NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
152
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
75
9
RedZone week 12
71
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
62
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
42
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
21
8
Houston Texans - Tennessee Titans
16
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 12 éve
végre befejeztem a '11 -es collectiont, pár nap és a gauntlet is kész. 4,5 millát költöttem legend packra és jött 2 db ami be sem fért -,-Farkynálam is ugyanez volt, nem is pazaroltam rá pénzt. Max. a legvégén amikor elvertem az összes lóvém legend packokra, azután be se léptem, de nekem is maximum 3 van. 😊
több mint 12 éve
végre befejeztem a '11 -es collectiont, pár nap és a gauntlet is kész. 4,5 millát költöttem legend packra és jött 2 db ami be sem fért -,-
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
mondjuk 1.5höz még nem kezdek neki, ahhoz spórolni kell egy kevés GC-t 😀sajnos nem találom én se sehol 😕
meg most tényleg először a 1,5 milliós acsi a cél...
Nem vágod, hogy hol lehetne megnézni a 2.3 ratingjeit? rohadtul nem találom a fórumon 😕Habi
és köszi a tippeket, elkezdtem a 2.1t
több mint 12 éve
mondjuk 1.5höz még nem kezdek neki, ahhoz spórolni kell egy kevés GC-t 😀sajnos nem találom én se sehol 😕
Nem vágod, hogy hol lehetne megnézni a 2.3 ratingjeit? rohadtul nem találom a fórumon 😕Habi
és köszi a tippeket, elkezdtem a 2.1t
több mint 12 éve
nm...király, köszi
De most a pl 1.4 befejezésére összespórolok egy kevés gc-t, aztán megnézem mik a ratingek 2.3nál, mert az 1.5öt nem merem elkezdeni, félek nem lenne meg a 18as streak...
mondjuk ha meglesz a 1,5 millió akkor ugye még 100k jön rá, 1,6millióból meg már lehet venni pár darab 5star packot... 😀Habi
amúgy 1.5höz ne 5* packot vegyél, hanem rengeteg GC-t (7pontost). anélkül egyszerűen lehetetlen. én 97es ovr-el csináltam, és ahányszor pontot csinálnak, mindig be kell dobni egy ugyanolyan értékű GC-t+negyedek végén 2-3 pontosokat a szezon második felébenSzobi22
mondjuk 1.5höz még nem kezdek neki, ahhoz spórolni kell egy kevés GC-t 😀
Nem vágod, hogy hol lehetne megnézni a 2.3 ratingjeit? rohadtul nem találom a fórumon 😕
JT Daniels fan
több mint 12 éve
...király, köszi
De most a pl 1.4 befejezésére összespórolok egy kevés gc-t, aztán megnézem mik a ratingek 2.3nál, mert az 1.5öt nem merem elkezdeni, félek nem lenne meg a 18as streak...
mondjuk ha meglesz a 1,5 millió akkor ugye még 100k jön rá, 1,6millióból meg már lehet venni pár darab 5star packot... 😀Habi
amúgy 1.5höz ne 5* packot vegyél, hanem rengeteg GC-t (7pontost). anélkül egyszerűen lehetetlen. én 97es ovr-el csináltam, és ahányszor pontot csinálnak, mindig be kell dobni egy ugyanolyan értékű GC-t+negyedek végén 2-3 pontosokat a szezon második felében
több mint 12 éve
95ös ratingem van (O:93,D:92)egyébként mindenkinek ugyanabból az 5 playerből lehet választani egy-egy szezon végén?az infónál is ez az 5 játékos van, szóval a választással vszínűleg csak a sorrend dől el
bush kr, winslow te, hutchinson ol, dawkins? s, vinatieri kHabi
milyen a ratinged, és mennyi GC-t használtál? meg honnan van ennyi ticketed?
Szobi22
a gyengébb csapatok ellen egyszer sem kellett GC-t használni
a jobb csapatok ellen kellettek a GC-k, leginkább 3és2 pontost használok, talán egy 7-8 kick off ret td-t használtam el össz-vissz, de azt kaptam is sokat a teljesítés alatt
3pontosból kb 30at, 2 pontosból pedig olyan 40et használtam el, de volt ahol nem kellett volna elhasználni olyan sokat...
Olyan napi 60-70 ajándékkal viszonylag könnyű sok ticketet beraktározni. Meg amíg haladsz, akkor is kapsz legalább 20 ticketet, plusz léptem 2szer vagy 3szor is szintet közben, azokért is jött a ticket.
mondjuk ha meglesz a 1,5 millió akkor ugye még 100k jön rá, 1,6millióból meg már lehet venni pár darab 5star packot... 😀
JT Daniels fan
több mint 12 éve
egyébként mindenkinek ugyanabból az 5 playerből lehet választani egy-egy szezon végén?az infónál is ez az 5 játékos van, szóval a választással vszínűleg csak a sorrend dől el
bush kr, winslow te, hutchinson ol, dawkins? s, vinatieri kHabi
milyen a ratinged, és mennyi GC-t használtál? meg honnan van ennyi ticketed?
