NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
112
24
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 658
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
írjon már akivel az elsőt kéne játszanom 😀Amadeus91kettővel előtted írta winston, hogy nem ér rá egy darabig, vele kéne játszanod. "W3-on" meg majd velem.
sorsolás a 7240-es hsz-ben, csapatok tulajdonosai néhánnyal előtte.
több mint 13 éve
Írtam PM-et.Ez esetben Dexter Tailor mikor érsz rá?labyholnap szinte bármikor jó, kivéve este 6-tól fél 11-ig 😊Dexxter Tailor
több mint 13 éve
írjon már akivel az elsőt kéne játszanom 😀
több mint 13 éve
bocsi, nekem most egy hétig offos a madden, mert _mégis_ mehetek államvizsgára, kevesebb mint egy hét alatt most felkészülök 😀 remélem nem gáz, a 2. meccsem lejátszhatjuk akkor majd jövő hétvégén, amadeussal.winstonnem gáz, sok sikert 😉

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
bocsi, nekem most egy hétig offos a madden, mert _mégis_ mehetek államvizsgára, kevesebb mint egy hét alatt most felkészülök 😀 remélem nem gáz, a 2. meccsem lejátszhatjuk akkor majd jövő hétvégén, amadeussal.
több mint 13 éve
Ez esetben Dexter Tailor mikor érsz rá?labyholnap szinte bármikor jó, kivéve este 6-tól fél 11-ig 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
Majd szóljatok ha lehet tolni a week3-at is, ha esetleg elkerülné a figyelmem. 😊labylehet tolni az összes csoport meccset

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
amadeus, ma este?
több mint 13 éve
Majd szóljatok ha lehet tolni a week3-at is, ha esetleg elkerülné a figyelmem. 😊
több mint 13 éve
Packers-Giants 9-21
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
egy kis segítség a futó játékhoz: http://www.the-gfl.com/articles.php?t=494&skin=lpés a védekezéshez: http://www.the-gfl.com/articles.php?t=492&skin=lp nekem sokat segített

Samaras játszott?
több mint 13 éve
na ideje aktivizálni magam, mert odáig süllyedtünk, hogy Pryor-ral aláznak a ligában. 😀Amadeus91A Def a lényeg, ha az jó az offensenek nem sok mindent kell csinálnia.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Pedig nagyon fasza lenne a stat vezetés, sajnos Én sem érek rá ilyenre viszont szívesen bújnám néha. 😊 Előző ligába ki csinálta? Ott már úgy is meghaltak a dolgok, átigazolhatna ide. 😊labyjaa aszem kovi volt mondjuk nekem már nincs rajta a gépemen a stat ,mert újra telepítettem a rendszert :/

Samaras játszott?
több mint 13 éve
Ha valaki megcsinálja a táblázatot a képletekkel meg amik régen is voltak akkor utána vállalom, hogy beírom a statokat.
több mint 13 éve
Örülök. 😊köszi, így már jó, pedig a legújabb .NET Framework volt fenn, de lehet ez volt akkor a baj.Farkydraft class szeretnék importálni a franchise fileba de az editor memória hibára hivatkozva kilép. Pedig régebben ment, és egyik verzióval sem megy.FarkyEzzel próbáld és telepítsd fel előtte a dotnetfx.exe-t. (Ha kiírja hogy egy újabb verziód van akkor is.)
http://laby.madein.hu/maddeneditor08_v2.ziplaby
több mint 13 éve
Pedig nagyon fasza lenne a stat vezetés, sajnos Én sem érek rá ilyenre viszont szívesen bújnám néha. 😊 Előző ligába ki csinálta? Ott már úgy is meghaltak a dolgok, átigazolhatna ide. 😊
több mint 13 éve
eddig 2 tovább jutó van a Raiders és a Saints

Samaras játszott?
több mint 13 éve
na ideje aktivizálni magam, mert odáig süllyedtünk, hogy Pryor-ral aláznak a ligában. 😀
több mint 13 éve
Ok akkor: Raiders - Eagles 32-3Itt is kösz Eaglesmcnabbnak hogy a második félidőben rükvercbe kapcsolt és nem alázott meg, lehetett volna sokkal durvább az eredmény!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
nincs stat vezetés csak az eredmények ha valaki be vállalja h vezeti a statot akkor írjon én nem akarok azzal időzniStatokat hova?labyEzt kérdezném én is 😊Rataxes

Samaras játszott?
több mint 13 éve
Statokat hova?labyEzt kérdezném én is 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
gyakorolj inkább Farky ,mert már oda jutottunk ,hogy én is meg verlek :/köszi, így már jó, pedig a legújabb .NET Framework volt fenn, de lehet ez volt akkor a baj.Farkydraft class szeretnék importálni a franchise fileba de az editor memória hibára hivatkozva kilép. Pedig régebben ment, és egyik verzióval sem megy.FarkyEzzel próbáld és telepítsd fel előtte a dotnetfx.exe-t. (Ha kiírja hogy egy újabb verziód van akkor is.)

Samaras játszott?
több mint 13 éve
köszi, így már jó, pedig a legújabb .NET Framework volt fenn, de lehet ez volt akkor a baj.Ezzel próbáld és telepítsd fel előtte a dotnetfx.exe-t. (Ha kiírja hogy egy újabb verziód van akkor is.)konkrétabban?labydraft class szeretnék importálni a franchise fileba de az editor memória hibára hivatkozva kilép. Pedig régebben ment, és egyik verzióval sem megy.Farky
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Statokat hova?labystatok nincsennek én azt már nem vállalom h írkálom mindenkinek aki akarja az írja!!!

Samaras játszott?