Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
most játszottuk le Labyvel a meccsünket olyan fél7 fele okés neked?na kaszoval ma nem jött össze a meccs gondolom bealudt vagy berúgott 😊 10 után valaki egy meccs?Kisshoppá, bocsi. pótlás időpontra ötlet? vagy neked mindig csak az esték jók?kaszo
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
na kaszoval ma nem jött össze a meccs gondolom bealudt vagy berúgott 😊 10 után valaki egy meccs?Kisshoppá, bocsi. pótlás időpontra ötlet? vagy neked mindig csak az esték jók?
több mint 12 éve
Srácok!Franchise ligába keresünk GM-et. Aktív ligáról van szó, folyamatosan mennek a meccsek és minden.
Franchise ligáról van szó tehát draftolunk is, FA, trade...minden van.
Akit érdekel az írjon egy email-t nekem aztán mondom a részleteket.
email: laby43@gmail.com
liga: www.the-chml.com
több mint 12 éve
hejj,jelenleg angliában vagyok, látom körbeverésnél 3. lettem a c csoportban 😕
hétfőtől érek rá lejátszani a 3.helyezettekkel a meccsem, csak légyszi írjatok pmt a héten.
több mint 12 éve
ment a válaszna kaszoval ma nem jött össze a meccs gondolom bealudt vagy berúgott 😊 10 után valaki egy meccs?KissEmail-edet csekkold meg.
laby
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
na kaszoval ma nem jött össze a meccs gondolom bealudt vagy berúgott 😊 10 után valaki egy meccs?KissEmail-edet csekkold meg.
több mint 12 éve
na kaszoval ma nem jött össze a meccs gondolom bealudt vagy berúgott 😊 10 után valaki egy meccs?
Samaras játszott?
több mint 12 éve
9 órára itt tudok lenni!ok, de 10 után nekem már esélytelen, mert reggel kelni kell. majd akkor írj valami konkrétabbat, hogy mennyire este gondoltad.kaszoesténként lenne a legjobbKissFalcons mikor játszunk?Kissholnap délután?kaszo
Samaras játszott?
több mint 12 éve
ok, de 10 után nekem már esélytelen, mert reggel kelni kell. majd akkor írj valami konkrétabbat, hogy mennyire este gondoltad.esténként lenne a legjobbKissFalcons mikor játszunk?Kissholnap délután?kaszo
több mint 12 éve
Patriots GM-től kérdezném, hogy mikor ér rá lejátszani a meccsünket?
több mint 12 éve
nekem még mindig használható ncaa roster kéne
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
bohóckodni jó 😊 remélem mire kezdünk egy új ligát lesz vmi használható
Samaras játszott?
több mint 12 éve
hát jah vannak vicces ratingek, pedig csak 1-2 csapattal játszottam belőle
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
Egy draft utáni ilyet találtam, ebben pl Moore is már Colts játékos, Freeney és Mathis meg OLB, viszont a ratingekkel nem vagyok kibékülve.ennek a rosternek 1 erénye van, hogy friss, nem kell a rookiekat megcsinálni, am. nagyon el van baszva az összes rating kb.
roster+portréfájl: http://data.hu/get/5326614/post_draft.rarFarky
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Egy draft utáni ilyet találtam, ebben pl Moore is már Colts játékos, Freeney és Mathis meg OLB, viszont a ratingekkel nem vagyok kibékülve.kösz
roster+portréfájl: http://data.hu/get/5326614/post_draft.rarFarky
több mint 12 éve
Egy draft utáni ilyet találtam, ebben pl Moore is már Colts játékos, Freeney és Mathis meg OLB, viszont a ratingekkel nem vagyok kibékülve.roster+portréfájl: http://data.hu/get/5326614/post_draft.rar
több mint 12 éve
farky egy hajnali meccs?valaki egy edzőmeccs?trolandén benne vagyok, ma úgyis ráérek 😀
hama hálózat:
név: farky_madden
jelszó: farky_maddenFarky
Samaras játszott?
több mint 12 éve
valaki egy edzőmeccs?trolandén benne vagyok, ma úgyis ráérek 😀
hama hálózat:
név: farky_madden
jelszó: farky_madden
több mint 12 éve
troland
32
valaki egy edzőmeccs?
If it doesn't matter who wins or loses, then why do they keep score?
Vince Lombardi
több mint 12 éve
esténként lenne a legjobbFalcons mikor játszunk?Kissholnap délután?kaszo
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Giants, Bengals, Colts? Kb. 22:30-as kezdést tudnék vállalni 😊szerk.: Hamachin a gyokereli nevű szobában várok... A jelszó is ugyanez 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Bengals - Colts 12-35félidőre elhúztunk 21-0 ra a D# remeklésének hála, a másodikban már kiegyensúlyozottabb volt a meccs. Sikerült 11 futott yardon tartani a Bengalst és passzra kényszeríteni + kiütni Daltont 😛, így még PM 2 pickje is belefért.
MVP: Addai 79 futott yard, 67 elkapott yard és 3 elkapott TD
több mint 12 éve
Falcons mikor játszunk?
Samaras játszott?