nem hiszem h megérni 5 99-es játékost beváltani egy elite-re, jó h ad plusz fix ratinget, de nem feltétlenül járnék vele jól.Farkyper pillanat én sem hiszem, hogy jól járnék, de magas ratingnél meg igen
több mint 12 éve
na PL 2.2 is kipipálva, 850000 coinom van, nem sokára itt lesz pár nagy acsi, szóval 1,5millióig gyűjtökjött a 99es Hutchinson, ol: 95-95-97-95-99
egyébként mindenkinek ugyanabból az 5 playerből lehet választani egy-egy szezon végén?
bush kr, winslow te, hutchinson ol, dawkins? s, vinatieri k
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Superbowlra 8 órám volt azt hiszem, de én most ilyen daráló üzemmódban tolom, szóval nem nagyon figyeltem 😀
JT Daniels fan
több mint 12 éve
nem hiszem h megérni 5 99-es játékost beváltani egy elite-re, jó h ad plusz fix ratinget, de nem feltétlenül járnék vele jól.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
ha mind az ötöt megnyerem, akkor nem a Ngata+2t kapom meg? 😀HA mind az 5 99est megkapod (ugye csak akkor, ha mindent timeren belül csinálsz meg), azokat be tudod váltani Ngatara
vagy megkapom az 5db 99est meg a Briggs+1est és azt válthatom be Ngata úrra? 😀
75.000. fan kell a SB-hoz és nem indul el itt sem egyből a 2.2, Te döntöd el, hogy mikor
nagyjából olyan 3-4 egységgel jobbak a csapatok mint a 2.1benHabi
és az utsó csoportra/SB-ra mennyi idő van?
több mint 12 éve
ha mind az ötöt megnyerem, akkor nem a Ngata+2t kapom meg? 😀megnyertem a Pl 2.1 sorozatotmajd ha mind az 5-öt megnyerted
választhattam 5 99es kártya közül, persze lefordítva, sikerült eltalálnom a Vinatierit 😀
Dawkins S, Hutchinson OL, Bush KR, Winslow TE lehetett volna még... 😕
és Briggs-t egyébként miért nem kaptam meg? nem ilyenkor jár? :SHabi
amúgy mennyi fan kell a SB-hoz? meg egyből elindul a 2.2?Szobi22
vagy megkapom az 5db 99est meg a Briggs+1est és azt válthatom be Ngata úrra? 😀
75.000. fan kell a SB-hoz és nem indul el itt sem egyből a 2.2, Te döntöd el, hogy mikor
nagyjából olyan 3-4 egységgel jobbak a csapatok mint a 2.1ben
JT Daniels fan
több mint 12 éve
megnyertem a Pl 2.1 sorozatotmajd ha mind az 5-öt megnyerted
választhattam 5 99es kártya közül, persze lefordítva, sikerült eltalálnom a Vinatierit 😀
és Briggs-t egyébként miért nem kaptam meg? nem ilyenkor jár? :SHabi
amúgy mennyi fan kell a SB-hoz? meg egyből elindul a 2.2?
több mint 12 éve
megnyertem a Pl 2.1 sorozatotválaszthattam 5 99es kártya közül, persze lefordítva, sikerült eltalálnom a Vinatierit 😀
és Briggs-t egyébként miért nem kaptam meg? nem ilyenkor jár? :S
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Én hivatalosan is abbahagytam, nem kell több gift, köszi 😊Laki
Laki bazzeg, napi 250 coins-tól elestem 😕 mi lesz így velem? 😉
több mint 12 éve
Én hivatalosan is abbahagytam, nem kell több gift, köszi 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
ez a giftküldés undorítókezd nagyon felidegesíteni ez a játék 😊Laki+milliárdszaba
több mint 12 éve
kezd nagyon felidegesíteni ez a játék 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
én is vettem egy 5 csillagos packot, erre volt benne három platinum, meg két ulti, mindkettő dupe, kösz :mad: potw-m még mindig nincs a color explosionhöz :rolleyes:
több mint 12 éve
szaba
10 545
Már vagy negyedszerre szopom be,hogy közvetlen szintlépés előtt belépek a játékba,erre olyan acsik jönnek be amiket még életemben nem láttam és persze bukom a ticketts refillt :mad:Nem tudom, de nekem úgy fest, mint ha ua. azt achit dobálná fel többször...
Mondjuk összejött belőlük vagy 100k,vettem is egy ultit,jött egy OL aki befér +3 collection+Mike Smith meg egy Contract card,aktiváltam is Coughlint amivel meglett a 95-s overall 😊JoeyPorter
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Már vagy negyedszerre szopom be,hogy közvetlen szintlépés előtt belépek a játékba,erre olyan acsik jönnek be amiket még életemben nem láttam és persze bukom a ticketts refillt :mad: Mondjuk összejött belőlük vagy 100k,vettem is egy ultit,jött egy OL aki befér +3 collection+Mike Smith meg egy Contract card,aktiváltam is Coughlint amivel meglett a 95-s overall 😊
több mint 12 éve
na, végre egy értelmes pack:nyitottam még 2t, az egyikben kb új sem jött, a másikból még befért egy 92 David Harris.
És megvan a PL1 :cool:
és ezzel a packal meglett a color explosion acsi is 😊