NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 12 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Köszi.
Minden XPre van állítva,talán annak van legnagyobb értelme.
Vagy nem?Bazzani
háát, gondolkoztam ezen sokat, de egyik sem hoz nagyot a konyhára. xp-vel ugye az a gond, hogy azzal bukod akkora pénzt. őszintén szólva én már nem is használom őketSzobi22
én a stadionra raktam a pénzt és a többire xp-t. Ami a stadionból bejön pénz, az fedezi a többi létesítmény által szerzett xp költségét. Szóval nagyjából 0-ra jövök ki pénzben, de xp-t meg korrektül adjaHabi
amúgy ezt csináltam én is, csak amikor PL-t toltam, folyamatosan fejleszteni kell ugye, és akkor mindig újra kellett volna indítani, és azóta nem nagyon foglalkoztam vele

több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Köszi.
Vagy nem?Bazzani
háát, gondolkoztam ezen sokat, de egyik sem hoz nagyot a konyhára. xp-vel ugye az a gond, hogy azzal bukod akkora pénzt. őszintén szólva én már nem is használom őketSzobi22
én a stadionra raktam a pénzt és a többire xp-t. Ami a stadionból bejön pénz, az fedezi a többi létesítmény által szerzett xp költségét. Szóval nagyjából 0-ra jövök ki pénzben, de xp-t meg korrektül adja

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Köszi.
Vagy nem?Bazzani
háát, gondolkoztam ezen sokat, de egyik sem hoz nagyot a konyhára. xp-vel ugye az a gond, hogy azzal bukod akkora pénzt. őszintén szólva én már nem is használom őket

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 644 — Axel Foley
Van egy olyan acsi,hogy "collect vending revenue from a stadium".
Ezt hol lehet megcsinálni?
(2011ben tudtam de itt nincs olyan.)Bazzani
a stadiumod legyen coinsra állítva, és azt gyűjtsd beSzobi22
Köszi.
Vagy nem?

több mint 12 éve
(2011ben tudtam de itt nincs olyan.)Bazzani
a stadiumod legyen coinsra állítva, és azt gyűjtsd be

több mint 12 éve
(2011ben tudtam de itt nincs olyan.)

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
2011-ben egy győzelem kéne, hogy enyém legyen a +3-as Rodgers, de így bukom. 😐
Mert kellene egy replay.
több mint 12 éve
Shadowt5 Philadelphia Eagles 310 — Eagles fan
Valaki nem tud ajánlani valami módszert, hogy szerezzek 10 Football Cash-t ingyen holnapig?bfrenk
miért ilyen fontos ez?

más: Riverát nagyon megéri megvenni 12k-ért 4 napra, és nem edzeni egyáltalánSzobi22
Egyetértek, pont ő volt az első edző akit megkaptam. Azóta folyamatosan őt alkalmazom. 😀

több mint 12 éve
Valaki nem tud ajánlani valami módszert, hogy szerezzek 10 Football Cash-t ingyen holnapig?bfrenk
miért ilyen fontos ez?

más: Riverát nagyon megéri megvenni 12k-ért 4 napra, és nem edzeni egyáltalán

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Valaki nem tud ajánlani valami módszert, hogy szerezzek 10 Football Cash-t ingyen holnapig?
több mint 12 éve
hát ja, abban ez a szar, hogy úgy nem nagyon érdemes elkezdeniSzobi22
2.3ban milyen erősségűek a csapatok?Habi
3al erősebbek, mint a 2ben, ha jól emlékszem. a 3 és a 4 között van durva különbségSzobi22
köszi
akkor majd karácsonykor ledarálom 😀 remélhetőleg vmi akcióval
addig meg 1.4et befejezem

JT Daniels fan
több mint 12 éve
PL1 kész, kettőhöz meg szar vagyok és időm sincs rá igazán.Bazzani
2.3ban milyen erősségűek a csapatok?Habi
3al erősebbek, mint a 2ben, ha jól emlékszem. a 3 és a 4 között van durva különbség

több mint 12 éve
2.3ban milyen erősségűek a csapatok?

