NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
127
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
60
10
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
56
13
22:25
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kész a Pro Season 1.1!! Végre! 😀 több mint 12 éve
engem a tetves ajándékküldés b@sz fel agyilag...10szer kell próbálkozni, hogy kiküldje az ajándékokat, vagy többször...HabiEz engem is idegesít, no meg az is, hogy Season 1.1-be az utolsó meccset a Super Bowl előtt (Packers) simán megnyerem, a neve nincs Season 45-ben meg kikapok.
bfrenk
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
Isten letekintett rám.
(jött még Kubiak is coach-nak)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
engem a tetves ajándékküldés b@sz fel agyilag...10szer kell próbálkozni, hogy kiküldje az ajándékokat, vagy többször...HabiEz engem is idegesít, no meg az is, hogy Season 1.1-be az utolsó meccset a Super Bowl előtt (Packers) simán megnyerem, a neve nincs Season 45-ben meg kikapok.
több mint 13 éve
engem a tetves ajándékküldés b@sz fel agyilag...10szer kell próbálkozni, hogy kiküldje az ajándékokat, vagy többször...
JT Daniels fan
több mint 13 éve
nálatok is tölt 10 percig aztán timeout-ol, ha meccselni akartok? a gameticket-et persze levonja, rohadt idegesítő..vmi szerverhiba lehetett, már jó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
pl 2.2ben mettől meddig terjednek a csapatok ratingei? Mennyi a supebowl?
több mint 13 éve
Bazz covert védekeztem PL1ben a Colts ellen+nyomtam a futást is,erre vagy 5 kickoff returnt el kellett bas*nom és így is egy auto fgvel nyertem :mad:JoeyPorterEgy szint után plben tök mindegy,milyen taktikát tolsz,csak game changerrel tudsz pontot szerezni
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Bazz covert védekeztem PL1ben a Colts ellen+nyomtam a futást is,erre vagy 5 kickoff returnt el kellett bas*nom és így is egy auto fgvel nyertem :mad:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jártam egy örömtáncot, az úgy jó? 😀
több mint 13 éve
szaba
10 545
Nyitottam egy 5-Star Packot és végre volt benne 3 High Card!! Haladás... 😀bfrenkMehet is a hálaadás 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nyitottam egy 5-Star Packot és végre volt benne 3 High Card!! Haladás... 😀
több mint 13 éve
Amúgy aki gondolja: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001822708436bfrenk
én még tolom a 11et, vegyél fel, küldök 😊JSanyoakkor bejelöltelek mindkettőtöket 😊
több mint 13 éve
hogy álltok a PL2-vel?Nem tudom, hogy a pl 2 hogy van, de én tegnap végeztem 1.1-el, és amikor rákattintottam az 1.2-re, akkor megkérdezte, hogy biztos el akarom-e kezdeni.
ha lenyomom a 2.1 szériát, utána automatikusan indul a 2.2 vagy lehet vele várni? (mert én azt olvastam fórumon, hogy várhatsz vele)Habi
több mint 13 éve
végre kész a collection a '11-ben 😀 a rewardok begyűjtögetése után lett 2 millióm (bár az LE-ket még nem váltottam be, amíg gauntlet-ezek, az is 1 misi lesz majd), vettem 4 legend packot, jött belőlük 5 legend játékos, ez meglepett. 2 packban is 2 volt. de ment collectionbe mind, nem fértek volna be.én még tolom a 11et, vegyél fel, küldök 😊
gauntletből meg 1 meccs kivételével le tudom játszani mindet, az a nyavalyás 200 ticketes acsi nincs meg, de még a közelében sem járok, ma lett meg a századik :rolleyes:kaszo
több mint 13 éve
hogy álltok a PL2-vel?ha lenyomom a 2.1 szériát, utána automatikusan indul a 2.2 vagy lehet vele várni? (mert én azt olvastam fórumon, hogy várhatsz vele)
JT Daniels fan
több mint 13 éve
végre kész a collection a '11-ben 😀 a rewardok begyűjtögetése után lett 2 millióm (bár az LE-ket még nem váltottam be, amíg gauntlet-ezek, az is 1 misi lesz majd), vettem 4 legend packot, jött belőlük 5 legend játékos, ez meglepett. 2 packban is 2 volt. de ment collectionbe mind, nem fértek volna be. gauntletből meg 1 meccs kivételével le tudom játszani mindet, az a nyavalyás 200 ticketes acsi nincs meg, de még a közelében sem járok, ma lett meg a századik :rolleyes:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mindenkinek köszi a jelölést! 😊
több mint 13 éve
jaa, nem néztem, hogy a '11ről van szó 😀Én azt kaptam egyet packból is, meg a PL II. után is egy Roy Williams PotW jött. 😊 De most is az van a flipben, Hillis.szabaNa vééégre jött egy LE a '11-ben... Meg is van a coloros achi.szabanekem nincs potw-m 😕Szobi22
több mint 13 éve
szaba
10 545
Én azt kaptam egyet packból is, meg a PL II. után is egy Roy Williams PotW jött. 😊 De most is az van a flipben, Hillis.Na vééégre jött egy LE a '11-ben... Meg is van a coloros achi.szabanekem nincs potw-m 😕Szobi22
több mint 13 éve
Na vééégre jött egy LE a '11-ben... Meg is van a coloros achi.szabanekem nincs potw-m 😕
több mint 13 éve
300k-t elvertem mert gondoltam most hogy 2 Ulti garantál majd jó packokat kapok...na ja
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
szaba
10 545
Na vééégre jött egy LE a '11-ben... Meg is van a coloros achi.