NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 329 — ℧
PL 2.5: Colta 108, Packers 128.
nagyon kemény, az első 4 csoportra kb 100 7 pontos GC ment el, meg persze 2; 3 pontosak is. offensenél végig a runt érdemes tolni, mert egyébként folyamatosan int ret td-ket nyomnak
99-es a csapatomSzobi22
1.5 is hasonló?

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
PL 2.5: Colta 108, Packers 128.
nagyon kemény, az első 4 csoportra kb 100 7 pontos GC ment el, meg persze 2; 3 pontosak is. offensenél végig a runt érdemes tolni, mert egyébként folyamatosan int ret td-ket nyomnak
99-es a csapatom

több mint 12 éve
Karácsonyra megleptem magamat pár ulti packal, jött is végre Brees Romo helyett. Meg még Woodson fér be.
És Boldog Karácsonyt nektek 😊

több mint 12 éve
30 cashért veszel egy packot, amiben potw-k és rookiek vannak, és ha jól jönnek ki a színek, nyerhetsz bizonyos coin összeget.
gondolom.

edit: It's no longer a red/green match, it's now 5-of-a-kind. Akkor meg gondolom ha bemákolsz pl. 5 platinumot, viheted a jackpototkaszo
így van, a lényeg, hogy random kártyákat ad, és ha 5 ugyanolyat összegyűjtesz, megkapod, a bónuszt, ami gyűlik. + extrát, ha rookieból v potw-ből jön össze

több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Ha valaki megfejtette ezt a progressive jackpot-ot az szóljon bátran! 😊JoeyPorter
30 cashért veszel egy packot, amiben potw-k és rookiek vannak, és ha jól jönnek ki a színek, nyerhetsz bizonyos coin összeget.
gondolom.

edit: It's no longer a red/green match, it's now 5-of-a-kind. Akkor meg gondolom ha bemákolsz pl. 5 platinumot, viheted a jackpotot
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Ha valaki megfejtette ezt a progressive jackpot-ot az szóljon bátran! 😊

több mint 12 éve
Letoltam a 2.2-t kihúztam Dawkinst. így alakul már a csapat. A 5* packból emg jött egy Flowers high card, meg egy LE Seymour 92+1. Fel is ugrott a ratingem 99-re.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Másnál is szokott összeomlani a shockwave flash vagy csak nálam? Mit lehetne ellene tenni? Mert összeomlik és kilép a játékból moindig.
több mint 12 éve
Lance New York Giants 363 — Giants fan
Nekem eddig egyszer sem volt gond vele ezidőtájt :rolleyes:
Viszont reggel ahogy beléptem kiírta,hogy volt egy 4 órás leállás ezért tolódtak a practice és egyéb idők isJoeyPorter
Frissíettem a flasht, de nem oldotta meg a gondot. Próbáltam más böngészővel (chrome, ie), bejött a játék, kattintottam 2-3-at, és átvált a timeout-os képre, és csak pörög a töltést jelző "karika".
Esetleg nincs valami ötletetek, mi lehet a gond?
Az biztos, hogy ha 11 ben most raknak be flippingbe valami fasza, 5000-be kerülő játékost, és én emiatt nem tudom magam 4500-ról feltornászni, akkor törlöm az egész app-ot a fenébe.

szerk:
úgy látom nem csak nálam jött ez elő
több mint 12 éve
Az elmúlt két napban nektek is szarakodik a játék? a 11 egyáltalán, a 12 pedig csak néha jön be.Lance
Nekem eddig egyszer sem volt gond vele ezidőtájt :rolleyes:
Viszont reggel ahogy beléptem kiírta,hogy volt egy 4 órás leállás ezért tolódtak a practice és egyéb idők is

több mint 12 éve
Lance New York Giants 363 — Giants fan
Az elmúlt két napban nektek is szarakodik a játék? a 11 egyáltalán, a 12 pedig csak néha jön be.
több mint 12 éve
mennyi ponttól is ad az 5*5 playert?Habi
90 fölött. de mindig ott van a prizes-nél

több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
mennyi ponttól is ad az 5*5 playert?

JT Daniels fan
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
...megvárom a holnapi random playert, mert a visszajelzések alapján eddig: Reggie Wayne 95, Kevin Williams 97, Nnamdi Asomugha 98, Jon Beason 97. Szóval valószínűleg 95+ játékost ad, ami azért nem rossz ajánlat. kaszo
nyilván csak engem szopatott be egy 93-as megatronnal, be se fér, kapja be. én tavaly is úgy jártam akcióban, hogy mikor mindenki ultikat kapott, hozzámvágott valami 77-es szart. megyek inkább az 50 ezrekre, azzal nem tud átverni.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 644 — Axel Foley
Bakker, Hernandez jött, pedig Troy ott volt a csapatban 😕Sztyopa
Nekem Brees. 😀

több mint 12 éve
75k coint kaptam az ultra mistery boxért 😊

több mint 12 éve
kobalu91 945 — Scientist
2.1-ben hány fan kell a super bowlhoz?kobalu91
ha jól emlékszem 75Szobi22
Már meg is van, gyorsan ledaráltam a maradék 18 meccset 😀
több mint 12 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Baszki...116 pont a fantasy-ben, erre megkapom érte azt a Steven Jacksont, aki már megvan...

több mint 12 éve
Sztyopa 306
Bakker, Hernandez jött, pedig Troy ott volt a csapatban 😕

Why so serious?
több mint 12 éve
2.1-ben hány fan kell a super bowlhoz?kobalu91
ha jól emlékszem 75

több mint 12 éve
1.4-et befejeztem, most kezdeném a 2.2-t, csak nem tudom mennyivel erősebb, mint a 2.1 Van valahol egy táblázat ahol megtalálom a csapatok erősségét?Farky
simán pörgetheted
én is az 1.4et már befejeztem, de a 2.2 nem volt nagy akadály az akkor 95ös csapatom számáraHabi
köszi, akkor neki kezdek. most 97-es a csapatom és van pár ticketem, akkor ellövöm őket.

több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
1.4-et befejeztem, most kezdeném a 2.2-t, csak nem tudom mennyivel erősebb, mint a 2.1 Van valahol egy táblázat ahol megtalálom a csapatok erősségét?Farky
simán pörgetheted
én is az 1.4et már befejeztem, de a 2.2 nem volt nagy akadály az akkor 95ös csapatom számára

JT Daniels fan
több mint 12 éve
kobalu91 945 — Scientist
2.1-ben hány fan kell a super bowlhoz?
több mint 12 éve
115pont és 99es Pola bácsi :cool: +4 ticket meg 2 contract mert a legtöbb pontot csináltam a barátok közül 😊 Holnap nyitok egy ultra mistery boxot,ma pont a 10 ticketten voltam 😀

több mint 12 éve
Az igen 😮 😮 Azt meg hogy csináltad? 😀habib
sehogy, igazából egyet se kaptam 😀 többem nem is lehetne, mert 90k a limit

persze DeSeant kaptam, legalább collectionbe jó lesz

ez a karácsonyi ajándékos meg jó, így tényleg megéri a pénzt vinni, amúgy mondjuk mindig a játékost választom, amíg non dupokat ad a collectionhöz, az éri meg