Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Én meg azt, hogy elkezdhessük a week3-at. 😀Raven17a csoport meccseidet játszhatod ne várj a többi eredményre
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Nem tűntünk mi el Tailor-al, csak amikor találtunk közös időpontot akkor még rossz volt a maddenje és kifagytunk, azóta meg nem sikerült még találni jó időpontot.
több mint 12 éve
én készen állok. amadeus, írj pm-et, ha ráérsz!
több mint 12 éve
Én meg azt, hogy elkezdhessük a week3-at. 😀
több mint 12 éve
én azt várom h lemenjen a második heti meccs a csoportomból 😊
több mint 12 éve
kellett nekem ilyen gyorsan letolni a 2 meccsem :S
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
beszarás hogy ez a liga is megállt 😀eaglesmcnabbhát ez az..gondoltam ,hogy jön a nyár nem mindenki ér majd rá..de akkor mi a f.nak kell elvállalni?! (tisztelet a kivételnek)
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
beszarás hogy ez a liga is megállt 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
na, innentől minden nap ráérek délután vagy 4-től vagy 7-től. amadeus, lejátszhatjuk a meccset a jövő héten, már hétfőtől.
több mint 12 éve
aha.köszi 😉
több mint 12 éve
Onside Kick-et ,hogy lehet csinálni??? :rolleyes: ZoliZoltánkickoffnál ugyanúgy lehet playt váltani a playbookban.
ha meg már felálltak a játékosok, akkor S után még egy S-sel lehet átváltani arra.
több mint 12 éve
Onsie Kick-et ,hogy lehet csinálni??? :rolleyes: megint volt egy 49 yardos Int Ret TD-m... 😊
több mint 12 éve
Fent voltam egy jó ideig, de mostantól nem jó a meccs. Legkorábban a vasárnap lesz jó, de azt még nem tudom hogy mikor.jaja 😊 a mi meccsünket lejátszhatjuk akár ma.Dexxter Tailorcolts - cards 32-17Dexxter TailorÚjra raktad a maddent hogy letudtátok játszani?laby
több mint 12 éve
jaja 😊 a mi meccsünket lejátszhatjuk akár ma.colts - cards 32-17Dexxter TailorÚjra raktad a maddent hogy letudtátok játszani?laby
több mint 12 éve
colts - cards 32-17Dexxter TailorÚjra raktad a maddent hogy letudtátok játszani?
több mint 12 éve
colts - cards 32-17
több mint 12 éve
Dexter Tailor mikor próbáljuk meg letolni a meccset?Farky!
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
én majd mondjuk szombaton tudom lejátszani amadeussal.
több mint 12 éve
meccsekkel hogy álltok srácok?KissKÉSZEN
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
meccsekkel hogy álltok srácok?
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Dexter Tailor mikor próbáljuk meg letolni a meccset?
több mint 12 éve
Felőlem bármi lehet, csak legyen valami átlátható hely a dolgoknak.Eredményeket nem lehet követni valahol, vagy statokat is feltölteni meg ilyenek...!? Új témát nyithatnánk az ilyesminek nem?labyellenforradalmár liga.Amadeus91
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 900
Eredményeket nem lehet követni valahol, vagy statokat is feltölteni meg ilyenek...!? Új témát nyithatnánk az ilyesminek nem?labyellenforradalmár liga.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Eredményeket nem lehet követni valahol, vagy statokat is feltölteni meg ilyenek...!? Új témát nyithatnánk az ilyesminek nem?
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 900
értem, szólj majd ha mi jövünk.írjon már akivel az elsőt kéne játszanom 😀Amadeus91kettővel előtted írta winston, hogy nem ér rá egy darabig, vele kéne játszanod. "W3-on" meg majd velem.
sorsolás a 7240-es hsz-ben, csapatok tulajdonosai néhánnyal előtte.kaszo
pü-ben.
criminal lawyer or criminal lawyer?