JT Daniels fan
több mint 12 éve
hát ja, abban ez a szar, hogy úgy nem nagyon érdemes elkezdeni

több mint 12 éve
úgy szar ez a játék ahogy van, csak idegesít lehet jobb is ha nem játszom vel max a predicatorral meg a fantasyvalFarky
Detto.
Szar packokat ad megállás nélkül,nem mellesleg kurva unalmas is.Bazzani
ezért gyűjtök inkább és csinálom meg a PL-t, ott biztos, hogy kapok 2 király playát 😊. aztán meg jöhet a collection.
bár most megvárom a karácsonyt ~70 tickettel meg 1,7 millával, hátha lesz valami akció, ahol elverhetem, és csak aztán pl 2.5Szobi22
PL1 kész, kettőhöz meg szar vagyok és időm sincs rá igazán.

több mint 12 éve
úgy szar ez a játék ahogy van, csak idegesít lehet jobb is ha nem játszom vel max a predicatorral meg a fantasyvalFarky
Detto.
Szar packokat ad megállás nélkül,nem mellesleg kurva unalmas is.Bazzani
ezért gyűjtök inkább és csinálom meg a PL-t, ott biztos, hogy kapok 2 király playát 😊. aztán meg jöhet a collection.
bár most megvárom a karácsonyt ~70 tickettel meg 1,7 millával, hátha lesz valami akció, ahol elverhetem, és csak aztán pl 2.5

több mint 12 éve
Detto.
Szar packokat ad megállás nélkül,nem mellesleg kurva unalmas is.

több mint 12 éve
Végre jó pakli:
5ből 4 új lap és ebből 2 be is fér a csapatba. Nincs okom panaszra. 😀

több mint 12 éve
Sztyopa 306
Érdekes: Lenyomtam a 78. bajnokságot és ott 2030at kaptam a győzelmekért és most a 79.-ben meg csak 1975-öt kapok. Találkozott más is ilyesmivel vagy csak engem szivatnak?Shadowt5
asszem az ellenfelek átlagerőssége alapján adja a lóvétJSanyo
79. szezon bugos, utána helyrejön.

Why so serious?
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Érdekes: Lenyomtam a 78. bajnokságot és ott 2030at kaptam a győzelmekért és most a 79.-ben meg csak 1975-öt kapok. Találkozott más is ilyesmivel vagy csak engem szivatnak?Shadowt5
asszem az ellenfelek átlagerőssége alapján adja a lóvét

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 329 — ℧
úgy szar ez a játék ahogy van, csak idegesít lehet jobb is ha nem játszom vel max a predicatorral meg a fantasyval

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
nyitottam ma pár ulti packot, és vicc:
x-edik pack (harris s 92, gould k 93, urlacher le 92+1)
x+1edik pack: (gould, urlacher le 92+1 és másik 2 ulti ami már megvolt és de jó egy plat ami még nem volt meg)
nagyjából 7 ulti packban egy csicska irányító sem volt és még mindig Flacco van a kezdőben...

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Érdekes: Lenyomtam a 78. bajnokságot és ott 2030at kaptam a győzelmekért és most a 79.-ben meg csak 1975-öt kapok. Találkozott más is ilyesmivel vagy csak engem szivatnak?

több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Már itt is fel lehet halmozni a tickettet? :o Amikor indult akkor úgy volt,ha elérted a 4et akárhogy akkor nem pörgött a timer :/JoeyPorter
az elejétől kezdve lehet felhalmozni azokat, amiket pl scrimmage-ért kapsz, season megnyeréséért stb. néha előfordult, hogy szintlépésnél kevesebb ticketet adott, de ennyiSzobi22
Akkor csak nekem lehetett valami hiba,mert pl mikor volt 1 tickettem és szereztem hozzá 3-mat a friends gamekből,ahogy megkaptam a 3-at(összességében a 4-et) leállt a tickett visszaszámláló :mad:

több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
hát ez kb hasonló. még jó, hogy van 1,6 millám meg 50 ticketem tartalékban, így nem nagyon lesznek bajokSzobi22
Már itt is fel lehet halmozni a tickettet? :o Amikor indult akkor úgy volt,ha elérted a 4et akárhogy akkor nem pörgött a timer :/JoeyPorter
Persze 😊 80 ticket fölött vagyok, arra várok, hátha lesz karácsonyi double coin cucc 😊 (bár a 11-ben még nem volt egyszer sem, de hátha)Bálesz
Szerintem így,hogy most berakták megint a go for two-t illetve a third down-t,tuti nem lesz :/