Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
hagyjuk má...sosem szerettem a beírós dolgokat.holnap reggelig várunk ,hogy jelentkezzen ,ha nem teszi meg akkor beírunk neked egy 30-0-ás győzelmet....Kiss3 napja semmi hír rólaKissHol van Kaszo?Amadeus91
am meg ha beírjátok akkor nálunk körbeverés lenne.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
holnap reggelig várunk ,hogy jelentkezzen ,ha nem teszi meg akkor beírunk neked egy 30-0-ás győzelmet....Hol van Kaszo?Amadeus91És mit tudunk róla?laby3 napja semmi hír rólaKiss
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
Hol van Kaszo?3 napja semmi hír rólaKissmég a Falcons-Bengals hiányzikKissÉs mit tudunk róla?laby
több mint 12 éve
3 napja semmi hír rólaÉs mit tudunk róla?labyAkkor most ki, kivel játszik?labymég a Falcons-Bengals hiányzikKiss
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
És mit tudunk róla?Akkor most ki, kivel játszik?labymég a Falcons-Bengals hiányzikKiss
több mint 12 éve
Akkor most ki, kivel játszik?labymég a Falcons-Bengals hiányzik
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Mit jelent a bemakkolás? 😊Rataxeswikipédián nem találtam róla semmit :/
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Mit jelent a bemakkolás? 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
hát jaa ,mert bemakkoltad az összes meccsedet 😛34 ponttal kell verned hogy 1. legyél 😊Nabasszus, jellemző hogy megint összehoz a sors Pryorékkal... Eaglesmcnabb már-már a mumusomnak számít 😊na jah ezen én is gondolkoztam sztem az számítson mert így nyíltabb lesz...Kiss
Körbeverésnél a pontarány számít?Rataxes
szerk.: Ilyesformán mondjuk (ha a pontarányt nézzük) nekem csak 3.-nak kéne lennem a csoportomban...Rataxes
Samaras játszott?
több mint 12 éve
34 ponttal kell verned hogy 1. legyél 😊Nabasszus, jellemző hogy megint összehoz a sors Pryorékkal... Eaglesmcnabb már-már a mumusomnak számít 😊na jah ezen én is gondolkoztam sztem az számítson mert így nyíltabb lesz...Kiss
Körbeverésnél a pontarány számít?Rataxes
szerk.: Ilyesformán mondjuk (ha a pontarányt nézzük) nekem csak 3.-nak kéne lennem a csoportomban...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Cardinals-Texans 0-49Bocs hogy eddig vártatok ránk, csak sajnos most sikerült összehozni.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
egyébként ha most elverem Kaszót, akkor nálunk körbeverés lesz, ki megy tovább?
több mint 12 éve
Draft utáni rostert tud nekem valaki linkelni? Megköszönném!!
több mint 12 éve
Tailor eléggé eltűnt így nem tudom letolni egyenlőre vele.
több mint 12 éve
na itt a javított ,bocs ,hogy az előzőt elkurtam A csoport
1.Saints
2.Giants
3.Packers
B csoport
1.Raiders
2.Eagles
3.Panthers
C csoport
Falcons-Bengals még hiányzik
D csoport
Texans-Cardinals hiányzik
meccsek
A csoport
Packers-Giants 9-21
Giants-Saints 11-51
Saints-Packers 45-27
B csoport
Raiders-Panthers 31-24
Eagles-Raiders 3-32
Panthers-Eagles 28-31
C csoport
Patriots-Falcons 28-56
Bengals-Patriots 21-27
Falcons-Bengals -
D csoport
Colts-Texans 14-37
Cardinals-Colts 17-32
Texans-Cardinals -
Samaras játszott?
több mint 12 éve
így állunk eddigigazad van a C csoportot teljesen kihagytam,össze kevertem a D csoportal..este módosítom és leírom normálisan
A csoport
1.Saints
2.Giants
3.Packers
B csoport
1.Raiders
2.Eagles
3.Panthers
A C csoportba még hiányzik a Texans-Cardinals meccs ,eddig a Texansnak van 1 győzelme és a Coltsnak is van 1Kiss
amit írtál az a D csoport, nem a C. A C-ben a Falconsnak és a Patriotsnak van egy győzelme, hiányzik még a Falcons - Bengalswinston
Samaras játszott?
több mint 12 éve
így állunk eddigamit írtál az a D csoport, nem a C. A C-ben a Falconsnak és a Patriotsnak van egy győzelme, hiányzik még a Falcons - Bengals
A csoport
1.Saints
2.Giants
3.Packers
B csoport
1.Raiders
2.Eagles
3.Panthers
A C csoportba még hiányzik a Texans-Cardinals meccs ,eddig a Texansnak van 1 győzelme és a Coltsnak is van 1Kiss
több mint 12 éve
így állunk eddig A csoport
1.Saints
2.Giants
3.Packers
B csoport
1.Raiders
2.Eagles
3.Panthers
A C csoportba még hiányzik a Texans-Cardinals meccs ,eddig a Texansnak van 1 győzelme és a Coltsnak is van 1
Samaras játszott?
több mint 12 éve
bocsi, ma nem volt jó. holnap délután ugyanígy 4-5 óra körül?ne haragudj. Majd hostolok én, akkor nem kell hama sem. Délután környékén majd felnézek olyan 4 körül, írj pm-t ha jó neked.Amadeus91kaszo majd toljuk le valamikor a meccsünket.Amadeus91ma/most pl. ráérsz?
csináltam hamán egy hálózatot kaszo_amadeus néven kaszo_amadeus jelszóval, majd lépj be és írj rám, ha jó neked.
na eddig vártam hamán, ma már nem jó a meccs miatt. de egyébként nekem esténként amúgy sem igazán jó, csak délután.kaszo
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
ne haragudj. Majd hostolok én, akkor nem kell hama sem. Délután környékén majd felnézek olyan 4 körül, írj pm-t ha jó neked.kaszo majd toljuk le valamikor a meccsünket.Amadeus91ma/most pl. ráérsz?
csináltam hamán egy hálózatot kaszo_amadeus néven kaszo_amadeus jelszóval, majd lépj be és írj rám, ha jó neked.
na eddig vártam hamán, ma már nem jó a meccs miatt. de egyébként nekem esténként amúgy sem igazán jó, csak délután.kaszo
több mint 12 éve
valaki, aki írja a meccseket: hogy áll a "villám" liga? 😊
több mint 12 éve
kaszo majd toljuk le valamikor a meccsünket.Amadeus91ma/most pl. ráérsz?
na eddig vártam hamán, ma már nem jó a meccs miatt. de egyébként nekem esténként amúgy sem igazán jó, csak délután.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
kaszo majd toljuk le valamikor a meccsünket.