Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Halihó! Most találtam erre a fórumra (eddig nem is kerestem, mondjuk 😊, magyar vagyok, játszok ezzel (a 11-el is), sok ismerős mindig jól jön, ha gondoljátok, jelöljetek F'bookon. Szép napot 😊
több mint 12 éve
nem tudtam abbahagyni, függőséget okoz 😀Briggs ELITE, Ngata ELITE...kb. 300000coin jól indul a nap 😀 :cool:LakiNem hagytad már abba egyszer? :rolleyes: Mint ha azt olvastam volna valamikor itt :/JoeyPorter
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Briggs ELITE, Ngata ELITE...kb. 300000coin jól indul a nap 😀 :cool:LakiNem hagytad már abba egyszer? :rolleyes: Mint ha azt olvastam volna valamikor itt :/
több mint 12 éve
38 pont és egy ticket 😀gondoltam, hogy majd vasárnap beállítom, csak az a nap hm..mással telt, úgyhogy csak az esti meccsekről tudtam játszatni. predictor hasonló 😛
több mint 12 éve
Sztyopa
306
99 pont és 3 ticket+ Lynch , úgyis meg volt mindenki, szal lényegtelen is...Ez az extra napi bónusz holnapig, vagy holnap éjfélig szól?
Why so serious?
több mint 12 éve
Faxa 91 pontom lett fantasyban, és kaptam egy remek 83-as Celeket...
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Briggs ELITE, Ngata ELITE...kb. 300000coin jól indul a nap 😀 :cool:LakiNa elmész a... 😀
több mint 12 éve
Briggs ELITE, Ngata ELITE...kb. 300000coin jól indul a nap 😀 :cool:
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
mondjuk nem lenne annyira meglepő, ha leépítenék. szopás, nem vitás, de mégiscsak lassan vége ennek a szezonnak is 😕Szobi22Ok, csak akkor nem túl igazságos azokkal szemben, akik még "dolgoznak" a Gore elite-ért, mert nem vettek fel 500 idegent, hogy szpemmeljenek ajándékokkal. Nekem például már rég csak az az egy acsi hiányzik a Gauntletből, hogy kapjak 200 ticketet, és naponta 1-2 jön max, hiába van már 130+ csapatom, meg lvl140, meg vettem vagy 25 legend packot, ezzel a social acsival nem tudok mit kezdeni. Felvettem már vagy 15-20 külföldit, hogy legalább ez a napi 1-2 jöjjön, de mást nem lehet csinálni vele, és ez szerintem fos így.
több mint 12 éve
mondjuk nem lenne annyira meglepő, ha leépítenék. szopás, nem vitás, de mégiscsak lassan vége ennek a szezonnak is 😕
több mint 12 éve
Nálam se megy, semmilyen böngészővel. :/
több mint 12 éve
hűha utolsó csoportra 15 óra van csak :/ szerencsére már csak a Bengals van és betározva a gémcséndzserek, de azért nagy csata lesz 😐
több mint 12 éve
nálam már reggel óta... írtam a playfish fórumba is, de nem tudtak rá értelmes választ adni, szerintük a facebook-kal van a hiba...1250 kártyával a collectionben és Tomlinnal nem tölt be a '11 :mad:Lakiúgy tűnik kezdik kiszedni a vasat a 11 alól, egyre többször csinálja 😕JSanyo
több mint 12 éve
nálam már reggel óta... írtam a playfish fórumba is, de nem tudtak rá értelmes választ adni, szerintük a facebook-kal van a hiba...1250 kártyával a collectionben és Tomlinnal nem tölt be a '11 :mad:Lakiúgy tűnik kezdik kiszedni a vasat a 11 alól, egyre többször csinálja 😕JSanyo
több mint 12 éve
1250 kártyával a collectionben és Tomlinnal nem tölt be a '11 :mad:Lakiúgy tűnik kezdik kiszedni a vasat a 11 alól, egyre többször csinálja 😕
több mint 12 éve
1250 kártyával a collectionben és Tomlinnal nem tölt be a '11 :mad:LakiEzt nekem is csinálta, de újratöltöttem és jó volt.
több mint 12 éve
1250 kártyával a collectionben és Tomlinnal nem tölt be a '11 :mad:
több mint 12 éve
Toto21
5 951
Köszönöm a segítséget! Az igazat megvallva még csak a PL1-el vagyok kész, meg PL2.1-el. 😀azért ha olyan gyenge lenne a csapata, hogy 2-t javítanak rajta a 99-esek, nem hiszem hogy már befejezte volna a PL2-t 😊Sziasztok!attól függ. ha nem jó amúgy a csapatod, akkor a 99-esek. ha viszont viszonylag jó, akkor Ngata. Próbáld ki, hogy a 99-esek helyére berakod azokat, akik ott lennének helyettük. ha ettől több, mint 2-t csökken a rating, akkor ne cseréld be, ha kevesebbet, akkor igenSzobi22
Még új vagyok itt, de lenne egy kérdésem. Melyik éri meg jobban?
Megtartani az 5 99-es free agent-et vagy beváltani Ngata+2-re? :rolleyes:
Köszi a segítségetToto21
szóval inkább Ngata+2 szerintem.kaszo
A támadó szekcióra nem lehet panaszom:
WR-Roddy White, Larry Fitzgerald (96)
TE-Vernon Davis (91)
RB-MoJo(95), Gore+1 (94)
QB-Tom Brady (99)
több mint 12 éve
azért ha olyan gyenge lenne a csapata, hogy 2-t javítanak rajta a 99-esek, nem hiszem hogy már befejezte volna a PL2-t 😊Sziasztok!attól függ. ha nem jó amúgy a csapatod, akkor a 99-esek. ha viszont viszonylag jó, akkor Ngata. Próbáld ki, hogy a 99-esek helyére berakod azokat, akik ott lennének helyettük. ha ettől több, mint 2-t csökken a rating, akkor ne cseréld be, ha kevesebbet, akkor igenSzobi22
Köszi a segítségetToto21
szóval inkább Ngata+2 szerintem.
több mint 12 éve
Sziasztok!attól függ. ha nem jó amúgy a csapatod, akkor a 99-esek. ha viszont viszonylag jó, akkor Ngata. Próbáld ki, hogy a 99-esek helyére berakod azokat, akik ott lennének helyettük. ha ettől több, mint 2-t csökken a rating, akkor ne cseréld be, ha kevesebbet, akkor igen
Köszi a segítségetToto21
több mint 12 éve
Toto21
5 951
Sziasztok!Még új vagyok itt, de lenne egy kérdésem. Melyik éri meg jobban?
Köszi a segítséget
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mitől omlik össze ez a rohadt shockwave nekem? Ma már kb 8-9x összeomlott. Valaki tudna segíteni pls?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A season 2.1-ben kik a 99-es és 95-ös free agentek?SebiiA 99-est te választod 5közül, a 2.2ben is a maradék közül és így tovább
Egyébként nem is ez volt a kérdés bocsi: Reggie Bush, Steve Hutchinson, Brian Dawkins, Adam Vinatieri és Kellen Winslow
több mint 12 éve
Sebii
3 526
A season 2.1-ben kik a 99-es és 95-ös free agentek?
több mint 12 éve
Mikor szokta a predictor és a fantasy token rewardokat kiadni? Random vagy van vmi pontos időpont?hunterropkedd du. ezek szerint 2 után 😛