NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
129
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
70
12
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
57
13
22:25
Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Megmutatom Nektek, hol tartok 2012-ben, és hol a 2011-ben. Zárójeles megjegyzés: A 2011-et egy hónappal később kezdtem el...2012:
2011:
Amúgy aki gondolja:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001822708436
több mint 13 éve
fel is "ugrottam" 95ösre, a '11-ben még kb 15 kártya hiányozhat, remélem jövőhétre készna végre jött egy 92-es DT Jay RatliffFarkyén is még mindig egy 60-assal szenvedek 😀 de '11-ben már csak 7 kártya hiányzik a teljes collectionhöz 😊 😊 😊kaszo
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
na végre jött egy 92-es DT Jay RatliffFarkyén is még mindig egy 60-assal szenvedek 😀 de '11-ben már csak 7 kártya hiányzik a teljes collectionhöz 😊 😊 😊
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Vicc ez a PL - Streak dolog. Mindig akkor kapok ki, mikor már épphogy nincs meg. Most gyakorlatilag hibátlanul kell hoznom innentől, hogy meg lehessen a 18-as streak. De, hogy egy 4-5 ovr-el gyengébb csapat szivat meg mindig, az nevetséges. Na mind1, PL-t félreteszem megint...Én most nyomattam a Bears-el,5 field goal + 3 endzone sack + 1 kickoff return és így nyertem 1el épphogy :rolleyes:
Ellenben nyitottam egy egy ultit és királyság, mert 4 ulti lett, meg 1 plat. Gates is jött 😊 4 highcard az sztem rekord ebben a játékban nálam.szaba
több mint 13 éve
na végre jött egy 92-es DT Jay Ratliff
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
szaba
10 545
Vicc ez a PL - Streak dolog. Mindig akkor kapok ki, mikor már épphogy nincs meg. Most gyakorlatilag hibátlanul kell hoznom innentől, hogy meg lehessen a 18-as streak. De, hogy egy 4-5 ovr-el gyengébb csapat szivat meg mindig, az nevetséges. Na mind1, PL-t félreteszem megint...Ellenben nyitottam egy egy ultit és királyság, mert 4 ulti lett, meg 1 plat. Gates is jött 😊 4 highcard az sztem rekord ebben a játékban nálam.
több mint 13 éve
a '12-t kb 40 nyomja a '11-nél volt több is de a sok külföldit már töröltem 😀am mennyi ismerősöd van a játékban?Amadeus91én 1 hétig gyűjtök egy 5 csillagosra...Amadeus91de én pont a hét elejére gyűjtöttem össze 200-at a packra (ki is vették előttem -,-) és a plusz acsikkal nem volt gond, plusz a '11-es collectionért meg acsiért is dobott valamit.Farky
több mint 13 éve
vegyél felnekem kb 80 ismerősöm nyomja, és azért egy 40-50 ajándék naponta beérkezik. Így jó nagyon.Habinekem kemény 4. 😀Amadeus91
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000908100873
jó mondjuk nekem vannak ilyen ismeretlen amerikai ismerőseim is 😀
annyi, hogy letiltom őket a postolásról és kurvára nem zavarnak...és legalább akkora kockák a játékban mint én, sőőőőt 😀
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
nekem kb 80 ismerősöm nyomja, és azért egy 40-50 ajándék naponta beérkezik. Így jó nagyon.Habinekem kemény 4. 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
nekem kb 80 ismerősöm nyomja, és azért egy 40-50 ajándék naponta beérkezik. Így jó nagyon.
