Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
Nekem aztán tökmindegy 😊 Egyébként úgy néz ki jó lesz a ma este, 22:30-23:00 körül (vagy később)...Rataxesmegbeszéltük. Majd csinálj hamacsi szobát, én meg feltöltöm a rostert és a portrét.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Nekem aztán tökmindegy 😊 Egyébként úgy néz ki jó lesz a ma este, 22:30-23:00 körül (vagy később)...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
Hűű... az a baj hogy ezt még nem tudom megígérni... De kora este (7-8 körül) már tudok nyilatkozni 😊Rataxesmitszóná, ha az új rosterrel játszanánk?
több mint 12 éve
Hűű... az a baj hogy ezt még nem tudom megígérni... De kora este (7-8 körül) már tudok nyilatkozni 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
"Just hit the QB!"...megküzdünk titáni küzdelemben életre-halálra.Amadeus91Legyen így! (bár Te vagy az Eaglesmcnabb mellett aki mindig rommá ver ha keresztezzük egymás útját...)Rataxes
akkor ma este?
több mint 12 éve
...megküzdünk titáni küzdelemben életre-halálra.Amadeus91Legyen így! (bár Te vagy az Eaglesmcnabb mellett aki mindig rommá ver ha keresztezzük egymás útját...)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
akkor valamelyik éjjel, amikor a farkasok üvöltenek, te meg én, megküzdünk titáni küzdelemben életre-halálra.Nekem egy hétköznap késő esti időpont lenne a legjobb 😊Rataxesna mikor vívunk meg halálig?Amadeus91...Eagles GM?Amadeus91Jelen!
Rataxes
több mint 12 éve
Nekem egy hétköznap késő esti időpont lenne a legjobb 😊na mikor vívunk meg halálig?Amadeus91...Eagles GM?Amadeus91Jelen!
Rataxes
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
na mikor vívunk meg halálig?...Eagles GM?Amadeus91Jelen!
Rataxes
több mint 12 éve
...Eagles GM?Amadeus91Jelen!
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
Eagles és a Giants van nekem ugye? Ki a Giants és az Eagles GM?
több mint 12 éve
valaki egy meccs? 😀
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
jó kis meccs volt, vezetett kaszo, aztán az utolsó negyedben iszonyatmód belassult a játék, kb félmp volt mire reagált a billentyű, ez finoman szólva sem segítette az addig tökéletes passzjátékát, úgyhogy ennek köszönhetően nyertem 2-3 ponttal. Egyébként mindkét def egy kalap fos volt többnyire. Főleg az enyém.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
csináltam egy hamachi szobát herremansss néven ugyanez a jelszav. ha vagy írj ottan!eaglesmcnabbvagyok, írtam ott is, loki-meccsig jó lenne lenyomni, ha itt vagy 😊
több mint 12 éve
csináltam egy hamachi szobát herremansss néven ugyanez a jelszav. ha vagy írj ottan!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Háát nem tudom, én lehet jobban díjaznám ha csak odavágós lenne. Amikor nyerek akkor nincs gond, de pl. eaglesmcnabb ellen - komoly hátrányban - már a második félidő is nehezemre esett, ha mégegyet le kellett volna játszanom lehet kitépem a hajam 😊Rataxesheh, azóta visszaestem, 2 vereség zsinórban, ma jön a 3. 😀
több mint 12 éve
Háát nem tudom, én lehet jobban díjaznám ha csak odavágós lenne. Amikor nyerek akkor nincs gond, de pl. eaglesmcnabb ellen - komoly hátrányban - már a második félidő is nehezemre esett, ha mégegyet le kellett volna játszanom lehet kitépem a hajam 😊Rataxesna ja van hátulütője a dolognak de pl én Farky ellen mikor játszok akkor ilyen -7 -3 pontos meccsek szoktak dönteni ,de végülis az 1 meccses megoldás is jó úgy legalább halad a meccs
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Meg sokat dobna rajta ha tudnánk nyitni egy új topic-ot a ligának ahol első hozzászólásba ott lennének a párosítások-majd szerkesztve az eredmények. És oda a statisztikákat is be lehetne tenni a meccs után. Így sokkal átláthatóbb lenne hogy ki kivel játszik és ki hogy áll.
