Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Nekem még 1 LE sincs 😕 van kb 930 ezrem,még kb 2 hónap és meg lesz a 1,5milliós acsi :cool:109 pont 5*5ben és csak Nickset kaptam 😕 Ráadásul be sem fér,legalább collectionben nem volt meg :rolleyes: Erre a hétre: Brady-Rice-Jennings-Davis-WoodsonJoeyPorterVelem meg már harmadszor történik meg, hogy veszek egy UltiPakkot, és a benne jövő LE már megvan... Kétszer TO, most meg John Abraham...
Egyébként meg 5 plusz tokennel: Brady, Foster, Welker, Finley, WoodsonGáborka
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
109 pont 5*5ben és csak Nickset kaptam 😕 Ráadásul be sem fér,legalább collectionben nem volt meg :rolleyes: Erre a hétre: Brady-Rice-Jennings-Davis-WoodsonJoeyPorterVelem meg már harmadszor történik meg, hogy veszek egy UltiPakkot, és a benne jövő LE már megvan... Kétszer TO, most meg John Abraham...
Egyébként meg 5 plusz tokennel: Brady, Foster, Welker, Finley, Woodson
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
109 pont 5*5ben és csak Nickset kaptam 😕 Ráadásul be sem fér,legalább collectionben nem volt meg :rolleyes: Erre a hétre: Brady-Rice-Jennings-Davis-Woodson
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nagyon sikeresek 😊 múlt héten többek közt nekem is eltűnt az összes acsijaim, a hivatalos álláspont hogy ez van, szerezd meg újra 😊 köszi, a csak egyszer megszerezhető acsik mind elúsztak örökre. Ha lesz gauntlet idén is, na majd az lesz a szép...Na most tiltom le a picsába ez a szart. 1.5-ben egyszer már kiszoptam úgy h 38:0 volt nekem a 4.!! negyedben skippeltem és kikaptam. Most meg játszom a meccset kilép a játék, újra betölt majd levonta a tickettet a gamechangereket és még ki is kaptam, ráadásul így pont nem lehet meg a 18as W streak. 😡Farkyazta :mad: próbálj meg írni a fórumra, hátha vissza tudják adni a lehetőséget, bár nem tudom mennyire sikeresek az ilyen bugoknál lévő "reklamációk" :rolleyes:kaszo
több mint 12 éve
Na most tiltom le a picsába ez a szart. 1.5-ben egyszer már kiszoptam úgy h 38:0 volt nekem a 4.!! negyedben skippeltem és kikaptam. Most meg játszom a meccset kilép a játék, újra betölt majd levonta a tickettet a gamechangereket és még ki is kaptam, ráadásul így pont nem lehet meg a 18as W streak. 😡Farkyazta :mad: próbálj meg írni a fórumra, hátha vissza tudják adni a lehetőséget, bár nem tudom mennyire sikeresek az ilyen bugoknál lévő "reklamációk" :rolleyes:
több mint 12 éve
Na most tiltom le a picsába ez a szart. 1.5-ben egyszer már kiszoptam úgy h 38:0 volt nekem a 4.!! negyedben skippeltem és kikaptam. Most meg játszom a meccset kilép a játék, újra betölt majd levonta a tickettet a gamechangereket és még ki is kaptam, ráadásul így pont nem lehet meg a 18as W streak. 😡
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
meglett a 90 pont Brees, Jacobs, CJ, Umenyiora. remélem Jacobsot adja, mert a többiek már megvannak
több mint 12 éve
Toto21
5 951
Nem kell kijavítani 75k kell a SB-hez!Season 2.1 SB-hez mennyi fan kell?Sebii75k úgy tudom, ha nem, majd valaki kijavít 😊viktro82
több mint 12 éve
Az SB hez több kel mint az utolsó meccshezazt írják, csak 70GáborkaSeason 2.1 SB-hez mennyi fan kell?Sebii75k úgy tudom, ha nem, majd valaki kijavít 😊viktro82
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
azt írják, csak 70Season 2.1 SB-hez mennyi fan kell?Sebii75k úgy tudom, ha nem, majd valaki kijavít 😊viktro82
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Season 2.1 SB-hez mennyi fan kell?Sebii75k úgy tudom, ha nem, majd valaki kijavít 😊
több mint 12 éve
Sebii
3 526
Season 2.1 SB-hez mennyi fan kell?
több mint 12 éve
10 ticket 😉jól jött köszi, mindjárt nyitok is egy ultit
még jó, hogy bnőmet régebben rávettem, hogy lépjen be, mert így néha küldenek neki linketSzobi22
több mint 12 éve
10 ticket 😉köszi 😊
még jó, hogy bnőmet régebben rávettem, hogy lépjen be, mert így néha küldenek neki linketSzobi22
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
megleptem magam egy Ulti packkal de meggyőzött, hogy ne vegyek többet :mad:
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Krva nénikéjüket ezeknek,hogy mikor itthon vagyok és várom,hogy befejezzék a rohadt szervizüket akkor persze nem lesz kész,mire meg hazaérek Szegedről, már expired :mad:
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Egyem a szívetek 😀nem hiszem, hogy sokan fognak nyomozgatni, szerintem jobbat tennél, ha belinkelnéd az adatlapodSzobi22nehezen fognak, ha sem a neved sem a profilod nem adod meg 😀FarkyPardon, azt hittem, bejelöltem a mélem láthatóságát 😊Gáborka
http://www.facebook.com/gaborkaaaaa
több mint 12 éve
nem hiszem, hogy sokan fognak nyomozgatni, szerintem jobbat tennél, ha belinkelnéd az adatlapodPardon, azt hittem, bejelöltem a mélem láthatóságát 😊GáborkaHalihó! Most találtam erre a fórumra (eddig nem is kerestem, mondjuk 😊, magyar vagyok, játszok ezzel (a 11-el is), sok ismerős mindig jól jön, ha gondoljátok, jelöljetek F'bookon. Szép napot 😊Gáborkanehezen fognak, ha sem a neved sem a profilod nem adod meg 😀Farky
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Pardon, azt hittem, bejelöltem a mélem láthatóságát 😊Halihó! Most találtam erre a fórumra (eddig nem is kerestem, mondjuk 😊, magyar vagyok, játszok ezzel (a 11-el is), sok ismerős mindig jól jön, ha gondoljátok, jelöljetek F'bookon. Szép napot 😊Gáborkanehezen fognak, ha sem a neved sem a profilod nem adod meg 😀Farky
több mint 12 éve
Most mit izélsz, rá kell szűrni a Gáborokra 😊Komolyra fordítva: valami adat nem ártana valóban 😉
több mint 12 éve
Halihó! Most találtam erre a fórumra (eddig nem is kerestem, mondjuk 😊, magyar vagyok, játszok ezzel (a 11-el is), sok ismerős mindig jól jön, ha gondoljátok, jelöljetek F'bookon. Szép napot 😊Gáborkanehezen fognak, ha sem a neved sem a profilod nem adod meg 😀