Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mikor szokta a predictor és a fantasy token rewardokat kiadni? Random vagy van vmi pontos időpont?
több mint 12 éve
bogjosi New England Patriots 1 493
nekem 93-as Megatron, én inkább viszem az 50 ezret négynaponta
volt akinek csak platinumot adottkaszo
Vagy a másik mistery box-ot,ott meg 75k-t ad 😊JoeyPorter
én kaptam két szaros kickoff returnt, jó ott az 50 kiló is 😀kobalu91
nah, jött egy 86os Matt Cassel, ami váltja a csapatban ARodot...jah, nem :/

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 12 éve
kobalu91 945 — Scientist
nekem 96os CJ2k, de ezek után nem merek rámenni 😀JSanyo
Vagy a másik mistery box-ot,ott meg 75k-t ad 😊JoeyPorter
én kaptam két szaros kickoff returnt, jó ott az 50 kiló is 😀
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
7. napi ajándékkal kapcsolatban kérdezném, hogy megéri rámenni? ergo milyen lapok jöttek Nektek?
köszi!bogec7
Vagy a másik mistery box-ot,ott meg 75k-t ad 😊

több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
7. napi ajándékkal kapcsolatban kérdezném, hogy megéri rámenni? ergo milyen lapok jöttek Nektek?
köszi!bogec7
volt akinek csak platinumot adott
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
köszi!bogec7
nekem 96os CJ2k, de ezek után nem merek rámenni 😀

több mint 12 éve
bogjosi New England Patriots 1 493
köszi!

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
elmentem a 7. napig ajándékoknál és kaptam egy fantasztikus 90es KR Reggie Bush-t.
fantasztikus

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
PL 2.5: Colta 108, Packers 128.
nagyon kemény, az első 4 csoportra kb 100 7 pontos GC ment el, meg persze 2; 3 pontosak is. offensenél végig a runt érdemes tolni, mert egyébként folyamatosan int ret td-ket nyomnak
99-es a csapatomSzobi22
Lehet, hogy téged szivat a játék de nálam csak 126os 😀Laki
szívatott rendesen, meg el is írtam 😀

több mint 12 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
nagyon kemény, az első 4 csoportra kb 100 7 pontos GC ment el, meg persze 2; 3 pontosak is. offensenél végig a runt érdemes tolni, mert egyébként folyamatosan int ret td-ket nyomnak
99-es a csapatomSzobi22
Lehet, hogy téged szivat a játék de nálam csak 126os 😀

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
2.5 eléggé para,
1. csoport: 4D
112,112,113,123 ez a sorrend OVRben legmagasabb Packers: 126
49ers ellen viszont (123 vs. 99) csak 4 7pontost kellett használnom 😐Laki
honnan van ennyi coinod gamechangerekre? csak mert gondolom nem költöttél el rendes pénzt 😀kaszo
én úgy mentem neki, hogy volt 2 millám, abból fussa azért 😀

és arról, hogy utsó pontszerzésnél 2 pontosra mennek: ha két negyed végén 3 pontost, egyszer meg kettest használsz, sehogy sem kaphatsz ki 😉

Tomi: reggel írtam be ezeket 😛Szobi22
Sorry :/ 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
2.5 eléggé para,
honnan van ennyi coinod gamechangerekre? csak mert gondolom nem költöttél el rendes pénzt 😀kaszo
én úgy mentem neki, hogy volt 2 millám, abból fussa azért 😀

és arról, hogy utsó pontszerzésnél 2 pontosra mennek: ha két negyed végén 3 pontost, egyszer meg kettest használsz, sehogy sem kaphatsz ki 😉

Tomi: reggel írtam be ezeket 😛

több mint 12 éve
2.5 eléggé para,
nem, rámentem csomó acsira + giftekből rengeteg (money + gch) jön 😊

több mint 12 éve
2.5 eléggé para,
honnan van ennyi coinod gamechangerekre? csak mert gondolom nem költöttél el rendes pénzt 😀
több mint 12 éve
2.5 eléggé para,
mármint 14 7 pontosat? 😀Habi
a-a, 4 😊

több mint 12 éve
2.5 eléggé para,
mármint 14 7 pontosat? 😀

JT Daniels fan
több mint 12 éve
2.5 eléggé para,
49ers ellen viszont (123 vs. 99) csak 4 7pontost kellett használnom 😐

több mint 12 éve
nálam 2.3 pipa és Winslow
hát Dawkinsnak én is jobban örültem volna, pedig azon a kártyán gondolkodtam a választásnál... 😕
vettem packot
4ulti 1plat
3ulti és a plat is megvolt, de jött a szexuális zaklatás Rátliszberger így már nem Flacco a QB-m

JT Daniels fan
több mint 12 éve
2.4 pipa :cool: B-Dawk 😊

több mint 12 éve
1.5 is hasonló?Farky
kb. azt is csak úgy lehet megcsinálni, hogy mindig betolsz egy olyan GC-t, ahány pontot szereztek, negyedek végén meg 2 meg 3 pontosokat, hogy az utolsó pontszerzésükre legyen 7 pont előnyöd. döntetlennél mindig te győzöl.Szobi22
volt már akinek 7 pontos előnyből a gép utolsó pontszerzésnél 2-pontosra ment, és így bukta el a streaket :rolleyes:
mivel még karácsony hétvégéjén sem volt double coin weekend, elkönyveltem magamban hogy bekaphatják, és elnyomtam a 120 ticketemet, befejeztem a PL2.1-et (azért azt hittem könnyebben fog menni, fórumon azt írták hogy 94-95-ös csapattal sima, de hát még 97-essel is kellett vagy 15 hétpontos a 2-3-as GC-ken kívül... na mindegy). 99-esek közül a Safety-t húztam, 92-est cserélt, de mivel elfogyott az összes gamechangerem, most megint gyűjtögethetek :rolleyes: PL1-ből meg az 1.3 végefelé vagyok, de GC nélkül az se megy már. azért azt hittem karácsonyra betolnak valami normális coin promót.
több mint 12 éve
nekem volt egy olyan packom, hogy 4 ulti+1plat
és a 4 ultiból 3 már megvolt...no comment
és qb-t egyszerűen nem ad
3 packból meg egyedül a 93as Jennings fért be, ő is 1 pont javulás csak Marshallhoz képest

JT Daniels fan
több mint 12 éve
én 1.4 és 2.2-nél megálltam gyűjtögetni a GC-ket, meg nyitni pár 5*-osat, de nagy fos az egész még karácsonykor sem ad normális játékost, 3 packból a legnagyobb értékű játékos egy 92-es! volt...Farky
én 3 packból kaptam egy 95+1-es Lechler LE-t

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 329 — ℧
én 1.4 és 2.2-nél megálltam gyűjtögetni a GC-ket, meg nyitni pár 5*-osat, de nagy fos az egész még karácsonykor sem ad normális játékost, 3 packból a legnagyobb értékű játékos egy 92-es! volt...

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
1.5 is hasonló?Farky
kb. azt is csak úgy lehet megcsinálni, hogy mindig betolsz egy olyan GC-t, ahány pontot szereztek, negyedek végén meg 2 meg 3 pontosokat, hogy az utolsó pontszerzésükre legyen 7 pont előnyöd. döntetlennél mindig te győzöl.

közben végeztem is, megvan Briggs, vele a 100+-os acsi, meg Ngatat is beváltottam, mert jobban járok úgy 😊

több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
99-es a csapatomSzobi22
hát ezt soha a büdös életbe nem fogom tudni megcsinálni 😀 most meg igazán lehet double coins weekend