több mint 12 éve
Háát nem tudom, én lehet jobban díjaznám ha csak odavágós lenne. Amikor nyerek akkor nincs gond, de pl. eaglesmcnabb ellen - komoly hátrányban - már a második félidő is nehezemre esett, ha mégegyet le kellett volna játszanom lehet kitépem a hajam 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Még nem tudom, hogy otthon leszek-e. Majd olyan 2-3 óra fele írok PM-et.Patriots GM-től kérdezném, hogy mikor ér rá lejátszani a meccsünket?Raven17holnap? úgy este 6-7ig. winston
több mint 12 éve
jaja eredetileg az volt a terv 😀 most egy ilyen soccerbe elhíresült kupát kéne csinálni ,hogy mindenki kap egy ellenfelet amit kisorsolnak neki és azzal játszik vagy 1x vagy 2x (én a 2x játszunk egymás ellenre szavazok egyszer otthon egyszer idegenbe ,ha kell 3x meccs akkor az is lenne)de ezt majd Ti eldöntitek ,hogy legyen-e ilyenBáz' 😀a csoport 1. ellen játszottál 😀 MOST nyertél..legközelebb nem fogsz 😀KissNe már, azt hittem ez csak olyan alapszakasz féleség. És kieséses alapon lesz majd rájátszás vagy valami. Én még tolni akarom. 😀labyRaiders-Texans is lejátszva. Úgyhogy én kilőttem az összes meccsemet. Lesz még nem?labyhát akkor TE lettél az 1. amihez egy nagy grat! majd a következő bajnokságot csapassuk ,ha a többiek is letolták a meccsüketKiss
Akkor ha újra indultunk akkor valami kieséses rendszerrel kéne lebonyolítani valami hasonló speed ligát?! 😊laby
Samaras játszott?
több mint 12 éve
eredetileg az volt a terv, nem? csak másképp alakult. de egész jól. 😀Báz' 😀a csoport 1. ellen játszottál 😀 MOST nyertél..legközelebb nem fogsz 😀KissNe már, azt hittem ez csak olyan alapszakasz féleség. És kieséses alapon lesz majd rájátszás vagy valami. Én még tolni akarom. 😀labyRaiders-Texans is lejátszva. Úgyhogy én kilőttem az összes meccsemet. Lesz még nem?labyhát akkor TE lettél az 1. amihez egy nagy grat! majd a következő bajnokságot csapassuk ,ha a többiek is letolták a meccsüketKiss
Akkor ha újra indultunk akkor valami kieséses rendszerrel kéne lebonyolítani valami hasonló speed ligát?! 😊laby
több mint 12 éve
Báz' 😀a csoport 1. ellen játszottál 😀 MOST nyertél..legközelebb nem fogsz 😀KissNe már, azt hittem ez csak olyan alapszakasz féleség. És kieséses alapon lesz majd rájátszás vagy valami. Én még tolni akarom. 😀labyRaiders-Texans is lejátszva. Úgyhogy én kilőttem az összes meccsemet. Lesz még nem?labyhát akkor TE lettél az 1. amihez egy nagy grat! majd a következő bajnokságot csapassuk ,ha a többiek is letolták a meccsüketKiss
Akkor ha újra indultunk akkor valami kieséses rendszerrel kéne lebonyolítani valami hasonló speed ligát?! 😊
több mint 12 éve
a csoport 1. ellen játszottál 😀 MOST nyertél..legközelebb nem fogsz 😀Ne már, azt hittem ez csak olyan alapszakasz féleség. És kieséses alapon lesz majd rájátszás vagy valami. Én még tolni akarom. 😀labyRaiders-Texans is lejátszva. Úgyhogy én kilőttem az összes meccsemet. Lesz még nem?labyhát akkor TE lettél az 1. amihez egy nagy grat! majd a következő bajnokságot csapassuk ,ha a többiek is letolták a meccsüketKiss
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Ne már, azt hittem ez csak olyan alapszakasz féleség. És kieséses alapon lesz majd rájátszás vagy valami. Én még tolni akarom. 😀Raiders-Texans is lejátszva. Úgyhogy én kilőttem az összes meccsemet. Lesz még nem?labyhát akkor TE lettél az 1. amihez egy nagy grat! majd a következő bajnokságot csapassuk ,ha a többiek is letolták a meccsüketKiss