NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 12 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Már itt is fel lehet halmozni a tickettet? :o Amikor indult akkor úgy volt,ha elérted a 4et akárhogy akkor nem pörgött a timer :/JoeyPorter
az elejétől kezdve lehet felhalmozni azokat, amiket pl scrimmage-ért kapsz, season megnyeréséért stb. néha előfordult, hogy szintlépésnél kevesebb ticketet adott, de ennyi

több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
pl 2.4 elég parán durva. Colts 98 az egyetlen 100 alatti csapat. Packers 116Szobi22
lepörgetted a többit, vagy csak ratingeket néztél?
ha az első része az igaz, akkora 2.3 nagyjából milyen erősségű?

ill mit tanácsoltok
van 1,6 millióm 95ös rating, 76 ticket, elég sok gc. Vegyek 10 packot, vagy kezdjek bele collectionbe?

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
hát én a pl 1.5ön vagyok kiakadva :oLaki
hát ez kb hasonló. még jó, hogy van 1,6 millám meg 50 ticketem tartalékban, így nem nagyon lesznek bajokSzobi22
Már itt is fel lehet halmozni a tickettet? :o Amikor indult akkor úgy volt,ha elérted a 4et akárhogy akkor nem pörgött a timer :/JoeyPorter
Persze 😊 80 ticket fölött vagyok, arra várok, hátha lesz karácsonyi double coin cucc 😊 (bár a 11-ben még nem volt egyszer sem, de hátha)

több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
hát ez kb hasonló. még jó, hogy van 1,6 millám meg 50 ticketem tartalékban, így nem nagyon lesznek bajokSzobi22
Már itt is fel lehet halmozni a tickettet? :o Amikor indult akkor úgy volt,ha elérted a 4et akárhogy akkor nem pörgött a timer :/

több mint 12 éve
hát ez kb hasonló. még jó, hogy van 1,6 millám meg 50 ticketem tartalékban, így nem nagyon lesznek bajok

több mint 12 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
hát én a pl 1.5ön vagyok kiakadva :o

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
pl 2.4 elég parán durva. Colts 98 az egyetlen 100 alatti csapat. Packers 116

több mint 12 éve
Szobi!Valamit szarakodik veled a rendszer,mert egyszerre 4 felkérést is küldtél,de csak 1et mutat folyton :rolleyes:JoeyPorter
folyton szarakodik a rendszer sajnos, a 4 felkérésből 3 "üres", csak egy valódi gift. elsőre gyakran nem jó, de addig próbálkozom, amíg nem küld tényleg.

több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Szobi!Valamit szarakodik veled a rendszer,mert egyszerre 4 felkérést is küldtél,de csak 1et mutat folyton :rolleyes:

több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Én most leginkább a predictor végi 2000-s elit kártyára gyúrok, tavaly kb 50 ponttal maradtam le róla. ha a játék elején az első héten játszom tavaly, akkor meglett volna 😀kobalu91
reméljük nem lesznek túl nagy meglepetések a PO-ban, és azokkal elég sok pontot lehet majd szerezni 😀
több mint 12 éve
kobalu91 945 — Scientist
Én most leginkább a predictor végi 2000-s elit kártyára gyúrok, tavaly kb 50 ponttal maradtam le róla. ha a játék elején az első héten játszom tavaly, akkor meglett volna 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 898
Jött ma egy 93-s Vick predictorból. 94-s BigBen volt már eddig is.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
fantasyban nyomtam 100valahány pontot és jött érte 5 ticket, 1 contract és Jared Allen 😊Habi
a kártyát azért kaptad, mert meglett az 1000 pont. én ugyanezért egy Shaun Phillipset kaptam, aki megvan kétszer, és amúgy is 91esSzobi22
nincs meg 5*5ben az 1000pont, nem azért kaptam meg. Heti teljesítmény miatt gondolom, mert ott Jared benne volt a csapatomban.
Predictorban már megvolt az 1000, akkor a 92es Cladyt kaptam.Habi
ja, benéztem, sorry

több mint 12 éve
fantasyban nyomtam 100valahány pontot és jött érte 5 ticket, 1 contract és Jared Allen 😊Habi
a kártyát azért kaptad, mert meglett az 1000 pont. én ugyanezért egy Shaun Phillipset kaptam, aki megvan kétszer, és amúgy is 91esSzobi22
nincs meg 5*5ben az 1000pont, nem azért kaptam meg. Heti teljesítmény miatt gondolom, mert ott Jared benne volt a csapatomban.
Predictorban már megvolt az 1000, akkor a 92es Cladyt kaptam.

JT Daniels fan
több mint 12 éve
a kártyát azért kaptad, mert meglett az 1000 pont. én ugyanezért egy Shaun Phillipset kaptam, aki megvan kétszer, és amúgy is 91es

több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
na szép, egyszer mákolok össze sok pontot fantasyban 98-98-99-es játékosokkal, erre megkapom a 86-os Portert, aki már collectionben is megvolt :rolleyes: predictorban is hiába a 121 pont, ketten voltak előttem 122-vel, így csak a 3. helyért járó díjat kaptam meg, ami meg nem túl sok.

na a most vásárolt ulti pack viszont valamelyest kárpótolt, bár ugyan RB poszton 2, DE poszton meg csak 1 pontnyi upgrade, de végre jött egy PoTW, 95-ös Percy Harvin, és vele meg tudtam csinálni a color explosion acsit 😊
több mint 12 éve
fantasyban nyomtam 100valahány pontot és jött érte 5 ticket, 1 contract és Jared Allen 😊

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Predicatorból az 1000+ pont miatt jött 2 ticket meg egy 92-es Brandon Marshall aki pont befért a csapatba

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
én most csinálom a 18. meccset az 1.4-ben, de már nekem is jól jönne Gore 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
'11-ben a Gauntlet kész, +5 Brees megjött, plusz Legend packból egy 99 +3-as Deion Sanders. '12-ben megkaptam Hillist de még így is csak 97-es a csapat.Farky
nekem 98 Gore elittel és egy LE-vel, szóval nagyon azért ne panaszkodj 😛

több mint 12 éve
'11-ben a Gauntlet kész, +5 Brees megjött, plusz Legend packból egy 99 +3-as Deion Sanders. '12-ben megkaptam Hillist de még így is csak 97-es a csapat.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Football Cash-t lehet szerezni ezzel a Trialpay-el ingyen? Írja, hogy valami ingyenes, de nem bízok benne. Tehát ingyenes?
több mint 12 éve
köszi, sikerült is megcsinálni, és kiválasztani Hutchinsont

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 545
Na maradt még 8 órám a Steelers elleni meccsre, mostm ár csak meglesz a csoport. A 2.1-es SB-re mennyi idő van?Farky
8 óra asszem.
több mint 12 éve
Na maradt még 8 órám a Steelers elleni meccsre, mostm ár csak meglesz a csoport. A 2.1-es SB-re mennyi idő van?