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
am mennyi ismerősöd van a játékban?de én pont a hét elejére gyűjtöttem össze 200-at a packra (ki is vették előttem -,-) és a plusz acsikkal nem volt gond, plusz a '11-es collectionért meg acsiért is dobott valamit.Farkykaptam acsikért egy csomót meg gyüjtögettem. Most kezdtem el a PL 1.3-at, mert nem akarok úgy járni mint a 11-ben h szopnom kell a game changerekkel is.Farkyén 1 hétig gyűjtök egy 5 csillagosra...Amadeus91
több mint 13 éve
de én pont a hét elejére gyűjtöttem össze 200-at a packra (ki is vették előttem -,-) és a plusz acsikkal nem volt gond, plusz a '11-es collectionért meg acsiért is dobott valamit.én 1 hétig gyűjtök egy 5 csillagosra...Amadeus91ezt h csinálod?Amadeus91kaptam acsikért egy csomót meg gyüjtögettem. Most kezdtem el a PL 1.3-at, mert nem akarok úgy járni mint a 11-ben h szopnom kell a game changerekkel is.Farky
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
én 1 hétig gyűjtök egy 5 csillagosra...kaptam acsikért egy csomót meg gyüjtögettem. Most kezdtem el a PL 1.3-at, mert nem akarok úgy járni mint a 11-ben h szopnom kell a game changerekkel is.Farkyez egy ilyen játék, még mindig 64-es DT-m van 93as overallal pedig az elmúlt héten 3 ultit meg egy 4* os packot nyitottam.Farkyezt h csinálod?Amadeus91
több mint 13 éve
kaptam acsikért egy csomót meg gyüjtögettem. Most kezdtem el a PL 1.3-at, mert nem akarok úgy járni mint a 11-ben h szopnom kell a game changerekkel is.ezt h csinálod?Amadeus91Ezen. Hogy nem tudok 93-as rating-ről továbblépni...bfrenkez egy ilyen játék, még mindig 64-es DT-m van 93as overallal pedig az elmúlt héten 3 ultit meg egy 4* os packot nyitottam.Farky
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
ezt h csinálod?ez egy ilyen játék, még mindig 64-es DT-m van 93as overallal pedig az elmúlt héten 3 ultit meg egy 4* os packot nyitottam.Farkyráadásul egy befér a kezdőbeSzobi22Ezen. Hogy nem tudok 93-as rating-ről továbblépni...bfrenk
több mint 13 éve
ez egy ilyen játék, még mindig 64-es DT-m van 93as overallal pedig az elmúlt héten 3 ultit meg egy 4* os packot nyitottam.ráadásul egy befér a kezdőbeSzobi22Ezen. Hogy nem tudok 93-as rating-ről továbblépni...bfrenk
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ráadásul egy befér a kezdőbeSzobi22Ezen. Hogy nem tudok 93-as rating-ről továbblépni...
több mint 13 éve
Vettem egy 5-Star Packot:most nem azért ,de mindegyik új, és volt benne 3 ulti, ráadásul egy befér a kezdőbe. nem tudom, min idegeskedsz
Kicsit se vagyok ideges. :mad:
OFF: Bejelöltelek titeket.bfrenk
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Vettem egy 5-Star Packot:Kicsit se vagyok ideges. :mad:
OFF: Bejelöltelek titeket.
több mint 13 éve
Kamaj
126
Jah nekem is jöhet a jelölés,mert csak 16 friend nyomja 😕Ment a jelölés, és engem is lehetne jelölgetni 😊
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000601923870JoeyPorter
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001055391397&ref=tn_tnmn
J-E-T-S Jets Jets Jets
több mint 13 éve
szaba
10 545
Nem küldte át, de vágom h szar...Szobi, mikor küldtem én neked a jelölést? 😂szabafogalmam sincs, én is meglepődtem, mikor be akartalak jelölni, hogy már csak vissza kell igazolnom 😂
(amúgy kaptál tőlem giftet, csak mert szarakodik ez a fos?)Szobi22
szerk: plz a 10-ben fans-t küldj.
több mint 13 éve
Szobi, mikor küldtem én neked a jelölést? 😂szabafogalmam sincs, én is meglepődtem, mikor be akartalak jelölni, hogy már csak vissza kell igazolnom 😂
(amúgy kaptál tőlem giftet, csak mert szarakodik ez a fos?)
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Jah nekem is jöhet a jelölés,mert csak 16 friend nyomja 😕 http://www.facebook.com/profile.php?id=100000601923870