Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
ismét 10 ticket 😊Szobi22
és ismét köszi 😊
több mint 12 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
ismét 10 ticket 😊

több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
109 pont 5*5ben és csak Nickset kaptam 😕 Ráadásul be sem fér,legalább collectionben nem volt meg :rolleyes: Erre a hétre: Brady-Rice-Jennings-Davis-WoodsonJoeyPorter
Velem meg már harmadszor történik meg, hogy veszek egy UltiPakkot, és a benne jövő LE már megvan... Kétszer TO, most meg John Abraham...

Egyébként meg 5 plusz tokennel: Brady, Foster, Welker, Finley, WoodsonGáborka
Nekem még 1 LE sincs 😕 van kb 930 ezrem,még kb 2 hónap és meg lesz a 1,5milliós acsi :cool:

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
109 pont 5*5ben és csak Nickset kaptam 😕 Ráadásul be sem fér,legalább collectionben nem volt meg :rolleyes: Erre a hétre: Brady-Rice-Jennings-Davis-WoodsonJoeyPorter
Velem meg már harmadszor történik meg, hogy veszek egy UltiPakkot, és a benne jövő LE már megvan... Kétszer TO, most meg John Abraham...

Egyébként meg 5 plusz tokennel: Brady, Foster, Welker, Finley, Woodson
több mint 12 éve
109 pont 5*5ben és csak Nickset kaptam 😕 Ráadásul be sem fér,legalább collectionben nem volt meg :rolleyes: Erre a hétre: Brady-Rice-Jennings-Davis-Woodson

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Na most tiltom le a picsába ez a szart. 1.5-ben egyszer már kiszoptam úgy h 38:0 volt nekem a 4.!! negyedben skippeltem és kikaptam. Most meg játszom a meccset kilép a játék, újra betölt majd levonta a tickettet a gamechangereket és még ki is kaptam, ráadásul így pont nem lehet meg a 18as W streak. 😡Farky
azta :mad: próbálj meg írni a fórumra, hátha vissza tudják adni a lehetőséget, bár nem tudom mennyire sikeresek az ilyen bugoknál lévő "reklamációk" :rolleyes:kaszo
nagyon sikeresek 😊 múlt héten többek közt nekem is eltűnt az összes acsijaim, a hivatalos álláspont hogy ez van, szerezd meg újra 😊 köszi, a csak egyszer megszerezhető acsik mind elúsztak örökre. Ha lesz gauntlet idén is, na majd az lesz a szép...
több mint 12 éve
Na most tiltom le a picsába ez a szart. 1.5-ben egyszer már kiszoptam úgy h 38:0 volt nekem a 4.!! negyedben skippeltem és kikaptam. Most meg játszom a meccset kilép a játék, újra betölt majd levonta a tickettet a gamechangereket és még ki is kaptam, ráadásul így pont nem lehet meg a 18as W streak. 😡Farky
azta :mad: próbálj meg írni a fórumra, hátha vissza tudják adni a lehetőséget, bár nem tudom mennyire sikeresek az ilyen bugoknál lévő "reklamációk" :rolleyes:
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 329 — ℧
Na most tiltom le a picsába ez a szart. 1.5-ben egyszer már kiszoptam úgy h 38:0 volt nekem a 4.!! negyedben skippeltem és kikaptam. Most meg játszom a meccset kilép a játék, újra betölt majd levonta a tickettet a gamechangereket és még ki is kaptam, ráadásul így pont nem lehet meg a 18as W streak. 😡

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
meglett a 90 pont Brees, Jacobs, CJ, Umenyiora. remélem Jacobsot adja, mert a többiek már megvannak

több mint 12 éve
Toto21 Chicago Bears 5 951
Nem kell kijavítani 75k kell a SB-hez!
Season 2.1 SB-hez mennyi fan kell?Sebii
75k úgy tudom, ha nem, majd valaki kijavít 😊viktro82
több mint 12 éve
azt írják, csak 70Gáborka
Az SB hez több kel mint az utolsó meccshez

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
azt írják, csak 70
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
75k úgy tudom, ha nem, majd valaki kijavít 😊
több mint 12 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 526
Season 2.1 SB-hez mennyi fan kell?
több mint 12 éve
10 ticket 😉
még jó, hogy bnőmet régebben rávettem, hogy lépjen be, mert így néha küldenek neki linketSzobi22
jól jött köszi, mindjárt nyitok is egy ultit

több mint 12 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
10 ticket 😉
még jó, hogy bnőmet régebben rávettem, hogy lépjen be, mert így néha küldenek neki linketSzobi22
köszi 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
10 ticket 😉
köszi 😊
több mint 12 éve
10 ticket 😉
még jó, hogy bnőmet régebben rávettem, hogy lépjen be, mert így néha küldenek neki linket

több mint 12 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
megleptem magam egy Ulti packkal de meggyőzött, hogy ne vegyek többet :mad:

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
Krva nénikéjüket ezeknek,hogy mikor itthon vagyok és várom,hogy befejezzék a rohadt szervizüket akkor persze nem lesz kész,mire meg hazaérek Szegedről, már expired :mad:

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nehezen fognak, ha sem a neved sem a profilod nem adod meg 😀Farky
Pardon, azt hittem, bejelöltem a mélem láthatóságát 😊Gáborka
nem hiszem, hogy sokan fognak nyomozgatni, szerintem jobbat tennél, ha belinkelnéd az adatlapodSzobi22
Egyem a szívetek 😀
http://www.facebook.com/gaborkaaaaa
több mint 12 éve
Halihó! Most találtam erre a fórumra (eddig nem is kerestem, mondjuk 😊, magyar vagyok, játszok ezzel (a 11-el is), sok ismerős mindig jól jön, ha gondoljátok, jelöljetek F'bookon. Szép napot 😊Gáborka
Pardon, azt hittem, bejelöltem a mélem láthatóságát 😊Gáborka
nem hiszem, hogy sokan fognak nyomozgatni, szerintem jobbat tennél, ha belinkelnéd az adatlapod

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Halihó! Most találtam erre a fórumra (eddig nem is kerestem, mondjuk 😊, magyar vagyok, játszok ezzel (a 11-el is), sok ismerős mindig jól jön, ha gondoljátok, jelöljetek F'bookon. Szép napot 😊Gáborka
Pardon, azt hittem, bejelöltem a mélem láthatóságát 😊
több mint 12 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 911 — Illegális gyakorló
Most mit izélsz, rá kell szűrni a Gáborokra 😊

Komolyra fordítva: valami adat nem ártana valóban 😉

több mint 12 éve
nehezen fognak, ha sem a neved sem a profilod nem adod meg 😀