állása a tét. Én nem biztos, h. Johnnyra alapoznék ebben a helyzetben.Joey Tribbiani
Én nem erre értettem, csak, hogy én se gondolnám, hogy kvázi ténylegesen alkoholista, persze, hogy nem fér bele, és én is úgy gondolom, hogy lesz egy korai irányító húzás, ami amúgy már k*rvára bosszant, hihetetlen, hogy mi nem tudunk találni egy épkézláb irányítót!


http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 9 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 5 960 — Believelander
Megmondom őszintén én nem hiszek a fiatalkori ilyen szintű alkoholizmusba amivel vádolják, ennyi erővel a fél egyetemi társadalom alkoholista a világba, heti szinten iszogatunk, bulizunk mi is aztán vizsgaidőszakra gond nélkül lerakjuk.
Azt viszont aláírom hogy mi nem évi X milliókkal dobálózunk.P@trik
átlag egyetemistát NFL QB-hoz hasonlítani, nem túl korrekt 😊

Nem tudom mennyi idő egy ilyen rehab, jó lenne ha áprilisig kiderülne mi a helyzet.Joey Tribbiani
Pedig nem mond hülyeséget P@trik, egyszerűen ilyen az életvitele, vagy ilyen volt, buli, buli, nők, ez ő, csak gondolom a menedzsere elbeszélgetett vele, hogy mind a megítélésének, mind a karrierjének jót tenne, ha elmenne egy ilyen elvonókúrára, egyszersmind ezzel alátámasztva, hogy ő megakar változni! Mint Stohl Buci mikor járta az országot, és mártírként térítette a fiatalokat, hogy a "drog rossz értem"Bad31
nem mond hülyeséget persze, de egyrészt NFL irányítóként nem fér bele az ilyen életvitel (vagy max. miután letettél vmit az asztalra), másrészt itt kvázi Pettine és Farmer állása a tét. Én nem biztos, h. Johnnyra alapoznék ebben a helyzetben.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
Bad 31 Cleveland Browns 972 — Medvedisznóember
Megmondom őszintén én nem hiszek a fiatalkori ilyen szintű alkoholizmusba amivel vádolják, ennyi erővel a fél egyetemi társadalom alkoholista a világba, heti szinten iszogatunk, bulizunk mi is aztán vizsgaidőszakra gond nélkül lerakjuk.
Azt viszont aláírom hogy mi nem évi X milliókkal dobálózunk.P@trik
átlag egyetemistát NFL QB-hoz hasonlítani, nem túl korrekt 😊

Nem tudom mennyi idő egy ilyen rehab, jó lenne ha áprilisig kiderülne mi a helyzet.Joey Tribbiani
Pedig nem mond hülyeséget P@trik, egyszerűen ilyen az életvitele, vagy ilyen volt, buli, buli, nők, ez ő, csak gondolom a menedzsere elbeszélgetett vele, hogy mind a megítélésének, mind a karrierjének jót tenne, ha elmenne egy ilyen elvonókúrára, egyszersmind ezzel alátámasztva, hogy ő megakar változni! Mint Stohl Buci mikor járta az országot, és mártírként térítette a fiatalokat, hogy a "drog rossz értem"


http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 107 — capitaine du château de Vienne 1487
Megmondom őszintén én nem hiszek a fiatalkori ilyen szintű alkoholizmusba amivel vádolják, ennyi erővel a fél egyetemi társadalom alkoholista a világba, heti szinten iszogatunk, bulizunk mi is aztán vizsgaidőszakra gond nélkül lerakjuk.
Azt viszont aláírom hogy mi nem évi X milliókkal dobálózunk.P@trik
átlag egyetemistát NFL QB-hoz hasonlítani, nem túl korrekt 😊

Nem tudom mennyi idő egy ilyen rehab, jó lenne ha áprilisig kiderülne mi a helyzet.Joey Tribbiani
félév tutti rehab meg egy csapatember a nyakán


Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 5 960 — Believelander
Megmondom őszintén én nem hiszek a fiatalkori ilyen szintű alkoholizmusba amivel vádolják, ennyi erővel a fél egyetemi társadalom alkoholista a világba, heti szinten iszogatunk, bulizunk mi is aztán vizsgaidőszakra gond nélkül lerakjuk.
Azt viszont aláírom hogy mi nem évi X milliókkal dobálózunk.P@trik
átlag egyetemistát NFL QB-hoz hasonlítani, nem túl korrekt 😊

Nem tudom mennyi idő egy ilyen rehab, jó lenne ha áprilisig kiderülne mi a helyzet.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
Amadeus von Dollárbaloldal Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 31 961
Az, hogy te nem hiszel benne az egy dolog. Ettől függetlenül létezik.
Nem mondom, hogy JF alkoholista, de saját haver példájával tudok szolgálni aki 23 évesen teljesen alkoholista lett, pedig a tanulmányai alapján fényes jövő állhatott volna előtte.tamasboldizsar
Ehh, a fél ájk alkoholista. Zéró jövőkép.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Az, hogy te nem hiszel benne az egy dolog. Ettől függetlenül létezik.
Nem mondom, hogy JF alkoholista, de saját haver példájával tudok szolgálni aki 23 évesen teljesen alkoholista lett, pedig a tanulmányai alapján fényes jövő állhatott volna előtte.
több mint 9 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 612 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Megmondom őszintén én nem hiszek a fiatalkori ilyen szintű alkoholizmusba amivel vádolják, ennyi erővel a fél egyetemi társadalom alkoholista a világba, heti szinten iszogatunk, bulizunk mi is aztán vizsgaidőszakra gond nélkül lerakjuk.
Azt viszont aláírom hogy mi nem évi X milliókkal dobálózunk.
több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 8 818 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Hundley, Petty ... durva duó 😀 egyiket se inkább, vagy ha már mindenképp hozni akarják őket ne 1. körbe reacheljük mert lefordulok a székről. Ha már hátsó körös QB nekem Shane Carden mindig is szimpi volt, de ő is backup téma, szóval ugyanott vagyunk, hogy QB van de nincsDrip
Ebben teljesen igazad van, ezért mondom, h. nálam a feltrade az elsőszámú opció. Mi vagyunk a legjobb helyzetben ehhez, az Eaglesnek nagyon őrült csomagot kell összeraknia, h. ne tudjuk überelni. Persze ha a Titans is akarja.Joey Tribbiani
igen igen... Mariotával megint szép lenne a világ pár percig 😀

