NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
én küldtem 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Megmutatom Nektek, hol tartok 2012-ben, és hol a 2011-ben. Zárójeles megjegyzés: A 2011-et egy hónappal később kezdtem el...
2012:

2011:

Amúgy aki gondolja:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001822708436
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
na végre jött egy 92-es DT Jay RatliffFarky
én is még mindig egy 60-assal szenvedek 😀 de '11-ben már csak 7 kártya hiányzik a teljes collectionhöz 😊 😊 😊kaszo
fel is "ugrottam" 95ösre, a '11-ben még kb 15 kártya hiányozhat, remélem jövőhétre kész

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
na végre jött egy 92-es DT Jay RatliffFarky
én is még mindig egy 60-assal szenvedek 😀 de '11-ben már csak 7 kártya hiányzik a teljes collectionhöz 😊 😊 😊
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Vicc ez a PL - Streak dolog. Mindig akkor kapok ki, mikor már épphogy nincs meg. Most gyakorlatilag hibátlanul kell hoznom innentől, hogy meg lehessen a 18-as streak. De, hogy egy 4-5 ovr-el gyengébb csapat szivat meg mindig, az nevetséges. Na mind1, PL-t félreteszem megint...

Ellenben nyitottam egy egy ultit és királyság, mert 4 ulti lett, meg 1 plat. Gates is jött 😊 4 highcard az sztem rekord ebben a játékban nálam.szaba
Én most nyomattam a Bears-el,5 field goal + 3 endzone sack + 1 kickoff return és így nyertem 1el épphogy :rolleyes:

több mint 13 éve
na végre jött egy 92-es DT Jay Ratliff

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 545
Vicc ez a PL - Streak dolog. Mindig akkor kapok ki, mikor már épphogy nincs meg. Most gyakorlatilag hibátlanul kell hoznom innentől, hogy meg lehessen a 18-as streak. De, hogy egy 4-5 ovr-el gyengébb csapat szivat meg mindig, az nevetséges. Na mind1, PL-t félreteszem megint...

Ellenben nyitottam egy egy ultit és királyság, mert 4 ulti lett, meg 1 plat. Gates is jött 😊 4 highcard az sztem rekord ebben a játékban nálam.
több mint 13 éve
én 1 hétig gyűjtök egy 5 csillagosra...Amadeus91
de én pont a hét elejére gyűjtöttem össze 200-at a packra (ki is vették előttem -,-) és a plusz acsikkal nem volt gond, plusz a '11-es collectionért meg acsiért is dobott valamit.Farky
am mennyi ismerősöd van a játékban?Amadeus91
a '12-t kb 40 nyomja a '11-nél volt több is de a sok külföldit már töröltem 😀

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
nekem kb 80 ismerősöm nyomja, és azért egy 40-50 ajándék naponta beérkezik. Így jó nagyon.Habi
nekem kemény 4. 😀Amadeus91
vegyél fel
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000908100873
jó mondjuk nekem vannak ilyen ismeretlen amerikai ismerőseim is 😀
annyi, hogy letiltom őket a postolásról és kurvára nem zavarnak...és legalább akkora kockák a játékban mint én, sőőőőt 😀

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 898
nekem kb 80 ismerősöm nyomja, és azért egy 40-50 ajándék naponta beérkezik. Így jó nagyon.Habi
nekem kemény 4. 😀

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
nekem kb 80 ismerősöm nyomja, és azért egy 40-50 ajándék naponta beérkezik. Így jó nagyon.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
kaptam acsikért egy csomót meg gyüjtögettem. Most kezdtem el a PL 1.3-at, mert nem akarok úgy járni mint a 11-ben h szopnom kell a game changerekkel is.Farky
de én pont a hét elejére gyűjtöttem össze 200-at a packra (ki is vették előttem -,-) és a plusz acsikkal nem volt gond, plusz a '11-es collectionért meg acsiért is dobott valamit.Farky
am mennyi ismerősöd van a játékban?

több mint 13 éve
ezt h csinálod?Amadeus91
kaptam acsikért egy csomót meg gyüjtögettem. Most kezdtem el a PL 1.3-at, mert nem akarok úgy járni mint a 11-ben h szopnom kell a game changerekkel is.Farky
de én pont a hét elejére gyűjtöttem össze 200-at a packra (ki is vették előttem -,-) és a plusz acsikkal nem volt gond, plusz a '11-es collectionért meg acsiért is dobott valamit.

több mint 13 éve
ez egy ilyen játék, még mindig 64-es DT-m van 93as overallal pedig az elmúlt héten 3 ultit meg egy 4* os packot nyitottam.Farky
ezt h csinálod?Amadeus91
én 1 hétig gyűjtök egy 5 csillagosra...

több mint 13 éve
Ezen. Hogy nem tudok 93-as rating-ről továbblépni...bfrenk
ez egy ilyen játék, még mindig 64-es DT-m van 93as overallal pedig az elmúlt héten 3 ultit meg egy 4* os packot nyitottam.Farky
ezt h csinálod?Amadeus91
kaptam acsikért egy csomót meg gyüjtögettem. Most kezdtem el a PL 1.3-at, mert nem akarok úgy járni mint a 11-ben h szopnom kell a game changerekkel is.

több mint 13 éve
ráadásul egy befér a kezdőbeSzobi22
ezt h csinálod?

több mint 13 éve
ez egy ilyen játék, még mindig 64-es DT-m van 93as overallal pedig az elmúlt héten 3 ultit meg egy 4* os packot nyitottam.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ezen. Hogy nem tudok 93-as rating-ről továbblépni...
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Vettem egy 5-Star Packot:

Kicsit se vagyok ideges. :mad:

OFF: Bejelöltelek titeket.bfrenk
most nem azért ,de mindegyik új, és volt benne 3 ulti, ráadásul egy befér a kezdőbe. nem tudom, min idegeskedsz

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Vettem egy 5-Star Packot:

Kicsit se vagyok ideges. :mad:

OFF: Bejelöltelek titeket.
több mint 13 éve
Kamaj New York Jets 126
Jah nekem is jöhet a jelölés,mert csak 16 friend nyomja 😕
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000601923870JoeyPorter
Ment a jelölés, és engem is lehetne jelölgetni 😊
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001055391397&ref=tn_tnmn

J-E-T-S Jets Jets Jets
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 545
Szobi, mikor küldtem én neked a jelölést? 😂szaba
fogalmam sincs, én is meglepődtem, mikor be akartalak jelölni, hogy már csak vissza kell igazolnom 😂
(amúgy kaptál tőlem giftet, csak mert szarakodik ez a fos?)Szobi22
Nem küldte át, de vágom h szar...

szerk: plz a 10-ben fans-t küldj.
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Szobi, mikor küldtem én neked a jelölést? 😂szaba
fogalmam sincs, én is meglepődtem, mikor be akartalak jelölni, hogy már csak vissza kell igazolnom 😂
(amúgy kaptál tőlem giftet, csak mert szarakodik ez a fos?)

több mint 13 éve
Shadowt5 Philadelphia Eagles 310 — Eagles fan
Végre PL 1.5 is kivégezve, Elite Gore a csapatban. 😀

több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Jah nekem is jöhet a jelölés,mert csak 16 friend nyomja 😕
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000601923870