NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
27
7
19:00
RedZone week 12
14
7
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
12
6
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
12
8
Chicago Bears - Minnesota Vikings
9
4
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Indianapolis Colts - Detroit Lions
3
3
Washington Commanders - Dallas Cowboys
3
2
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 12 éve
amúgy ezt csináltam én is, csak amikor PL-t toltam, folyamatosan fejleszteni kell ugye, és akkor mindig újra kellett volna indítani, és azóta nem nagyon foglalkoztam veleén a stadionra raktam a pénzt és a többire xp-t. Ami a stadionból bejön pénz, az fedezi a többi létesítmény által szerzett xp költségét. Szóval nagyjából 0-ra jövök ki pénzben, de xp-t meg korrektül adjaHabiKöszi.háát, gondolkoztam ezen sokat, de egyik sem hoz nagyot a konyhára. xp-vel ugye az a gond, hogy azzal bukod akkora pénzt. őszintén szólva én már nem is használom őketSzobi22
Minden XPre van állítva,talán annak van legnagyobb értelme.
Vagy nem?Bazzani
több mint 12 éve
én a stadionra raktam a pénzt és a többire xp-t. Ami a stadionból bejön pénz, az fedezi a többi létesítmény által szerzett xp költségét. Szóval nagyjából 0-ra jövök ki pénzben, de xp-t meg korrektül adjaKöszi.háát, gondolkoztam ezen sokat, de egyik sem hoz nagyot a konyhára. xp-vel ugye az a gond, hogy azzal bukod akkora pénzt. őszintén szólva én már nem is használom őketSzobi22
Vagy nem?Bazzani
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Köszi.háát, gondolkoztam ezen sokat, de egyik sem hoz nagyot a konyhára. xp-vel ugye az a gond, hogy azzal bukod akkora pénzt. őszintén szólva én már nem is használom őket
Vagy nem?Bazzani
több mint 12 éve
Köszi.Van egy olyan acsi,hogy "collect vending revenue from a stadium".a stadiumod legyen coinsra állítva, és azt gyűjtsd beSzobi22
Ezt hol lehet megcsinálni?
(2011ben tudtam de itt nincs olyan.)Bazzani
Vagy nem?
több mint 12 éve
Van egy olyan acsi,hogy "collect vending revenue from a stadium".a stadiumod legyen coinsra állítva, és azt gyűjtsd be
Ezt hol lehet megcsinálni?
(2011ben tudtam de itt nincs olyan.)Bazzani
több mint 12 éve
Van egy olyan acsi,hogy "collect vending revenue from a stadium".Ezt hol lehet megcsinálni?
(2011ben tudtam de itt nincs olyan.)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
2011-ben egy győzelem kéne, hogy enyém legyen a +3-as Rodgers, de így bukom. 😐Mert kellene egy replay.
több mint 12 éve
Egyetértek, pont ő volt az első edző akit megkaptam. Azóta folyamatosan őt alkalmazom. 😀Valaki nem tud ajánlani valami módszert, hogy szerezzek 10 Football Cash-t ingyen holnapig?bfrenkmiért ilyen fontos ez?
más: Riverát nagyon megéri megvenni 12k-ért 4 napra, és nem edzeni egyáltalánSzobi22
több mint 12 éve
Valaki nem tud ajánlani valami módszert, hogy szerezzek 10 Football Cash-t ingyen holnapig?bfrenkmiért ilyen fontos ez?
más: Riverát nagyon megéri megvenni 12k-ért 4 napra, és nem edzeni egyáltalán
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Valaki nem tud ajánlani valami módszert, hogy szerezzek 10 Football Cash-t ingyen holnapig?
több mint 12 éve
köszi3al erősebbek, mint a 2ben, ha jól emlékszem. a 3 és a 4 között van durva különbségSzobi22hát ja, abban ez a szar, hogy úgy nem nagyon érdemes elkezdeniSzobi222.3ban milyen erősségűek a csapatok?Habi
akkor majd karácsonykor ledarálom 😀 remélhetőleg vmi akcióval
addig meg 1.4et befejezem
JT Daniels fan
több mint 12 éve
3al erősebbek, mint a 2ben, ha jól emlékszem. a 3 és a 4 között van durva különbség2.3ban milyen erősségűek a csapatok?HabiPL1 kész, kettőhöz meg szar vagyok és időm sincs rá igazán.Bazzanihát ja, abban ez a szar, hogy úgy nem nagyon érdemes elkezdeniSzobi22
több mint 12 éve
2.3ban milyen erősségűek a csapatok?PL1 kész, kettőhöz meg szar vagyok és időm sincs rá igazán.Bazzanihát ja, abban ez a szar, hogy úgy nem nagyon érdemes elkezdeniSzobi22
JT Daniels fan
több mint 12 éve
PL1 kész, kettőhöz meg szar vagyok és időm sincs rá igazán.Bazzanihát ja, abban ez a szar, hogy úgy nem nagyon érdemes elkezdeni
több mint 12 éve
PL1 kész, kettőhöz meg szar vagyok és időm sincs rá igazán.ezért gyűjtök inkább és csinálom meg a PL-t, ott biztos, hogy kapok 2 király playát 😊. aztán meg jöhet a collection.úgy szar ez a játék ahogy van, csak idegesít lehet jobb is ha nem játszom vel max a predicatorral meg a fantasyvalFarkyDetto.
