Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Halihó! Most találtam erre a fórumra (eddig nem is kerestem, mondjuk 😊, magyar vagyok, játszok ezzel (a 11-el is), sok ismerős mindig jól jön, ha gondoljátok, jelöljetek F'bookon. Szép napot 😊
több mint 12 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Briggs ELITE, Ngata ELITE...kb. 300000coin jól indul a nap 😀 :cool:Laki
Nem hagytad már abba egyszer? :rolleyes: Mint ha azt olvastam volna valamikor itt :/JoeyPorter
nem tudtam abbahagyni, függőséget okoz 😀

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Nem hagytad már abba egyszer? :rolleyes: Mint ha azt olvastam volna valamikor itt :/

több mint 12 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
38 pont és egy ticket 😀
gondoltam, hogy majd vasárnap beállítom, csak az a nap hm..mással telt, úgyhogy csak az esti meccsekről tudtam játszatni. predictor hasonló 😛

több mint 12 éve
Sztyopa 306
99 pont és 3 ticket+ Lynch , úgyis meg volt mindenki, szal lényegtelen is...
Ez az extra napi bónusz holnapig, vagy holnap éjfélig szól?

Why so serious?
több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 329 — ℧
Faxa 91 pontom lett fantasyban, és kaptam egy remek 83-as Celeket...

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
kobalu91 945 — Scientist
Na elmész a... 😀
több mint 12 éve
Briggs ELITE, Ngata ELITE...kb. 300000coin jól indul a nap 😀 :cool:

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
mondjuk nem lenne annyira meglepő, ha leépítenék. szopás, nem vitás, de mégiscsak lassan vége ennek a szezonnak is 😕Szobi22
Ok, csak akkor nem túl igazságos azokkal szemben, akik még "dolgoznak" a Gore elite-ért, mert nem vettek fel 500 idegent, hogy szpemmeljenek ajándékokkal. Nekem például már rég csak az az egy acsi hiányzik a Gauntletből, hogy kapjak 200 ticketet, és naponta 1-2 jön max, hiába van már 130+ csapatom, meg lvl140, meg vettem vagy 25 legend packot, ezzel a social acsival nem tudok mit kezdeni. Felvettem már vagy 15-20 külföldit, hogy legalább ez a napi 1-2 jöjjön, de mást nem lehet csinálni vele, és ez szerintem fos így.
több mint 12 éve
mondjuk nem lenne annyira meglepő, ha leépítenék. szopás, nem vitás, de mégiscsak lassan vége ennek a szezonnak is 😕

több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 703 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Nálam se megy, semmilyen böngészővel. :/

több mint 12 éve
hűha utolsó csoportra 15 óra van csak :/ szerencsére már csak a Bengals van és betározva a gémcséndzserek, de azért nagy csata lesz 😐

több mint 12 éve
kobalu91 945 — Scientist
1250 kártyával a collectionben és Tomlinnal nem tölt be a '11 :mad:Laki
úgy tűnik kezdik kiszedni a vasat a 11 alól, egyre többször csinálja 😕JSanyo
nálam már reggel óta... írtam a playfish fórumba is, de nem tudtak rá értelmes választ adni, szerintük a facebook-kal van a hiba...
több mint 12 éve
kobalu91 945 — Scientist
úgy tűnik kezdik kiszedni a vasat a 11 alól, egyre többször csinálja 😕JSanyo
nálam már reggel óta... írtam a playfish fórumba is, de nem tudtak rá értelmes választ adni, szerintük a facebook-kal van a hiba...
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
úgy tűnik kezdik kiszedni a vasat a 11 alól, egyre többször csinálja 😕

több mint 12 éve
kobalu91 945 — Scientist
Ezt nekem is csinálta, de újratöltöttem és jó volt.
több mint 12 éve
1250 kártyával a collectionben és Tomlinnal nem tölt be a '11 :mad:

több mint 12 éve
Toto21 Chicago Bears 5 951
Sziasztok!

Még új vagyok itt, de lenne egy kérdésem. Melyik éri meg jobban?
Megtartani az 5 99-es free agent-et vagy beváltani Ngata+2-re? :rolleyes:

Köszi a segítségetToto21
attól függ. ha nem jó amúgy a csapatod, akkor a 99-esek. ha viszont viszonylag jó, akkor Ngata. Próbáld ki, hogy a 99-esek helyére berakod azokat, akik ott lennének helyettük. ha ettől több, mint 2-t csökken a rating, akkor ne cseréld be, ha kevesebbet, akkor igenSzobi22
azért ha olyan gyenge lenne a csapata, hogy 2-t javítanak rajta a 99-esek, nem hiszem hogy már befejezte volna a PL2-t 😊
szóval inkább Ngata+2 szerintem.kaszo
Köszönöm a segítséget! Az igazat megvallva még csak a PL1-el vagyok kész, meg PL2.1-el. 😀
A támadó szekcióra nem lehet panaszom:
WR-Roddy White, Larry Fitzgerald (96)
TE-Vernon Davis (91)
RB-MoJo(95), Gore+1 (94)
QB-Tom Brady (99)
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Sziasztok!

Köszi a segítségetToto21
attól függ. ha nem jó amúgy a csapatod, akkor a 99-esek. ha viszont viszonylag jó, akkor Ngata. Próbáld ki, hogy a 99-esek helyére berakod azokat, akik ott lennének helyettük. ha ettől több, mint 2-t csökken a rating, akkor ne cseréld be, ha kevesebbet, akkor igenSzobi22
azért ha olyan gyenge lenne a csapata, hogy 2-t javítanak rajta a 99-esek, nem hiszem hogy már befejezte volna a PL2-t 😊
szóval inkább Ngata+2 szerintem.
több mint 12 éve
Sziasztok!

Köszi a segítségetToto21
attól függ. ha nem jó amúgy a csapatod, akkor a 99-esek. ha viszont viszonylag jó, akkor Ngata. Próbáld ki, hogy a 99-esek helyére berakod azokat, akik ott lennének helyettük. ha ettől több, mint 2-t csökken a rating, akkor ne cseréld be, ha kevesebbet, akkor igen

több mint 12 éve
Toto21 Chicago Bears 5 951
Sziasztok!

Köszi a segítséget
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mitől omlik össze ez a rohadt shockwave nekem? Ma már kb 8-9x összeomlott. Valaki tudna segíteni pls?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A season 2.1-ben kik a 99-es és 95-ös free agentek?Sebii
A 99-est te választod 5közül, a 2.2ben is a maradék közül és így tovább

Egyébként nem is ez volt a kérdés bocsi: Reggie Bush, Steve Hutchinson, Brian Dawkins, Adam Vinatieri és Kellen Winslow
több mint 12 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 526
A season 2.1-ben kik a 99-es és 95-ös free agentek?
több mint 12 éve
Mikor szokta a predictor és a fantasy token rewardokat kiadni? Random vagy van vmi pontos időpont?hunterrop
kedd du. ezek szerint 2 után 😛