több mint 9 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 5 960 — Believelander
Hundley, Petty ... durva duó 😀 egyiket se inkább, vagy ha már mindenképp hozni akarják őket ne 1. körbe reacheljük mert lefordulok a székről. Ha már hátsó körös QB nekem Shane Carden mindig is szimpi volt, de ő is backup téma, szóval ugyanott vagyunk, hogy QB van de nincsDrip
Ebben teljesen igazad van, ezért mondom, h. nálam a feltrade az elsőszámú opció. Mi vagyunk a legjobb helyzetben ehhez, az Eaglesnek nagyon őrült csomagot kell összeraknia, h. ne tudjuk überelni. Persze ha a Titans is akarja.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 8 818 — Undertaker of the Cleveland graveyard
JF-ről én se mondanék még le.

McCown ha backup oké

La'el Collins draftolását támogatom, nekem nagy kedvencem volt

Hundley, Petty ... durva duó 😀 egyiket se inkább, vagy ha már mindenképp hozni akarják őket ne 1. körbe reacheljük mert lefordulok a székről. Ha már hátsó körös QB nekem Shane Carden mindig is szimpi volt, de ő is backup téma, szóval ugyanott vagyunk, hogy QB van de nincs

több mint 9 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 5 960 — Believelander
Egy nagy 0 volt amit Manzieltől láttunk, 22 évesen elvonó... elég beteg dolgok, de szerintem nem fogunk kidobni 4-5 meccs után egy tavalyi 1 köröst.
A másik oldalról szerintem nem véletlenül lettek olyan edzők hozva akik, DeFilippo volt QB edző OC-nek, O'Connell meg QB edzőnek, O'Connell tök fiatal edző, QB aki akár még játszhatna is.
Ráfognak lépni Johnny heréire, és fog kapni még egy évet, kell ez a két első körös más problémák orvoslására.P@trik
Bárcsak ilyen egyszerű lenne leküzdeni az alkoholfüggőséget... Szerintem ők örülnének a legjobban, ha Johnny beválna, de kétlem, h. sokat tehetnének az ügyben. Vagy legyőzi v. nem, kizárólag rajta múlik. Petinek és Farmernek pedig a munkája a tét, nem biztos, h. Manzielre bíznám a jövőmet ilyen előzmények után.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 612 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Egy nagy 0 volt amit Manzieltől láttunk, 22 évesen elvonó... elég beteg dolgok, de szerintem nem fogunk kidobni 4-5 meccs után egy tavalyi 1 köröst.
A másik oldalról szerintem nem véletlenül lettek olyan edzők hozva akik, DeFilippo volt QB edző OC-nek, O'Connell meg QB edzőnek, O'Connell tök fiatal edző, QB aki akár még játszhatna is.
Ráfognak lépni Johnny heréire, és fog kapni még egy évet, kell ez a két első körös más problémák orvoslására.
több mint 9 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 5 960 — Believelander
McCown szerződésének részletei. Tulképp egy 1 éves, 5 millás kontraktus, jövőre 1 milka dead money benyelésével kivághatjuk. A Bills és a Jets is komolyan hajtott rá, valszeg ezért az 5M idei garantált. Persze ennyi cap space-szel tök mind1 nekünk, h. 3 v. 5, még mindig jobb a pár évvel ezelőtti Delhomme-biznisznél 😛

McCown will make $5.25 million (fully guaranteed) in 2015. From a contract standpoint, this is exactly what the Tampa Bay Buccaneers would have paid McCown in 2015 had they retained him for another season. They were able to cut him because the second year of his contract with them was not guaranteed.

Over the final two years of his contract (2016-2017), McCown is set to make $8.75 million, an average of $4.375 million per year. Only $1 million over the final two years of his deal is fully guaranteed.

The $6 million in incentives are supposedly as follows: he will get $2 million for each year that the Browns make the playoffs and he reaches certain playing time incentives. The "and" is important because if another quarterback leads the Browns to the playoffs while McCown is a backup, he won't earn those incentives.dawgsbynature
Adkins szerint nem McCown volt az utolsó idei QB igazolás; más FA-t nem nagyon tudok elképzelni, ebből korai draft lesz. Csak ne Hundley, akkor már inkább Petty a másodikban. Persze őszintén csak Marinak örülnék az idei classból.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 5 960 — Believelander
Ha ma kezdődne a szezon akkor hogy állna fel az OL és kiknek van biztos helye?Bazzani
Joe Thomas, Alex Mack, Joel Bitonio, Mitchell Schwartz, John Greco. Az első háromnak biztos helye van. A kezdők után tudás szintileg viszont hatalmas űr van, ezt kell betölteni és akkor egy sérülés esetén lenne normális cserénk, nem pl olyan csere center akit az első playben seggre fejelnek mint itthon. (nem hittem a szememnek pedig így volt.)Csiriba
Ja, Thomas, Mack és Bitonio kezdő helye biztos, a másik kettő is rosteren lesz, de lehet csak csereként. La'el Collins-szal állítólag nagyon szimpatizál a csapat, Schwartz helyére jöhetne.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964