NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
171
13
19:00
RedZone week 12
85
12
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
82
9
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
67
15
Washington Commanders - Dallas Cowboys
59
11
Houston Texans - Tennessee Titans
24
6
Chicago Bears - Minnesota Vikings
23
10
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
PHI vs MIA és HOU vs CIN -re ti mit mondotok ki fog győzni, ki az esélyes? Esetleg tudtok vmiről h vki sérült lenne?
több mint 12 éve
Aki tud az légyszi dobjon nekem fanokat, nagyon kéne, mert kicsit elnéztem a timert 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Én mindig elszórom az összes coint,ma is volt 40k-m unatkoztam és vettem 4 gold packot 😀 Mivel már az ultikba belefáradtam(az utóbbi 5 pack után sem volt semmi szintlépés)még mindig 93-as vagyok...
több mint 12 éve
köszi
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
PL 2.1 SB-hez mennyi fan kell, mert nem akarok addig befejezni a csoportot amíg nincs meg.Farky75000
nem sokára meglesz az 1,5 milliós acsi is a 12ben 😊
JT Daniels fan
több mint 12 éve
PL 2.1 SB-hez mennyi fan kell, mert nem akarok addig befejezni a csoportot amíg nincs meg.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
én is ilyen csozékat kapok csak.jók ezek az új acsik, kaptam kb 500k-t és még 15 kártya kell ,hogy kapjak további 120-at 😀Szobi22Nekem is behozott vagy 10-et,de mondanom sem kell,hogy kaptam értük összesen kb 5000coint meg 2500xp :rolleyes:JoeyPorter
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
nem emlékeztek, karácsonykor volt valami ajándék vagy engedmény? persze csak coinokra, nem fogok pénzt fizetni ezért a játékért.Habiszerintem volt double coin akkoriban, de az új játékban szerintem még nem is volt olyan promóció, ami nem pénzes lett volna.
több mint 12 éve
nem emlékeztek, karácsonykor volt valami ajándék vagy engedmény? persze csak coinokra, nem fogok pénzt fizetni ezért a játékért.
JT Daniels fan
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
jók ezek az új acsik, kaptam kb 500k-t és még 15 kártya kell ,hogy kapjak további 120-at 😀Szobi22Nekem is behozott vagy 10-et,de mondanom sem kell,hogy kaptam értük összesen kb 5000coint meg 2500xp :rolleyes:
több mint 12 éve
jók ezek az új acsik, kaptam kb 500k-t és még 15 kártya kell ,hogy kapjak további 120-at 😀
több mint 12 éve
'11ben collection pack 85 football cashért, child please 😀természetesen nem az lett 😀 és visszaküldtem elvileg
Farky dobtam giftet, hátha ticket 😊JSanyo
több mint 12 éve
'11ben collection pack 85 football cashért, child please 😀Farky dobtam giftet, hátha ticket 😊
több mint 12 éve
Vettem egy ultit jött belőle egy Hutchinson aki befért,a többi collection+elértem predictorban az 1000 pontot így kaptam egy 95ös MoJo-t is így a Falcons RB duóm megbomlott 😀 Egyébként érdekes,hogy Turner 93as még Mughelli 94es :oJoeyPorternekem is meglett az 1000 pont, de csak egy 91-es Vinatierit kaptam, aki nemcsak hogy be se fért, de még collectionben is megvolt már. meh.
több mint 12 éve
Vettem egy ultit jött belőle egy Hutchinson aki befért,a többi collection+elértem predictorban az 1000 pontot így kaptam egy 95ös MoJo-t is így a Falcons RB duóm megbomlott 😀 Egyébként érdekes,hogy Turner 93as még Mughelli 94es :oJoeyPorternekem 2 pont kell az 1000hez 😀
amúgy azért lehet Mughelli jobb, mert egy kalap alá veszik a TB-t és FB-t
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Vettem egy ultit jött belőle egy Hutchinson aki befért,a többi collection+elértem predictorban az 1000 pontot így kaptam egy 95ös MoJo-t is így a Falcons RB duóm megbomlott 😀 Egyébként érdekes,hogy Turner 93as még Mughelli 94es :o
több mint 12 éve
rohadt gauntlet olyan lassan megy, mert nem jönnek a ticketek, pedig kéne ez a Hillis kártya a '12-be
több mint 12 éve
minden meccsen ismét megkapod
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Az edzőknél h működik ez az ingyen pont amelyikeknél van? aktiváltam amelyik minden meccsnél free 3pontost ad, de a meccsen h adja meg? Mert rányomtam és ugyanugy levont.
több mint 12 éve
van vmi bevált szokásotok arra, hogy elküldje ez a szar az ajándékot?HabiNekem mostanában beválik,hogy 4 emberenként küldöm el őket. Viszont van két ember,akinek nem tudok küldeni
több mint 12 éve
ghstzR
1 279
na ma vettem ulti packot, 5 ulti volt benne 😀az más kérdés, hogy volt benne 3 kr.... cartwright, hester, meg stephens-howling... 😀
viszont 2 lb is jött, briggs meg david harris, faszányos
már csak 2 safety meg 1 ol kellene, és az egész csapatom csak ultis játékosokból állna 😀
több mint 12 éve
van vmi bevált szokásotok arra, hogy elküldje ez a szar az ajándékot?HabiA remény 😀
több mint 12 éve
van vmi bevált szokásotok arra, hogy elküldje ez a szar az ajándékot?
JT Daniels fan
több mint 12 éve
végre befejeztem a '11 -es collectiont, pár nap és a gauntlet is kész. 4,5 millát költöttem legend packra és jött 2 db ami be sem fért -,-Farkyejha, úgy látszik akkor nagyot mákoltam a két duplalegendes packommal, pedig azt hittem már javítottak az arányon. de inkább a '12-ben jönne valami értelmes pack, '11-ben már úgyis mindegy...
több mint 12 éve
közben a PL 1.3 is kész meg a 2.1 első csoportja is.aki tud az küldjön nekem fanokat mert elég szarul állok belőlük. 😊