Szar packokat ad megállás nélkül,nem mellesleg kurva unalmas is.Bazzani
bár most megvárom a karácsonyt ~70 tickettel meg 1,7 millával, hátha lesz valami akció, ahol elverhetem, és csak aztán pl 2.5Szobi22
több mint 12 éve
ezért gyűjtök inkább és csinálom meg a PL-t, ott biztos, hogy kapok 2 király playát 😊. aztán meg jöhet a collection.úgy szar ez a játék ahogy van, csak idegesít lehet jobb is ha nem játszom vel max a predicatorral meg a fantasyvalFarkyDetto.
Szar packokat ad megállás nélkül,nem mellesleg kurva unalmas is.Bazzani
bár most megvárom a karácsonyt ~70 tickettel meg 1,7 millával, hátha lesz valami akció, ahol elverhetem, és csak aztán pl 2.5
több mint 12 éve
úgy szar ez a játék ahogy van, csak idegesít lehet jobb is ha nem játszom vel max a predicatorral meg a fantasyvalFarkyDetto.
Szar packokat ad megállás nélkül,nem mellesleg kurva unalmas is.
több mint 12 éve
Végre jó pakli:5ből 4 új lap és ebből 2 be is fér a csapatba. Nincs okom panaszra. 😀
több mint 12 éve
Sztyopa
306
79. szezon bugos, utána helyrejön.Érdekes: Lenyomtam a 78. bajnokságot és ott 2030at kaptam a győzelmekért és most a 79.-ben meg csak 1975-öt kapok. Találkozott más is ilyesmivel vagy csak engem szivatnak?Shadowt5asszem az ellenfelek átlagerőssége alapján adja a lóvétJSanyo
Why so serious?
több mint 12 éve
Érdekes: Lenyomtam a 78. bajnokságot és ott 2030at kaptam a győzelmekért és most a 79.-ben meg csak 1975-öt kapok. Találkozott más is ilyesmivel vagy csak engem szivatnak?Shadowt5asszem az ellenfelek átlagerőssége alapján adja a lóvét
több mint 12 éve
úgy szar ez a játék ahogy van, csak idegesít lehet jobb is ha nem játszom vel max a predicatorral meg a fantasyval
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
nyitottam ma pár ulti packot, és vicc:x-edik pack (harris s 92, gould k 93, urlacher le 92+1)
x+1edik pack: (gould, urlacher le 92+1 és másik 2 ulti ami már megvolt és de jó egy plat ami még nem volt meg)
nagyjából 7 ulti packban egy csicska irányító sem volt és még mindig Flacco van a kezdőben...
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Érdekes: Lenyomtam a 78. bajnokságot és ott 2030at kaptam a győzelmekért és most a 79.-ben meg csak 1975-öt kapok. Találkozott más is ilyesmivel vagy csak engem szivatnak?
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Akkor csak nekem lehetett valami hiba,mert pl mikor volt 1 tickettem és szereztem hozzá 3-mat a friends gamekből,ahogy megkaptam a 3-at(összességében a 4-et) leállt a tickett visszaszámláló :mad:Már itt is fel lehet halmozni a tickettet? :o Amikor indult akkor úgy volt,ha elérted a 4et akárhogy akkor nem pörgött a timer :/JoeyPorteraz elejétől kezdve lehet felhalmozni azokat, amiket pl scrimmage-ért kapsz, season megnyeréséért stb. néha előfordult, hogy szintlépésnél kevesebb ticketet adott, de ennyiSzobi22
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Szerintem így,hogy most berakták megint a go for two-t illetve a third down-t,tuti nem lesz :/Persze 😊 80 ticket fölött vagyok, arra várok, hátha lesz karácsonyi double coin cucc 😊 (bár a 11-ben még nem volt egyszer sem, de hátha)Báleszhát ez kb hasonló. még jó, hogy van 1,6 millám meg 50 ticketem tartalékban, így nem nagyon lesznek bajokSzobi22Már itt is fel lehet halmozni a tickettet? :o Amikor indult akkor úgy volt,ha elérted a 4et akárhogy akkor nem pörgött a timer :/JoeyPorter