NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 13 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
hihetetlen, a végén még tényleg meglesz a teljes collection '11-ben 😀Farky
igen, most már én is kezdem elhinni 😀 1520 kártyánál tartok 😊
több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
hihetetlen, a végén még tényleg meglesz a teljes collection '11-ben 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 645 — Axel Foley
neeeeeeee 😀 azt mégis hogy 😀JSanyo
elszámoltam magam, azt hittem, van még idő, és nem toltam be a 7pontostSzobi22
Fuu, annál nincs idegölőbb 😀 Főleg mikor már ott van a kezed a klikken, és pont lezárja.szaba
Az se rossz amikor betolod mindened vagy 60pontért és úgy kapsz ki egyel.

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 545
ááá, pl 1.5ben kikaptam 1 ponttal a 18. meccsen 😀 😀 😮Szobi22
elszámoltam magam, azt hittem, van még idő, és nem toltam be a 7pontostSzobi22
Fuu, annál nincs idegölőbb 😀 Főleg mikor már ott van a kezed a klikken, és pont lezárja.
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
elszámoltam magam, azt hittem, van még idő, és nem toltam be a 7pontost

több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
neeeeeeee 😀 azt mégis hogy 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
2011-ben már a Season 3-at nyomom, de 2012-ben még mindig az elsővel szenvedek. 😐
Ráadásul 2011-ben 97-es a csapatom, '12-ben csak 93-as...Pedig utóbbiban több Five Star Pack-ot nyitottam.
Happy Aquarium-ban több sikerélményem van mint Madden 12-ben lassan.
több mint 13 éve
ááá, pl 1.5ben kikaptam 1 ponttal a 18. meccsen 😀 😀 😮

több mint 13 éve
Tetves kurva anyját ennek a f**** játéknak
Laki
Hehe, tök jó rejtvény. F-el kezdődik, 5 betű, káromkodás, és annyira durva hogy a kurvát nem kell kisípolni de ezt igen. 😀

Hmm, ötletem sincs mi lehet az :rolleyes:Rataxes
Farky 😀JSanyo
:cool:

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Tetves k**** anyját ennek a f****** játéknak
Laki
Hehe, tök jó rejtvény. F-el kezdődik, 5 betű, káromkodás, és annyira durva hogy a kurvát nem kell kisípolni de ezt igen. 😀

😀😀

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Laki

Farky 😀

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Laki

Hmm, ötletem sincs mi lehet az :rolleyes:

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Tetves kurva anyját ennek a f**** játéknakLaki
az én tegnapi csomagomban csak 3 új kártya volt, és DT még mindig sehol :rolleyes:
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Kivettem Clarkot és még maradt 4k-m. 😐 Ráadásul még a showcase öcsim se volt meg, így jött +50k coins. :cool:

Fitzpatrick-Forte-Welker-Gresham-Tillman mennyira fasza kombó? 😀
több mint 13 éve
'11-ben flippingben van egy 96+1 Clark Elite kártya és persze h 2 napja költöttem el a amim volt...Farky
várható volt hogy jön egy elit, baromi sok volt a 96-99-es kártya a héten, szépen elkölttették a többséggel (én is elszórtam vagy 3000-et, de már úgyis collectionre hajtok csak, szóval nem bánom), és berakták most. 1000-em van 😀 viszont a heti ultinak örülök, az utolsó hiányzóm a Titansből 😊 300-at meg csak összehozok valahogy egy hét alatt.
több mint 13 éve
így még 2 DT meg 3 OL kéne, hogy csak elitek legyenek (pontosabban az egyik backem legend). de már befejeztem a játékot, szóval nem nagyon lesz több flipping cardom

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 545
Nekem meg még rohadtul nincs elég flipping cardom Clarkra. 😕 Mind1, majd a következőre már lesz 😛
több mint 13 éve
pl2 megint automatikusan indul a pl1 után? mert akkor még egy kicsit várok inkább veleJSanyo
írták fentebb, hogy párhuzamosan is lehet csinálni, szóval nem hinném.kaszo
köszi, ennek örömére buktam 30as streaket 😕

több mint 13 éve
'11-ben flippingben van egy 96+1 Clark Elite kártya és persze h 2 napja költöttem el a amim volt...Farky
Jó,h írod,mert kb egy hete abbahagytam a 11et,de akkor kozmetikázom kicsit a csapatom 😀

több mint 13 éve
'11-ben flippingben van egy 96+1 Clark Elite kártya és persze h 2 napja költöttem el a amim volt...

több mint 13 éve
pl2 megint automatikusan indul a pl1 után? mert akkor még egy kicsit várok inkább veleJSanyo
írták fentebb, hogy párhuzamosan is lehet csinálni, szóval nem hinném.
több mint 13 éve
pl2 megint automatikusan indul a pl1 után? mert akkor még egy kicsit várok inkább vele

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Undorító ez a Pro League tényleg. 1.4nél a 98as Giantset 3adszorra sikerült megvernem, akkor is úgy, hogy covert játszva Eli 390 yardot és 4td-t passzolt ellenem. Chiefs meg Blitzet játszva 5 tdt futott. ja, és 97es vagyokSzobi22
Én is 1.4-ben vagyok, annyi gamechangert veszek, hogy abból már 4 ulti pack kijött volna.....
több mint 13 éve
Undorító ez a Pro League tényleg. 1.4nél a 98as Giantset 3adszorra sikerült megvernem, akkor is úgy, hogy covert játszva Eli 390 yardot és 4td-t passzolt ellenem. Chiefs meg Blitzet játszva 5 tdt futott. ja, és 97es vagyok