Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
én igen ha még nincs másEaglesMcnabb holnap 6 után valamikor ráérsz lejátszani az 1. meccset? 😊Raven17rá
szerk.: valaki egy edzőmeccs mostanság? ezer éve nem játszottam jól jönne egy kis gyakorlás.eaglesmcnabb
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
EaglesMcnabb holnap 6 után valamikor ráérsz lejátszani az 1. meccset? 😊Raven17rá
szerk.: valaki egy edzőmeccs mostanság? ezer éve nem játszottam jól jönne egy kis gyakorlás.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Patriots 38 - 56 Falconsnagyon jó meccs volt! a végére elfáradt a pats 😕 😊
Pedig nagyon szoros meccsnek indult, ment a pont- és előnyváltás folyamatosan, sőt, félidőben még 10-zel vezetett a Pats. Aztán második félidőre összeszedték magukat a sólymok, és 35-7-es második félidőt produkálva eldöntötték a meccset 😊kaszo
több mint 12 éve
ez jól hangzikvégülis jó lenne, mert mindenki több meccset játszana, és így ha van egy erősebb a csoportban akkor is lenne esélye továbbjutni még valakinek, plusz a 4 csoport utolsó meg játszhatna egymással körmérkőzést vagy alsóházi rájátszást és akkor ott is több meccs van és "igazságosabb" végeredmény.Farkyhát ja én végülis arra gondoltam hogy ugye az első helyezettek tovább jutnak és kieséses rendszerbe tolják és ugyan így lenne a 2. és a 3. helyezettekkel is.De az is egy megoldás ,hogy az első helyezettek mind egy csoportba kerülnek a 2. helyezettek is és a 3. helyezettek is és ott kör mérkőzések vannak minden 3. játszik minden 3.al és így tovább és akkor nem egyből ki eséses rendszer van.Kiss
több mint 12 éve
Patriots 38 - 56 Falcons Pedig nagyon szoros meccsnek indult, ment a pont- és előnyváltás folyamatosan, sőt, félidőben még 10-zel vezetett a Pats. Aztán második félidőre összeszedték magukat a sólymok, és 35-7-es második félidőt produkálva eldöntötték a meccset 😊
több mint 12 éve
végülis jó lenne, mert mindenki több meccset játszana, és így ha van egy erősebb a csoportban akkor is lenne esélye továbbjutni még valakinek, plusz a 4 csoport utolsó meg játszhatna egymással körmérkőzést vagy alsóházi rájátszást és akkor ott is több meccs van és "igazságosabb" végeredmény.Farkyhát ja én végülis arra gondoltam hogy ugye az első helyezettek tovább jutnak és kieséses rendszerbe tolják és ugyan így lenne a 2. és a 3. helyezettekkel is.De az is egy megoldás ,hogy az első helyezettek mind egy csoportba kerülnek a 2. helyezettek is és a 3. helyezettek is és ott kör mérkőzések vannak minden 3. játszik minden 3.al és így tovább és akkor nem egyből ki eséses rendszer van.
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
végülis jó lenne, mert mindenki több meccset játszana, és így ha van egy erősebb a csoportban akkor is lenne esélye továbbjutni még valakinek, plusz a 4 csoport utolsó meg játszhatna egymással körmérkőzést vagy alsóházi rájátszást és akkor ott is több meccs van és "igazságosabb" végeredmény.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Srácok legyen olyan,hogy a csoport 2.,3. helyezettek is menjenek tovább kieséses rendszerbe?vagy ne bonyolítsuk?
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Giants-Saints 11-51
Samaras játszott?
több mint 12 éve
küldtem pm-tnekem kedd estétől jówinstonmajd írj egy kicsit konkrétabbat is légyszi 😊kaszo
több mint 12 éve
EaglesMcnabb holnap 6 után valamikor ráérsz lejátszani az 1. meccset? 😊
több mint 12 éve
na mi le játszottuk Trolandal a meccsünket Saints-Packers 45-27 be írtam az eredményt majd ide írjátok be ti is ha le toltátok 😀
Samaras játszott?
több mint 12 éve
nekem kedd estétől jówinstonmajd írj egy kicsit konkrétabbat is légyszi 😊
több mint 12 éve
amadeus rule? 😀
több mint 12 éve
Ja, ok 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
6 perces negyedek? Egyre durvábban toljuk, eddig 5 volt...5öt akartam írni
Nekem úgy néz ki holnap lenne jobb, de holnap akár mindkét csoportmeccset letolhatjuk 😊Rataxes
Samaras játszott?
több mint 12 éve
6 perces negyedek? Egyre durvábban toljuk, eddig 5 volt...Nekem úgy néz ki holnap lenne jobb, de holnap akár mindkét csoportmeccset letolhatjuk 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
5 perces negyedek fair play off,QB vision off all madden kb ennyi a szabályja és az van otthon akinek a neve előbb szerepel 😀 bár sztem tök mind1
Samaras játszott?
több mint 12 éve
kovi neked mikor jó?trolandkezdhetsz velem is én este 8tól sztem rá érek ha addig kovi nm jelentkezik
Samaras játszott?
több mint 12 éve
troland
32
Ha valaki szeretne gyakorolni következő ellenfelére felkészülési meccseket szívesen vállalok, esetenként pofozógép szerepében az esti órákban.Robiprince99ment a PM
If it doesn't matter who wins or loses, then why do they keep score?
Vince Lombardi
több mint 12 éve
Ha valaki szeretne gyakorolni következő ellenfelére felkészülési meccseket szívesen vállalok, esetenként pofozógép szerepében az esti órákban.Robiprince99jobb felső sarokban lessed a beérkező üzeneteket 😊
több mint 12 éve
Ha valaki szeretne gyakorolni következő ellenfelére felkészülési meccseket szívesen vállalok, esetenként pofozógép szerepében az esti órákban.
több mint 12 éve
valaki gém válogatott meccs után?
Samaras játszott?
több mint 12 éve
ok, a kedd nekem is jobb lenneEste tutira nem jó. Kedd az még jó lehet, holnap jelentkezek hogy jó-e.labyFarky? Hogy érsz rá?labyholnap este 11 után vagy kedden egész napFarky
több mint 12 éve
troland
32
kovi neked mikor jó?
If it doesn't matter who wins or loses, then why do they keep score?
Vince Lombardi